40 körül babát vállalók (beszélgetés)
szép reggelt mindenkinek!:)
ma újra fogdoki,talán meg lesz a végleges tömésem...de kell időpont egy másik tömésre is..brrr...komolyan nálam a fogorvos a mumus..
A jövőhéten én is elmegyek,maszekhoz járok,sokba kerül,de legalább tök normális,és csak ritkán fáj.És feleslegesen inekciót sem ad.
Én múlt hétfőn voltam, néha muszáj rászánni magunkat:)
együttérzek,nekem is el kellene mennem a fogorvoshoz,de még húzom egy kicsit.
Sajnos mostanában annyi ijesztő cikket olvastam a napvédő krémekről, hogy nem fogjuk őket használni:( Majd takarjuk magunkat. De szombaton olyan borongós volt az idő és nem is tart olyan sokáig egy paprikáskrumplit elkészíteni, be is mentem sokszor a házba, nem értem miért égtem le:( Biztos magas volt az UV sugárzás aznap:(
szép reggelt mindenkinek!
nekem ma nem lesz jó napom megyek vissza a fogdokihoz:(
Most már sajna ha napra mész, akárcsak 5 percre be kell kenni magunkat,mert nagyon éget a nap,ha kicsit fúj a szél akkor pedig nem is érzed és mégis leégsz...
Sziasztok.Köszi,hogy drukkoltok,egyenlőre nem érzek mást csak cicifeszülést.Remélem hamarosan az én pocakomban is ficereg egy babó.A napozással tényleg csínnyán kell bánni,már a nap sem a régi.Szép estét mindenkinek.
Szia!
Azért vigyázz azzal a napozással :-(
Nálunk éppen etetés következik:-)
Sziasztok!
Ki hogy van? Nálunk Rozi alszik, pindurka ficereg a pocakomban én meg leégtem tegnap, kenegetem magam:( Franc se gondolta, hogy ennyire erős a nap, bográcsban készítettem az ebédet...
Szia! Neked is szép reggelt!
Nálunk is ragyogó napsütés van:-)
szép reggelt mindenkinek!:)itt gyönyörűen süt a nap,kíváncsi vagyok meddig:))
nem, csak nem szoktunk vacsizni, de mivel a baba miatt éhes avgyok, így ettem egy almát:) Amúgy kéne, de akkor nem ehetnék csokit:)
Ne aggódj, nem lesz semmi baj! Drukkolok!
Nincs semmi baj, nem is szabad ilyenre gondolni! Rossz gondolatok, huss el!!!!!!!
Minden rendben lesz ne félj:))))bár csak itt tartanék már én is!:)
végül rántott sajt lett,sütőben sütöttem hozzá hasábot pár kanál oliva olajjal..hmm..nagyon fini lett:)
Sziasztok.Megtörtént az inszem,elég sokat fájdogál a hasam,remélem nincs semmi baj odabenn.
Én halat sütöttem,és rizst főztem.Fincsi lett.
Milyen vacsit kellene kitalálnom..hmmm
ti mit készítetek?
Nagyon-nagyon drukkolok!!! Hajrá katonák:-)
Hajrá Kerol!:)tuti sikeres lesz:)
Aranyosak vagytok:)Ideje,hogy babás legyek,hogy én se féljek a 40-től.
Hajrá minden sejtecskének:))
Lányok kérem a drukkokat,holnap lesz inszem,és mivel a petesejtek 24 óráig élnek,kb.ennyi időm van rá,hogy találkozzanak apa katonáival.:)
Akkor te nagyon szerencsés vagy.Én nagyon jó gyerek voltam(nagyképüség nélkül)viszont a gyerekeim nagyon kezelhetetlenek.
További ajánlott fórumok: