40 körül babát vállalók (beszélgetés)
Igen anno én is hasonló képen jártam.Szeptemberben volt a műtétem Decemberbe a második próbálkozásra összejött a második terhességem:)
Azt mondják olyankor fogékonyabbak vagyunk:)Tudom, hogy sikerülni fog:)Hú 1 hónapra lett baby?Nem semmi én féltem volna, hogy gond lesz
:(
de fő a pozitív gondolkodás,nem szabad elkeseredned!
Szerintem már most nyugodtan próbálkozhattok,rendben van ott minden hidd el!Nekem is volt egy olyan terhességem aminek a vége műszeres befejezés volt és 1 hónap múlva már terhes is maradtam és egy csodálatos egészséges kislány született belőle,aki most az életem megkeserítője:)))))19 éves rossz csont:))
Szia Dina!:)Gratulálok!Mi még csak 1 hónapja próbálkozunk,de a párom már most el van keseredve,mert annyira szeretné már azt a közös bébit!
akkor már túl vagy sok vizsgálaton gondolom.Volt magzatvíz vizsgálat is?leírnád,hogy mire számíthatok majd?
Szia probléma mentes terhességet és egészséges babócát kívánok:))
Amúgy, hogy viseled a terhességet,Rosszulét vagy ilyenek vannak?
Hát 2009 óta azóta 4 terhességem volt 3 nál leállt a sziv müködés vagy nem indult el 1 terhességemnél meg 4 hetesen felszivodott:(
Most Márciusban volt a műtétem 3 hó pihit mondtak de várunk Szeptemberig , hogy biztosra minden helyre álljon oda bent.Csak félek, hogy 3 műtét után nehogy baj legyen majd a köv.terhességel
Így is ha ebben az évben összejön 30 évesen szülök majd első babát és a másodikat meg ha minden jól mennem rá 5-6 évre
Szia Niki!:)
Dehogy öregszel!:)Mióta próbálkoztok az elsővel?
Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok:))
Igaz én még csak 29 vagyok de ha így haladók csatlakozni fogok mivel majd én 5-6 év korkülönbséget szeretnék a 2 gyerek között de az első nem akar sikerülni.
Így is mindig úgy érzem kiöregszem az első baba várok korából mert másnak már ekkora 1-2 gyereke van
Szép Ünnepet mindenkinek!:)
Vezettem a ciklus.hu-n egy hőgörbét,erre tegnap óta nem elérhető:(remélem azért csak kijavítják a hibát,mert ha nem akkor nem tudom mivel megyek vissza a dokihoz..
tudtok valami másik oldalt ahol van ilyesmire lehetőség?
kellemes pihenést mindenkinek!:)
Üdv Pettka!:)sajnálom...de állítólag egy ilyen után könnyebben leszel újra terhes...
én is voltam már így,volt egy ikerterhességem,az egyik petezsák üres volt aztán a másikban is elhalt a magzat és rá 1 hónapra állapotos lettem a lányommal.
szorítok neked is egy mielőbbi két csíkos teszthez:)
Milyen szurit fogsz kapni?tüsző érlelőt?
még nem vagyok kiművelődve ebben a témában..
de ez csakis jó hír:)
van egy ismerősöm,akinek egyből sikerült a babóca az inszem.-től.reméljük neked is!:)
Hétfőtől kapom a szurikat.
Kedden lesz uh és szerintem meg lesz jövőhéten az inszen is.
Szia cherry41:)örülök,hogy idetaláltál:)
minél többen vagyunk annál jobb!
szorítok neked is,hogy minél előbb pocakosodj!:)
További ajánlott fórumok:
- 40 körül szülni az első babát!
- Ti ilyen körülmények között bevállalnátok egy babát?
- Szerinted felelőtlenség, ha nők vállalnak úgy babát, hogy az apuka már 60 körüli?
- Mikor kell vinni egy 8 hónapos körüli babát az ügyeletre, ha leesett az ágyról?
- 20 éves kor körül milyen feltételek mellett vállalnál babát?
- Egy év körüli babátoknak milyen fürdőjáték vált be?