5 tibeti jógagyakorlat. Aki csinálja, ide! (beszélgetés)
Hát, jobb kedélyállapot, rendszeresség a wc-zésben, sokkal nehezebb hízás, menstruációs ciklus beállása és hasfájásmentessége... kb. ennyi, ami nyilvánvaló hatás, kb. két hónap alatt. De másoknak ezeknél "komolyabb" eredményei is vannak.
Ja, és az láttad, ugye, hogy mikor van belégzés, mikor kilégzés. Mert ez a lényege többek között. Nem tudom a könyvben ki van-e hangsúlyozva, én a film alapján tanultam meg.
Na, hellóka! :) Nekem sem volt izomlázam, pedig először bekezdtem 21-gyel, utána visszaálltam 7-re, mert hányingerem volt. Nem azért kell kisebb ismétléssel kezdeni, mert olyan nagy izommunka, hanem a hatása nagy. Méregtelenítő tünetek jöhetnek először, amelyek kellemetlenek is lehetnek (szédülés, hányinger, hasmenés, pattanások), ezek elmúlnak.
Sziasztok! Tegnap délután én is elkezdtem, 7 ismétléssel, de talán menne több is, úgy érzem. 3-mal nem akartam kezdeni, az annyira kevésnek tűnik. Írjátok, hogy izomlázatok van/volt tőle...ha nekem nincs, akkor rosszul csinálom? Vagy majd több ismétlésnél számítsak rá?
A tegnap esti próba elmaradt, de már nagyon fűtött a kíváncsiság, és reggel MEGCSINÁLTAM!Illetve megtanultam a gyakorlatokat!Először nézve nem tűnik nehéznek. De a híd megcsinálása egyáltalán nem könnyű!
Biztos nevetnének rajtam, ha néznének, mert a csaj által csinált híd és az enyém közt kb. van 90 fok eltérés!
NA lényeg, hoyg ezentúl minden reggel ezzel kezdek!Egyenlőre 3 ismétléssel a héten.
Szóval akkor remélem, akítv tagja lehetek a csapatnak!Sok jót olvastam a hatásokról.
Ti mennyi idő után éreztetek változást és mit?
Köszi!Nagyon kíváncsi vagyok!
ma este lesz az első próba!remlélem, sikerül!ha igen, reggel is megcsinálom!
[link]
Ez a könyv. Ebben van egy kis motiváció + a gyakorlatok. Napi 15 perc a végére, először még csak pár perc. Nézd át.
Sziasztok!Most kapcsolódtam be ebbe a fórumba,éedekel ez a tibeti jógagyakorlat,a neten le van írva milyen gyakorlatokat kell végezni és mire hatékony,ez elég,vagy ti DVD-re csináljátok?A 6ékonyságában nem kételkedem,nagyon sokan írtok róla jó véleményt,szeretném kipróbálni.
Bizony, a múltkor nekem is... kimaradt egy-egy nap.
De most hétvégén belehúztam, mindennap megcsináltam 2x!!! A hatás már második nap látszott a pocimon, vagyis a helyén... :D
Bibiiii kész vagyok,5-ös ismétléssel,hú ha 21-et kellett volna csinálnom tuti holnap nem birnék fölkelni :-O azért érzem hogy sok idő kimaradt.
Helyes :) mielött ismét bekajálnék nekivetem magam a jógának :) mindjárt jövök.....
Bevárjuk Csiguszt. Ne legyen kisebbségi érzése, hogy elhúztunk mellette. :)
Nálam is van úgy, hogy napokig nem jógázok. Biztos oka van, mert mással is így vagyok. pl. ha szedek valameddig vitamint utána hetekig rá sem bírok nézni, aztán megint úgy érzem hogy jót tesz és újból elkezdem.
Úgy látom, a rendszerességgel mostanában sokunknak meggyűlt a baja. :o))
Én már reggel, 13-assal. Újra kellett kezdenem, mert kilengtem egy ideig. De miért, ma sem értem, pedig ez a jóga olyan jóóóó!
Én már tibiztem. 5-ös ismétléssel.
De jóó,akkor keménykedjünk együtt,sőt,tudok jobbat,én ma elkezdem a jógát, csak később mert bekajáltam :o)
Én is úgy teszek mintha kemény lennék :)
Még nem tudom milyen, de jól hangzik, nem ?
Elvileg tényleg lenyugszanak,de vannak kivételes esetek :DDD
Azt mondják, hogy ivartalanítás után megnyugszanak a macskák. Nos, ez nálunk egyelőre nem jött be! :o))
Ma is harapott,de pusztán szeretetből,épp rájött az 5 perces rohanós futam :-O :)
Arra itt a macsek,harap ő eleget :O))
És akkor mi van, hmmmm? Megharapod?????????? :o))))))
Akkor úgy teszek mint aki fél és holnaptól hajrá :)
Jól is teszed, mert máskülönben utolér a graywolfszigor.
További ajánlott fórumok: