40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Akkor nálatok is volt mit lapátolni...
Kávézzunk együtt...
Mindenkinek, egészséges, boldog hetet kívánok.
Köszönöm a jeleket és a kávékat.
Nemtudomka én is gratulálok unokád sikeréhez.
Rozikám köszöntelek ismét közöttünk.
Sziasztok!
Fotóztam kint, de már nagyon beindult az olvadás. Hétágra, melegen süt a nap, mintha tavasz lenne. Olyan jó volt kint lenni, és napozni egy kicsit. Persze, ahol árnyékos, ott hideg van...
Mindenkinek nagyon kellemes napot és hetet kívánok. Gyengélkedőknek mielőbbi gyógyulást.
Sziasztok Mindenkinek!
Jó hetet kívánok, a táj gyönyörű fehér, szikrázó a napsütés, de mindez persze a meleg szobából nézve.
A kávé nagyon finom, köszönöm......
Szép reggelt és kellemes új hetet kívánok mindenkinek!
A kávék úton vannak,mindenkinek egészségére.
Szép jó reggelt, majd napot kívánok!
Erre felé hó nincs de a szél az fúj. Ma Nem kell menni dolgoznom.
Sziasztok!
Köszöntöm Rozikát otthon, Rozikám várunk mitt a fórumon is.
Szép estét jó éjszakát kívánok mindenkinek.
Lehet, hogy egy leendő olimpiai bajnok nevelődik ott!? További sok sikert kívánok neki!
Tudom , milyen jó érzés ez, hiszen az én Tamás unokám meg Pest megye bajnoka a korosztályában, ő atletizál, magasat, távolt ugrik és fut, sőt gátat is ugrik, de nagyon szeret focizni is!
Kisunoka nevében köszönjük a gratulációkat.
Jó volt az, hogy olyan edzőhöz kerültek a gyerekek, aki évek óta sikeresen foglalkozik fiatal úszó gyerekkel a szakoszályban, járnak versenyekre és állandó "arany" esővel térnek haza.
Sajnos még nem ez egy infúziós kezelés amit három havonta kap Pesten.
A kölni műtéthez még hiányzik 1 millió forint.
Sziasztok Mindenkinek!
Két napja nem bírtam gép közelébe sem kerülni, el voltam havazva.......szó szerint.
Remélem mindenki jól van és így is marad.
Vigyázzatok Magatokra, pihentető szép álmokat kívánok.
Azt még elújságolom, hogy az unokámnak pénteken volt az úszótanfolyam vizsga, remekül sikerült.
Kedves Barátnőim!
Remélem, hogy jól telt a napotok.Nekem nem volt különösebb programom, ezért olvastam és tv-t néztem. Néha - véletlenül - felfedezek egy-egy jó műsort. Az egyik, Gundel Takács Gábor és Palcsó (most már Zalatnai) Brigitta által vezetett műsor Ruttkai Évára emlékezett egy órában, meghívott vendégekkel, ill. a művésznő lányával és annak a férjével. A következő, utána Tolnay Kláriról szólt, szintén meghívott vendégekkel. Nagyon jó volt őket látni.
A következő érdekes műsort Borbás Marcsi vezette. Egy összetartó, szorgalmas családról szólt, akik már több helyen nyitottak szállodát, illetve nyitottak csárdát.
Látom, mindnyájan figyelemmel kísértétek a hómennyiséget, itt is esett délelőtt, szerencsére már abbahagyta. Az ablakból láttam, hogy a gyerekek és a kutyák mennyire élvezték, hemperegtek benne. Látványnak szép, de annyira azért nem örülök neki.
Éppen most ért elénk egy kis teljesítményű hókotró, hogy park gyalogosok részére kiképzett részéről eltolja a havat.
Drága Barátnőim! A nap hátra lévő részére jó pihenést, kellemes időtöltést, majd pihentető éjszakát kívánok Nektek. Sok-sok puszit küldök: L.
Rozika hála az égnek, már otthon van, kaptam tőle jelet!
Sziasztok drága Nagyik és Papi!
Nemrég jöttem meg Moncsiéktól a kezelés óta még nem tudtam beszélni vele.Hál'Istennek jól van!
Pénteken a suliban volt a Farkas Bertalan ,aki előadást atrtott a gyerkőcöknek.Tettem fel képet róla a naplómba,ha van kedvetek nézzétek meg!
Rozika!
Reméllem hamarosan bekukkantasz hozzánk!Nagyon örülök hogy végre otthon vagy!Pihenj sokat!
Szisztok!!
Csak bekukk)) Hogy vagytok?
Nálunk nagy a hó,kb.40cm esett!
Igen, én is olvastam,hogy Rozika itthon van))
Ha olvasod,dréga Rozika,örülök hogy itthon vagy,vigyázz magadra)))))Puszi Neked és Mindenkinek)
Van egy jó hírem!
Rozika megjött a kezelésről, otthon van. Most kaptam egy puszi jelet tőle. A naplójában írta " megjöttem".
Nagyon örülök neki. Biztos nem sokára itt is jelentkezik.
Minden Nagyina és Papinak nagyon szép és pihentető vasárnap délutánt.
Felénk nagyon kellemes az idő, de hull a hó, gyönyörű az erdő és a tály, ahogy az ablakból kinézek.:)
Ági, Dóri megnéztem a gyönyörű havas képeket,
irigyellek benneteket, itt jóformán alig van mutatóban hó.
Nagyon jól sikerült felvételeket csináltatok Inci, Dóri. Szerettem volna ott lenni.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)