Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » 59 nap... fórum

59 nap... (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: 59 nap...

2011. jan. 10. 17:37
Itt a hozzászólásokból kiderül olyan ember vagy, aki a szakítást nehezen dolgozza fel és úgy érzed mindennek vége lelkileg teljesen kikészültél még jó, hogy nem kerültél emiatt kórházba akár az egészséged is kárát látta volna. Remélem a helyzeted javuló tendenciát mutat számodra és sikerül kimenni ebből a kellemetlen helyzetből és ujból talpraállsz és mindent másképpen fogsz látni és az egész csak múló rémálom, rossz emlék messze tova száll és helyébe csak a boldogság és a nevetés lép, ha te is így szeretnéd. Üdv.Ágnes
24. Breki lány (válaszként erre: 23. - VsPs)
2011. jan. 10. 17:02
Változott azóta a helyzet? Javult a kapcsolatotok? Hogy látod, van még remény?
23. VsPs (válaszként erre: 22. - Breki lány)
2011. jan. 10. 09:08
Köszönöm hozzászólásod, kedvességed..
2010. dec. 30. 22:05

Olvastam a hozzászólásokat (persze a történetet is). Nem hinném,hogy bárkinek is ítélnie kellene,h biztos elrontottál valamit, vagy „közveszélyes” vagy stb. Ezt egyszerűen egy mélypontnak lehet tekinteni vagy (bocsánat,h ezt írom, nem bántani szeretnélek) egy idegösszeomlásnak. Persze ez nem jó, nem ezt mondom. De te észrevetted, és megpróbáltál tenni ellene és segítséget kérni (baráttól). Ez szerintem egy abszolút pozitív dolog, sokan erre képtelenek.

Az hogy beszélgettek azt jelenti, hogy ő is érez irántad még valamit, bár sajnos olyan is van,hogy csak egy „tartalék” vagy,ha netán nem jönne össze a másikkal. Te ismered a lányt, így erre csak te tudsz válaszolni,hogy vajon melyik lehet. Nagyon nehéz elviselni,hogy mással látod, és – másokkal ellentétben – úgy gondolom,hogy hiába szereted, te attól nem leszel boldog,hogy mással látod. Nem tudom,hogy most hol tart a kapcsolatotok,merre haladtok, de remélem sikerül mindennek megoldódnia, akár így,akár úgy. Ha pedig nem változik egy idő után semmi,akkor sajnos be kell neked is látnod,hogy nem tudsz már többet tenni, és ennyi volt. Nehéz lesz,de ha mégis így alakul,akkor remélem sikerülni fog.

2010. dec. 18. 15:16
A cikked utolsó mondatához írhatom: nem így lesz....
2010. dec. 7. 12:36
Ezt az egészet el kellene olvasni a páromnak is , amíg nem késő. Sokat tanulhatna belőle.
2010. dec. 4. 11:56

Voltam hasonló helyzetben. Két év után is nyomoztam és csak rosszabb lett. Ráadásul fogalmam sem volt a szakítás (inkább felszívódás) okáról. Aztán nem bírtam tovább, felhívtam, mert az e-maileimre sosem válaszolt. Megmondta, hogy az új barátnő többet tud nyújtani: bármikor ráér, illetve lakása, nyaralója van ahová mehetnek szabadon...ezt én nem tehettem a munkám és más körülményeim miatt. Nem hisztiztem, csak tudomásul vettem és tárgyilagos hangot ütöttem meg vele.(meg tudtam volna fojtani) Aztán nem soká jelentkezett. Kezdjük újra, tévedés volt a kapcsolata, nem lesz több ilyen. Sajnos belementem. Hamarosan kiderült, amit be is ismert, hogy ismét új kapcsolat felé tekinget, illetve már benne is van. Most én dobtam ki és végleg, bár iszonyúan megszenvedtem.

