5 tibeti jógagyakorlat. Aki csinálja, ide! (beszélgetés)
Tegnap este itt volt a keresztfiam, ő számítógépezett, én meg mellette jógáztam. Hát soha ilyen jóhangulatban nem telt még a 4. ritus, mint tegnap. "Felnyomtam magam a pózba", rám néz, s közli. tudom, mit csinálsz! Így mennek előre a pókok, hátra meg a rákok! Ezt én is tudom, s bemutatta vmelyiket, és végig röhögtetett...
Az 5-nél meg közölte, hogy úgy csinálok, mint egy kutya :-))
Tegnap kezdtem a 19-t.
Már nem éreztem olyan fárasztónak az egészet.:)))
Erre én is kivi vagyok :) idáig haj,szemöldök sötétedésröl irnak,majd én egyedi példány leszek :)
Cd-s szemszín változtatásrol még nem hallottam :-O
Na erre kíváncsi vagyok :) Jógával szemöldököt világosítani.
Az egyik műsorban olyan cd-t hallgattott egy nő, amivel a szeme színárnyalatát próbálta megváltoztatni. Műszeresen nézték előtte és utána. Hát nem sikerült változtatni az eredetin.
Hú pedig nagyon boszorkányosnak érzem:) eredeti hajszinem olyan közép barna volt,most picit világosabb ( ami csak nyáron szokott),de mivel festett szöke igy olyan karakteres az arcom :-O
szedem én alulrol meg középen is,de lehetne világosabb,na de sebaj,majd a jóga segit :D
Sziasztok!
Azt vettem észre hogy az eredeti barna hajam világosabb mint régen volt,mivel szöke fetett a hajam igy nagyon észrevehetö a növés de most olyan világosabb,ez tök jó,remélem a szemöldököm színe is követi :D
A menzeszem 3 napig tarott,régen 5 napos volt,ennek ugyan örülök,de remélem a hányás legközelebb kimarad.
Kitartok :D biztos hogy hat,minden héten amikor 2-vel emelem történik valami,ez jó.
Én is nagyon terveztem az ivászatot de 2 pohár pezsgöig meg 2 pohár borig jutottam,megse kottyant,de mivel láttam nincs hatása igy nem ittam többet.
Ja párom mondta mátol nem cigizik,idáig nemis gyujtott rá,szurkolok neki hogy minnél tovább birja,és tök jo mert igy nekem is jobban megy a leszokás.
Nem baj, csak kitartás, legalább tudod, hogy tényleg hat. Egy ismerősöm is elkezdte, most 7-et csinál, és ő is mondta, hogy hányt, pedig gyerekkora óta nem fordult elő vele.
Én nem tudom, hogy a jóga hatása-e, de szilveszterkor egyszerűen nem tudtam berúgni. Pedig nagyon igyekeztem, elhihetitek. :D Még kevertem is kicsit a dolgokat, de nem, hiába volt minden. Ha belegondolok, hogy nemrég már egy sör is a fejembeszállt, hát ez mégiscsak a jóga miatt lehet.
Tegnap kicsit macskajajos voltam, de a jóga akkor sem maradhatott ki.
Látom nem vagyok egyedül a 4-sel.
Ügyi vagy!
Az 5. a kedvencem :)
További ajánlott fórumok:
- Szakaszos/átmeneti böjt - aki csinálja, ide!
- Időszakos böjt... ki csinálja? Tapasztalatok?
- Hé, pasik, tudtok Ti szeretni? És ha igen, hogyan csinaljátok?
- Minimálbérből családban egyre nehezebben jövök ki, vagy talán már ki sem jövök.Ti hogyan csináljátok?
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?