40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
szép további napot mindenkinek.
valóban nagyon jó dolog a legjobb baráttal együtt tölteni a napot. Az én barátosnőm is 47 éve van velem örömben - bánatban. Olyan mint egy testvér.
nagy élmény az unokával epret szedni medencét állítani vagy cseresznyézni de még a mamának egy nagy csokor virág is jut a kertből a zöldborsó meg rengeteg és még édes is..
lassan de ürül a nappalink festeni fogunk a nyáron vagyis hamarosan de napok mig kiürül...vagy lefedjük ami nem...
Sziasztok!
Olyan nagyan jót pihentem 3 nap szabit kaptam a férjemtől elcsaltam a barátnőmet akivel 46 éve vagyunk barátok ..:) olyanok voltunk mint 2 kamasz annyit nevettünk..:)Olyan jó a jó barát...:)
Jó reggelt mindenkinek!
Nálunk is végre hűlt a levegő, de esni még nem akar, remélem fog ma.
Szia/Sziasztok!
Papi, csak vigyázz a többi oldalakkal. Nekem éppen az nem tetszik, hogy túl nyitott...
Sajnos, nálunk is csúnya az idő, még kimenni sincs kedvem, szerencsére nem is muszáj.
Mindenkinek kívánok kellemes csütörtöki napot.
Jó reggelt ma már a facebook oldalt vagy az iwiw oldalt előbb szoktam kinyitni mint az ittenit mert közvetlenebb
kávézzunk közösen ma kelkáposzta főzelék lesz kolbásszal és egy kis borsó levessel az ebéd... ma már nincs olyan meleg mint volt..locsolni nem kell gazolni takarítani pedig kéne...
Szép jó reggelt örömteli napot kívánok mindenkinek.
Még pár nap és lehet unokázni.
Egykis tapéta, festék és némi fantázia csodákat művel..:) Na + a takaritás..:)
Most pár napig nem leszek megyek a Szelidre kaptam 3 nap szabit..:)
Ezt az időszakot" sírom" vissza.
Olyan aranyosak tudtak lenni, imádtam.
Nálunk is mindig volt nagymama köszöntés külön, akiknél( eljött)
Jaj de jó lenne, helyettem is főzne valaki! Férjemet sok mindenre rá tudom venni,de erre nem.
Porszívózást mindig ő csinálja, na az is segítség.
Mit varázsoltál?
Hátha ötletet kaphatok.
Sziasztok!
Kevesebbet vagyok mostanság, a Balatonon vagyunk, kevesebb időm van, jövő héttől pedig iskola szünet,jönnek az unokák. Addig a barátok,rokonok. Most is jönnek a hétvégére.
Közben túl vagyok egy szívkatéterezésen, amit Pécsen a Szívklinikán csináltak.
További kellemes,szép napot kívánok.
Mindenkinek kellemes szép és vihar mentes napot kívánok.
Az este itt is volt egy rövid ideig tartó égiháború kevés esővel.
Este leszakadt az ég..:( DE legalább nem kell locsolni..:)
Ültettem zellert..
szép napot!
na nektek aztán kijutott!
én + csak mostam mostam..(pedig a mosónők korán halnak..:)
Mérgelődtem a szomszéd állandóan légpuskával lövi a madarakat...át lő hozzánk is az elöbb kint üldögélek puk...és leesik a lábamhoz egy fekete rigó... de ugye a békesség..
itt olyan zuhi volt valószínűleg ezt éreztem előre de olyan nagyon lenyomottnak éreztem magam hatalmas eső volt jéggel fűszerezve a kinti ablakokban ahol virág is akadt áll a víz le kell öntögetnem ilyenkor van egy rohadt nagy teraszunk ahol bármit is csinálunk mindig valahol de bejut egy kevés víz is pedig már teljesen átrakattam az eső elállt most a sár az úr..
az ebéd meg megfőtt kávézzunk..ma már nem csinálok semmi hasznosat gazolni kellett volna elmarad...
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)