Úgy gondolom, mindegy tulajdonképpen mi volt a szakításának az oka (bár az, hogy többet tudott nyújtani a másik az már eléggé minősíti) túl kell rajta lépni akár szakember segítségével is! Teljesen felesleges azt a harmadikat vádolni, mi lett volna, ha nem jön! Jött volna később másik! Ha én nem akarok menni a kapcsolatból, jöhet bárki, bármikor, tudomást sem veszek róla.Fogadd el, ő ilyen és kezdj új életet!

18. a284cbe523 (válaszként erre: 15. - VsPs)
2010. dec. 3. 14:49

Szia!


Nekem ez furcsa. A tetőponton, vagy a hullámhegyen ilyesmi nem történhet meg. Ő bizonyára nem a hullámhegyen tartózkodott veled ellentétben.


Az biztos, hogy a harmadik személy csak katalizátor volt. A szakítás magva már el volt vetve, de vajon hol és miért?


Bárhogy alakul is, idővel, mikor már reálisabban látod a helyzetet rájössz sok mindenre, sok olyasmire, amit most még nem látsz.

17. csutkababa (válaszként erre: 16. - VsPs)
2010. dec. 3. 13:37

es a baratnod hogy all a dologhoz??

szerinted visszafog menni hozzad?mit gondolsz,a beszelgetesek alapjan?

16. VsPs (válaszként erre: 13. - Csutkababa)
2010. dec. 3. 11:54

Köszönöm érdeklődésed, most már jobban vagyok.

Igazság az, hogy az volt a fordulópont, amikor beszéltem az idegennel, és a kedvesemmel.. Kiadhattam a feszültségem, és a gondolataim, érzelmeim. Azóta folyamatosan javul a helyzet.


Szép napot..

15. VsPs (válaszként erre: 14. - A284cbe523)
2010. dec. 3. 11:42

Szia!


Amíg nem délibáb, addig látom, tudom mi történik, és tudok dönteni, tudok másképp tenni.

Elmondtam neki mindent amit tudnia kell, tud döntést hozni.

Ez van folyamatban.

Oktalanul nem üldözném, nem bolygatnám, és örülnék a boldogságának.

Itt egy alapvető gond volt.

A csávó akkor nyomult, amikor én még voltam, és gerinctelen volt, nem vállalta a felelősséget.

Ezért volt az üldözés.

A lány akkor hagyott el, amikor épp nagyon szerettem, nem pedig egy hullámvölgyben.

Ez okozta a fejfájást, és egyéb gondokat.

Ha holnap azt mondaná kevés vagyok, és nem azért mert van valaki aki többet ígér, akkor elengedném azonnal.

A történet egyik lényeges pontja, hogy nem így történt..


Szép napot!

14. a284cbe523 (válaszként erre: 12. - VsPs)
2010. dec. 2. 09:19

Szia!


Ha visszakapnád, akkor mi lenne? Ha leülnétek és elmondaná, hogy rendben megbocsát, te már megbocsátottál. Leültök és megállapodtok, hogy a bánatot a sérelmeket lehúzzátok a klotyón és elkezdtek rendesen építkezni!


Nos akkor mit tennél? Mit tennél másképpen, hogy ez ne ismétlődhessen meg? És ő mit tenne másképpen? Mert mind a ketten hibásak vagytok? Mi lenne akkor?


Ezen is el kell gondolkodni, mert, ha erre nincsen terv, csak annyi, hogy megváltozom, de nincsen benne az, hogy miben... akkor az egész nem ér semmit.


Beszélgettek, írtad. Ő akarja a kapcsolatotokat? Elmehetnétek párterápiára. Az nem feltétlenül azért van, hogy két embert összetartson, hanem azért, hogy segítsen átlátni a helyzetet és segítsen a szétválásban, ha már oda lett a szerelem.


Mellesleg valóban önző tett az embernek csak a saját fájdalmára gondolni. Önző és nem jó, mert, ha nem látod a másikét, akkor nem is fogod érteni őt. Ha igazán szereted és úgy dönt a másik férfival él és vele boldog, akkor örülj neki, hogy boldog és lépj túl és ne bántsál senkit. Mellesleg a ti kapcsolatotokban a harmadik semmiről nem tehet, így őt kár figyelned, nyomoznod. Őt végképp hagyd békén. Itt a barátnőd a kulcs. Akar téged, vagy sem, esetleg kiélvezi a helyzetet, hogy szenvedsz és mindig hagy egy pici kaput a reménynek, miközben éli világát a másik pasassal.


Jól át gondolandó helyzet. Én személy szerint nem tennék semmit sem. Megmondanám a lánynak mit akarok, hogy el...tam, itt vagyok, kellek, vagy sem.


És kész. Ha nem akkor fáj, de nem üldöznék délibábot. (már csináltam ilyet én is, tudom milyen rossz). Ez a nehezebb út, de mindig a nehezebb a jó (legtöbbször)

13. csutkababa (válaszként erre: 12. - VsPs)
2010. dec. 2. 08:10

de most hogy erzed magad?

jobban vagy mar?

12. VsPs (válaszként erre: 11. - Jázmin-Kornél-mum)
2010. dec. 2. 08:02

Szia..


Sajnos nem tudom, nem tudtam, hogy ő mit gondol, mit érez.

Ezért van az én szemszögemből írva.

2010. dec. 2. 01:06

szia!


Biztos nagyon szenvedsz,és biztos nagyon szeretheted...de miért mindig csak magadra gondolsz?ha tényleg ő a fontos neked,és ő a nagy Ő számodra akkor miért csak arról irsz és azt veszed elsődlegesnek hogy neked mi jó vagy mi rossz.csak arról irsz h te igy szenvedtél,úgy fájt...stb Nem gondolod hogy pont ezért hagyott el?

Nem bántásként akarom ezt irni,csak az a véleményem hogy ha szeretünk valakit akkor az ő boldogsága mindenek felett...és ha ezt megadjuk,viszonzást kapunk,és várhatunk.

2010. dec. 1. 10:17

kedves VsPs!

elolvastam a cikkedet...

nagyon aterzem a kinodat, fajdalmadat, tudom mit jelent ez a helyzet,en is voltam hasonloban.

en hagytam el a parom,hasonlo okok miatt,mint amiert teged elhagytak...

nekem is lett masik kapcsolatom,nem is kapcsolat volt, nem is tudom megmagyarazni, volt valaki,es kesz.

de nem jelentett semmit,par het alatt rajottem, csak idegesit, es megorulok tole,a regi szerelmem akarom visszakapni,es megertelek,hidd el, en is atmentem sok hasonlo dolgon mint te,es a kedvesem is, mert utolag elmondta.

persze egy ideig mind a ketten jatszottuk a buszke,es megserett fazont, de vegul ujra osszejottunk,es egyutt vagyunk mar ujra 1 eve.

9 eve voltunk akkor mar egyutt, mikor en elhagytam.

azert amit te is irtal,tobbre vagytam,tobb torodesre, tobb erzelemre, tobb figyelemre, szeretetre, de hat erted te ezt, szerintem..

akik negativ dolgokat irtak most itt neked,nem hiszem, hogy valaha is ateltek azt a fizikai fajdalmat, amit a szerelem okoz,mert maskeppen ertenek a fajdalmad.

en ertem,ateltem, sokszor,es en se aludtam, nem ettem,az ajaulas hataran voltam sokszor, sok ejjel sirtam,imatkoztam,mindent elkovettem, hogy visszakapjam azt akit elhagytam,mert nelkule fel ember vagyok, o a masikfelem,es csak vele lehetek egesz.


szerintem visszakapod ot,mert ha nem erdekelned meg mindig,akkor nem is allna szoba veled, nem beszelne veled, egyszeruen elutasitana.


ja,tudom,most en is kapok majd hideget meleget a tobbi olvasotol, de nem zavar,felkeszultem ra.

mert egy dolog a fontos, az, hogy mind boldogok legyunk,es azt mas nem szabhatja meg, milyen modon,es hogy erjuk el, vagy hogyan eljuk at.


fol a fejjel!!

es orulok, hogy jobban vagy,lelkileg mar 1 kicsit.

