40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Szép napot! Kicsit hűvösebb hetet kívánok mindenkinek!
Krisztike! Nem értem ,hogy tudott ennyire leesni a cukra! Nem érzett éhséget? A diabetesek már 3,6-4 között már nagyon éhesek!
Szép reggelt és kicsit hűvösebb hetet kívánok mindenkienk!
Küldök egy finom kávét!
Tegnap nem tudtam este jönni mert valamiért nem volt netünk.
A sopri út szerencsésen lezajlott.
Papa jól van,bár mikor odaértünk inkább Bálintommal foglalkozott és elfelejtett enni.Ennek egy hypozás lett a vége,leesett a cukra 1,2-re.Nagyon megijedtünk,mert ilyen tünetekkel még nem jelentkezett nála.Olyan volt mint aki epilepsziás rohamott kapott.Gyorsan segítettek rajta,így mire elindultunk haza már jól volt.Hiába a nagy meleg is közrejátszik ,na meg persze hogy kevesett evett.Majd egy hét múlva megyünk megint hozzá.
Legyen nagyon szép hetetek!
Sziasztok, drága, hőségtől megviselt Nagyikák. Az én kis Gyöngyeim Kiskunmajsán nyaralnak. Csütörtökön jönnek haza, hát ott mindenképpen maradjon még a jó idő, addig már kibírjuk:)
Amúgy én már meg is vagyok halva a melegtől...:)
Legyen kellemes, szép hetetek.
Sziasztok!
Én már teljesen kivagyok ettől a melegtől.
Elnézést a silány képért, amit küldök, de nem jött be a kódos honlap, lassú a gépem... Az előbb akkorát rúgtam bele, hogy a lábam fájdult meg. Szerencse, hogy nem volt a közelembe balta, mert már nem tudnék nektek írni. Dilibogyó bevéve!
Mindenkinek kitartást ebben a hőségben. Legyen szép estétek, nyugodt éjszakátok.
Sziasztok!
További szép délutánt ebben a nagy melegben, de jó volna ebből télire tartalékolni.
Köszi!
Nektek meg jó utat!
Incike!
A gofri az nagyon finom nálunk a nagyobbik fiam keveri be a tésztát és ő is süti.Nekem a végén a romok eltakarítása marad!
kívánok nagyon kellemes időtöltést a délutánra,a gyerkőcöknek pedig jó lubickolást!
Mindenkinek nagyon szép vasárnapot kívánok!
Hozzánk jönnek az unokahúgomék a kisfiúkkal, már elkészítettem a medencét, hogy tudjanak egy kicsit pancsolni, meg gofrit sütök, mert azt szeretik.
Szia "nagyi"!
Olyan jó, hogy te legalább ilyen aktív vagy!
Jobbulást kívánok az Apukádnak, ti pedig vigyázzatok az úton, mert ma is nagyon meleg lesz!
Köszönöm kérdésed! Kicsit jobban vagyok! Reggel egész jól voltam és elmentem a templomba,- közel van - mikor jöttem vissza, már igen sütött a nap, és megfájdult a fejem. RR:150/95Hgmm. Gyógyszerem bevettem! Már többet nem megyek ki!
Ti is vigyázzatok Magatokra, ne menjetek ki! Puszi:Cilus
Sziasztok!
Ciluskám, hogy érzed magad? Vérnyomásod lentebb ment már? Jól teszed, ha nem mozdulsz ki, pihenj bent a lakásban.
Már iszonyú a meleg nálunk is. Az eső nagyon hiányzik, mert nagyon sok virágom egyszerűen eltűnt a kertben, vagyis kiszáradt. Még a gyümölcsök íze sem olyan, mint korábban volt.
Nagyon szép, kellemesen eltöltött vasárnapot kívánok mindenkinek.
Sziasztok Nagyikák és Papi.
Legyen elviselhető hőmérsékeltű szép napotok!
Jó! Kávézzunk! Jó reggelt!
Jó utat Sopronba, apudnak jobbulást kívánok!
Nagyon vigyázzatok, nagy meleg lesz!
Ma ki sem mozdulok! - legalább is így tervezem!
Szép reggelt kívánok mindenkinek!
Kávézunk?
Látom vagy nyaralnak a nagyik,vagy unokáznak mert elég kevesen vagyunk itt!
Legyen szép vasárnapotok!
Sietek a főzéssel,mert megyünk Sopronba a papához!
Az én férjuram is azt csinálja, bár már sötét van. Igaz, javításra szorult, mert ki akarta húzni magát a munka alól, nem működött. Úgy látszik, most minden elromlik nálunk.
Nyugodt, békés éjszakát, szép álmokat kívánok.
Nálunk is nagy meleg volt ma.A párom is most este tudott csak kimenni füvet nyírni.
Legyen szép estétek!
Én ma még nem voltam kint, majd csak estére megyek ki locsolni, iszonyatos a hőség.
Szép estét kívánok!
Sziasztok nagyikák!
Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!
Ciluskám én is már 31 éve szedem a vérnyomásomra a gyógyszereket kezdtem 1 ma már 7 félét szedek, mert már vízhajtó is kell minden reggel, keringés javító, szívritmus javító és hozzá jött a triglicerin (lehet nem így kell írni) csökkentő, mégis ha nagyon meleg van nekem is magasabb a vérnyomásom, nekem olyankor elered az orrom vére, és utána megkönnyebbülök.
Azért menj el az orvoshoz.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)