9. VsPs (válaszként erre: 14. - Bubu99)
2010. dec. 1. 07:52

Köszönöm.

Hasznos gondolatok, kérdések.

A legjobbakat neked!

8. bared (válaszként erre: 7. - A284cbe523)
2010. nov. 29. 18:45

osztom a véleményed...


az önpusztításnak semmi értelme, más üldözésének pláne nem...

érdekel, mi lesz a végkifejlet:-)

2010. nov. 29. 17:43

Mondanék én is valamit, mint egy másik férfi. Ha a te hibád és beláttad, elrontottad és visszautasít lépj túl, tanulj belőle. Üldözöd a harmadik felet? Nyomozol utána? Tudod miről tehet ő? Semmiről. Jól írtad, olyat adott, amit te nem tudtál. Erre mondják az életben, hogy késő bánat. Nekem úgy tűnik, hogy igen erősen akarsz birtokolni, de soha nem szerezhetsz meg semmit örökre. Egy nő azért van veled, mert te kellesz neki, mert te vagy neki a férfi. Ezt elrontottad itt. Persze ő megbocsáthat, de nők ilyen esetben nem szoktak...


Verekedni az utcán pedig szánalmas. Viszont becsülendő, hogy belátod. Amúgy megkérdezted őt mit is akar? Megmondtad neki? Hogy újra szeretnéd kezdeni? Meg merted kérdezni, hogy szereti a másikat?


Az élet olykor fáj. Mindenki csalódik, hibázik és aki jól teszi, tanul belőle.


Nagyon sok embernek elmegy az esze ilyenkor és olyat tesz, amin később sok éve lesz gondolkodni. Csak híreket kell hallgatni, nap, mint nap történik ilyen. Ha nem akar a tiéd lenni, fogadd el. Az igazi szerelem és az igazi szeretet nem birtokol. Ha igazán szereted és ő mást választ, neked örömöt kell érezned, hogy ő boldog. Ekkor már nem akarod birtokolni. Ne akard mindenáron visszaszerezni. Csak ő dönthet így, és csak is szabad akaratából.


Ne csinálj hülyeséget...

2010. nov. 29. 17:43
már bocs de ez beteges és ön és közveszélyes leszel ha így folytatod, hagyd békén a csajt örökre, ez a vonat neked már elment , a csaj legnagyobb szerencséje hogy meguszott élve egy ilyen tipusu hapsit mint te... borzasztó amiket csináltál
5. homokóra (válaszként erre: 3. - 859d58d4d8)
2010. nov. 29. 17:06
Nem is egy helyen olvasható:) De akkor mért 59 nap?
2010. nov. 29. 16:54

nézd, ne értsd félre a dolgot, de biztos hogy nem követtél el nagyobb hibákat, amiket nem mersz ide leírni?

az exem gyönyörű verseket irt nekem szakitás után, mindenki megsajnálná ha bemásolnám, de ez sajnos nem változtatott azon a tényen hogy agy alkoholista hazug szar alak volt.

tényleg nem akarlak bántani, csak érdekel te vajon milyen hibát követtél el.?

2010. nov. 29. 16:24
Ezt a történetet már olvastam valahol!:S
2010. nov. 29. 16:16

"Nem ígért semmit, én nem várhatok semmit."Ez a legjobb lekoptató szöveg. Mással csókolózik,ágybabúj,semmibe vesz. Ez totál reménytelen.

A cikk első fele totál szét van csúszva,kb a közepétől esett le a szitu...

Ilyen nőre ne pazarold az időd...

1. VsPs
2010. nov. 29. 16:08
A megkésve megismert szerelemről, önmagunk megismeréséről, a szerelemem elveszítéséről, a magányról, a tehetetlenségről, a dühről szól e történet, azért, hogy más ne járjon így, hogy tanuljanak belőle..

Ugrás a teljes cikkre: 59 nap...

Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook