Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » 4 hónap 4 randi, avagy hogyan intsünk búcsút a pasinak! fórum

4 hónap 4 randi, avagy hogyan intsünk búcsút a pasinak! (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5
2016. dec. 21. 11:33

Tényleg nem tudjátok elképzelni, hogy nem lehet másképp megoldani, mint havonta egy találkozó, vagy annyi se, és mégis szerelmes valaki? És miért ne lehetne kapcsolatnak hívni? Miért lenne álmodozás?

pff.

na mindegy, a topikindító majd elmondja, most akkor mi lesz. Mert ugye akkor "ő többet akar" teszemazt akkor hogy legyen szex (ha nem volt). Mert ugye, az is baj, ha négy randi alatt nem fektetik meg az embert, meg az is, ha elsőre :)

És biztos álmodják az emberek azt is, hogy különböző országban élve lesznek szerelmesek TALÁLKA NÉLKÜL, hónapokig beszélnek meg minden, aztán egyik odautazik a másikhoz, mondjuk fél év múlva. De akkor az addig nem volt kapcsolat? :D hát akkor mi volt? ööööö, "barát", "netes szerelem" (ja, az nem lehet, mert nem volt milliója egyiknek se addig utazni) stb.

ÁÁÁÁÁáááááá.

70. plavalaguna (válaszként erre: 69. - Plavalaguna)
2016. dec. 21. 11:33
egyébiránt a topikindító elég konkrétakat írt, miért is nem az a téma??? ;)
69. plavalaguna (válaszként erre: 66. - 65a50256f6)
2016. dec. 21. 11:32

nincs tervem, ahogy előtte se volt terv, milyen életem lesz. Nyitott voltam, voltam 10 évet egyedül tök jól elvoltam, épült az életem család nélkül. Aztán lett férj, és lett családom. Nem terveztem, hanem szerelmes lettem, és a közös célok mentén együtt építünk egy életet tovább.


Jelenleg tényleg el nem bírom képzeli mi a fenéért válnánk el, amikor boldogok vagyunk, az hogy bármelyikünk meghal, sajnos előfordulhat, de igyekszünk egészségesek lenni. a fejünkre meg csak nem esik egy tégla, mert kimegyünk a lakásból ;) :D


egyéb személyeskedés? :P

68. túrógombócka (válaszként erre: 66. - 65a50256f6)
2016. dec. 21. 11:31
miért kavarsz ide mindenfélét? olvasd el, miket írt a topikindító, itt mindenki (rajtad kívül) az ő problémájáról írta le a véleményét.
67. plavalaguna (válaszként erre: 60. - 65a50256f6)
2016. dec. 21. 11:29
és az apád helyett itt van... akiket meg én ismerek, csak azt mutatták be a gyerekeiknek, akivel aztán együtt is maradtak (és nem nem lett közös gyerek feltétlen) szóval egyáltalán nem ugráltak a gyerekek életében ki be a anyuka/apuka partnerei.... ugyanis ez is a felnőttség része, hogy nem szórakozom mások életével, pláne a gyerekemével nem .
66. 65a50256f6 (válaszként erre: 64. - Plavalaguna)
2016. dec. 21. 11:27

Na, mássalhangzó, íme az igazi kocka geek véleménye (és ő sincs egyedül ám).

:)

kedves Lagúna, válaszolhatsz, a feltett kérdésemre, nem költői volt.

Várom :)

Tehát ha elválik tőled a férjed VAGY meghal, mi a terv, hogy a "mintádat hozd"? mesélj.

vagy nem? Hisz VELED EZ NEM TÖRTÉNHET MEG, ugye? :))))))

65. plavalaguna (válaszként erre: 62. - 65a50256f6)
2016. dec. 21. 11:26

szerintem senki se piszkl senkit. Van aki mindenben utalást lát max, mert nincs rendben magával. (eladósorban levőkánt voltam 10 évet egyedül... bár ha ezt a 4 hónap 4 talit kapcsolatnak hívjuk, akkor nagyon nagyon sok kapcsolatom volt igaz, csak szerintem ez nem kapcsolat, és nem mert a minta, én nem voltam szerelmes. így persze hogy max időtöltésnek ok volt )


egyszerűen ha valaki szerelmes, és akar valakit, akkor vele akar lenni. Ez nem mert ez az elfogadott, nem mert család kell (nem kell) nem mert össze kell költözni, hanem mert hormonok, őrület, stb. ilyen a természet. Szóval ez a néhanapján kvzok egyet (a leírt kb ez a szint, mert még szex se volt) az hol kapcsolat? meg elég, meg eléképzelhetetlen ez milyen jó? elképzelhtő, hogy ez jó, csak ha valaki társra vágyik, akkor kevés mint mackósajtban a brummogás. Ha baj van, egy barátot sokkal többet lát az ember.

64. plavalaguna (válaszként erre: 60. - 65a50256f6)
2016. dec. 21. 11:16

az, hgy nem vesz részt egymás életében két ember az nem kapcsolat. Komolyan egy baráttal szorosabb a kapcsolatod. ez kb max ismerős.


Ha ez kapcsolat, amiről írsz, sokan kommunában élünk, hiszen a barátainkkal, vagy külsős munkatársainkkal is találkozunk ennyit. CSak ők nem küldözgetnek levelet, hogy jajj de féltékenyek :D


vagy attól kapcsolat, hogy ír néha a másik, hogy jajj féltékeny vagyok???


a kapcsolathoz kell együtt töltött idő. még a barátsághoz is.


ez így kamaszképzelgés kb. amikor a rajongó lányok elmennek koncertre, csinálnak mindig közös képet, és belefantáziálnak valamit.


És itt nem az összeköltözés. nem összeköltözésről van szó. ráadásul a topikindító azt írta, ez neki így nem ok, ő vagy ki vagy belépne. Neki nem fantáziavilág kell, ahogy lefesti, hanem élet.

63. túrógombócka (válaszként erre: 62. - 65a50256f6)
2016. dec. 21. 11:16
ha tényleg szerelmes valaki, akkor nem elég havonta- két havonta egy randi. ha elég, akkor az nem szerelem, csak egy kis időtöltés.
62. 65a50256f6 (válaszként erre: 61. - Massalhangzo)
2016. dec. 21. 11:12

"sokan elnek enelkul is kapcsolatban, szerelemben is"

Ja, őket cs.sztetik, hogy ez nem kapcsolat, miért nem bútoroztok össze, erőltetik, hogy akkor kistesó, stb.

hidd el, TUDOM. magamon is, máson is tapasztaltam...

NEM, nem fogadják el, hogy úgy is lehetsz szerelmes, hogy mást nem akarsz.

És különben is, hova pakolod addig a sajátod és a másik a sajátját, míg ti szerelmesen elutaztok KETTEN mondjuk egy hétvégére.... Jaaaa, ilyenkor jön a sz-ranyázás és sz-rapázás, mert van pofád lelécelni a gyereked mellől!!! (ez is saját tapasztalat!) mert bezzeg akik családban élnek, azok mindig mindenhova együtt mennek, viszik a gyereket, míg te pl "pasizol" vagy minek hívják.

K.rvara mindegy, hogy neked is mondjuk a család a minta de rájössz, hogy az a minta ROSSZ neked!

B.szogatják az özvegyeket, hogy mikor mennek férjhez újra? Sokan SOHA. De mondom, ehhez elég elváltnak lenni akár, sőt, merem azt mondani, papir se kell hozzá, elég egy pofáraesés ÚGY IGAZÁN.

Hogy a TI. mit akar vagy mit nem, majd eldönti, átgondolja, hogy tényleg kevés-e, csak mert azt szajkózzák neki, vagy magába néz, és onnan dönti el, mit is akar, túl van-e mindenen, kész van-e kockáztatni, stb. Fene se akar rosszat neki (se).

61. massalhangzo (válaszként erre: 57. - 65a50256f6)
2016. dec. 21. 11:01

de van ezzel gond. meghozza az, hogy a foruminditonak ez nem felel meg. mert mint irta, lepne elore vagy hatra ebbol


azert, mert neked megfelel egy olyan kapcsolat, amit leirtal, masnak meg keves lehet


szerintem tevedsz abban, hogy az emberek ne ertenek meg, foleg ha mar valaki tul van csaladalapitason, hazassagon, valason, nem feltetlenul akar megint osszebutorozni valakivel. sokan elnek enelkul is kapcsolatban, szerelemben is

60. 65a50256f6 (válaszként erre: 59. - Plavalaguna)
2016. dec. 21. 10:33

Es? Nem erzeketlensegbol mondom, de ennek NINCS jelemtosege....

Tudod, vannak emberek akik CSAK egyszer szeretnek. Meghalt, elvált, gyász van és ennyi!

Senki nem pótol egy elvesztett társat. Vagy szülőt, ha a gyereket nézzük.

Nem egy nem kettő ember van ezzel így...

Attól felnőtt a viszony h nem b.ssza el se a saját se a mas gyerekét, se saját magát!

Nem erőlteti rá h akkor apád helyett itt van ez a f.sz majd később az a f.sz majd megint ujra újra újra, vili?

Pont azok az álszentek (ismerek Ilyet) akik csak h ne maradjanak egyedül "betarsulnak" tojnak az erzelmekbe mindezt azon a címen h "család kell".

Nem, nem kell, nem kötelező, pláne ha nincs szerelem csak az érdek, amit a gyerek felnőtt korában fog felfogni. Te azonnal rohannal osszekoltoznel kozos gyereket gyartanal ha a férjed elvalna tőled vagy neadjeg meghalna, azzal a fos indokkal, h a "család a minta"?

Menj már, nem gondolod komolyan, csak a tobbiekkel együtt ugatod az elméleti hiedelmeidet...

Szép napot!

59. plavalaguna (válaszként erre: 57. - 65a50256f6)
2016. dec. 21. 09:10
a topikindító is családos volt, csak sajnos meghalt a férje :( lehetséges, hogy neki mégiscsak a család a minta.
2016. dec. 21. 09:05
Egyébként különösen egy komoly gyász folyamatban ez rengeteget segít....
2016. dec. 21. 08:57

Nincs ezzel "gond".

Nem mindenkinek az az álma h egyutt éljenek, hazasodjanak, purdekat gyártsanak.

Ne foglalkozz azok véleményével akik házasok, csaladosak ezer éve.

A te szituációd MAS.

Majd ha ok visszamennek egy évtizedet és egyedül vannak egy gyerekkel majd adhatnak a helyzetedre hiteles tanácsot!...

Nem ertem miert sulykoljak sokan, h ennek nincs értelme, biztos mással van, nem is igaz h ennyit dolgozik, stb.

De IGEN, VAN olyan, h így el valaki. És így neki JÓ!

Pontosan azok a tini agyuak akik képtelenek ezt felfogni, csak a saját életükben tudnak gondolkodni.....

Nnna.

Egyébként nem én nyitottam a topicot, de én is lehettem volna, mert kb hasonlóak a korulmenyeink. Es ugyanígy szoktunk találkozni vagy nem találkozni. Nem, nem akarunk osszekoltozni. Nem érdekel minket a másik családja. Legfeljebb beszélünk róla, mert barátok vagyunk! Nem töltünk együtt hétvégéket se, és no lám, hát gyerkocot se akar se ő se én, és ha két hónapig nem tudjuk osszeszervezi, akkor két hónapig nem találkozunk. Lesz.rjuk, ha a másik ismerkedik vagy kalandozik, őszinteség van, megbeszeljuk és az élet megy tovább, attól a mi kettőnk dolga nem változik.... régóta tart. Az egyetlen ember, aki nem sértődik még örökre vagy szegi még a szavát kivéve ha komoly indoka van.

Ennyi.

Azt kéne elfogadni, h létezik ilyen "kapcsolat" a felnőttek világában, akinek nem tetszik, vagy nem tudja elképzelni, vagy a szokásost nyomja, h "nincs onbizalmad, ez nem kapcsolat, rugd ki, van rendes is" az szerintem hunyja be a szemét es relaxalva képzelje el, hogy nem mindenki olyan, mint o.....

56. massalhangzo (válaszként erre: 55. - Perso006)
2016. dec. 20. 20:48

szerintem engedd el. mert az jo, hogy ismerkedsz masokkal is, de lehet, pont azert fogsz passzolni olyat, akivel valami jo alakulhatna, mert ott hagyod talonban ezt a pasit, es mindig talalsz majd magadnak kifogast, az aktualis jelolt, miert is nem jo, mert varod, hogy ezzel a pasival majd ugyis talalkoztok


ha nem tudod elengedni, akkor beszelj vele oszinten. ha rendes fazon, nem fog hulyiteni es mellebeszelni (bar abbol is erthetsz). megiscsak jobb lenne valaki, akivel surubben talalkozol, resze az eletednek, meg ha lassan is haladtok. ezzel a fazonnal, ha nem tisztazod a dolgokat, csak egyre inkabb problemak lesznek, elegedetlenseg, frusztracio, feltekenyseg stb.

2016. dec. 20. 20:44
Köszönöm :-) én is így gondolom,h.akkor kell leregizni,ha két ember tudja mit akar a másiktól egy kapcsolatban..nekem a párom is onnan volt,sajnos csak 2,5 évig így nagyjából tudom mi van..viszont egy teljesen más lélekjelenlétben másképp fogadja az ember az ilyeneket mint most ez is..próbálkozom és lehet naiv vagyok mert fenntartok vele egy olyan semmit ami semmi tényleg..barátság nem lesz azt tudom..max.egy valaki a sorban ..lehet nem jött el az ideje és nem látom a fától az erdőt,de köszi mindenkinek!!ez is egy tapasztalat volt!!
2016. dec. 20. 19:45
hát ha "majd" akkor szerintem nem is nagyon kell leépíteni, leépült ő már magától
53. Bichter1 (válaszként erre: 51. - Perso006)
2016. dec. 20. 19:25

Én értem miről írsz.


Jól teszed, hogy másokkal is ismerkedsz, beszélgetsz, csetelsz. Tedd is meg! Gyűjtsd az infókat, a tapasztalatokat, ismerd ki, ismerd meg a pasikat ...egészen addig míg végre az igazi férfival nem futsz össze.

Nála már nem lesznek ilyen sallangdumák" amiket leírtál és elmondtál nekünk.


Nyilván ez a pasi is csak barátkozik, ismerkedik ...míg valaki a társkerin fent van, csak akkor jön le onnan, ha mindketten úgy akarják.

Leírták már előttem mire fogtok menni egymással... maradj vele jó ismerős, barát akit félteni lehet stb. (Nekem is sok ilyen pasi volt az életembe és pár nagyon jó ismerősnek meg is maradt! Nincs ebben semmi, nem egymáshoz valók vagytok)


De ne add fel! Részvétem a párod halála miatt, nagyon sajnálom! :(


Csak arra vigyázz, ne te légy préda, sose engedd magadat kihasználni. Jól állítsd be a szűrődet" a társkerin és minden helyre fog kerülni: Ő is meg fog érkezni hozzád.

52. massalhangzo (válaszként erre: 50. - Perso006)
2016. dec. 20. 19:11

nem is kell bemutatni egy pasit a gyerekednek, akivel csak randizgatsz. de nyilvan havonta egyszer, eddig osszesen 4 alkalommal nem lehettek erdemi programok par orat. teljesen okes lett volna, ha ezek hetente egyszer vagy tobbszor zajlanak


meg megertem, ha elso randi utan az ember ad eselyt, ha a masik szimpi, de ha egy honap eltelik, en mar nem mentem volna masodik randira, mert nyilvanvalo, hogy a pasinak nem jovok be, barmit hablatyol neten


talan mar elso randi elott tisztazni kene, ha nagy a tavolsag, hogy erdemes-e talalkozni, hogy ha bejottok egymasnak, akkor tudtok-e normalis idot egyutt tolteni


mert ebbol kicsit az jott le, hogy talalkozhattatok volna ti surun is akar, ha mindketten akartok, mehettel vona te idonent, johetett volna o is surubben. itt igazabol az alappal van gond, hogy nincs olyan nagy raindulas, sem akaras, es plane ismerkedtek mellette, annyira egymasra koncentralas sincs. noknel ez levelezgetes szokott lenni, max. par randival, pasiknal meg szexelgetes


de mindegy, hogy mi volt, neked ez igy megfelelt, most meg nem felel meg. akkor beszeld meg vele. de valahogy nem hiszem, hogy azt mondana, mikor meg egy hetvegere is huzta a szajat, hogy majd, hogy szuper, akkor legyetek tobbet egyutt

2016. dec. 20. 18:52
Talán azt akartam,h.zökkentsen ki a gyászomból,talán azt,h.lehetett vna az,ami nem..és talán szerettem vna ha a sok rossz után jó élményeim vannak még akkor is,ha csak ismerkedek vkivel..
2016. dec. 20. 18:46
Programok vannak,ha találkozunk és én választom v.együtt megbeszéljük..azért hétköznap csak pár óra mert gyerekem van és nem tartunk sehol nemhogy ott,h.bemutassam..nem bizonygatom..de előre nem tudhatod soha,h.mi lesz belőle..nézd én is úgy mentem bele majd lesz vmi vhogy,lehet h.semmi de megpróbáltam..
49. túrógombócka (válaszként erre: 43. - Perso006)
2016. dec. 20. 18:42
te mit akarsz ettől a pasitól 4 hónapja?
48. plavalaguna (válaszként erre: 43. - Perso006)
2016. dec. 20. 18:41

de ebből hova előre??? mondjuk a semmiből könnyű picit többet csinálni, lehet egy hónap múlva megfogja a kezed, és máris előreléptetek (bocs, ironia)


Én nem értem, ez már a többedik kérdés itt egy hónapon belül amikor valaki a nemlétező kapcsolaton agyal. A semmin konkrétan.

35 éves vagy, nő. Eddigre nem jöttél rá, ha egy pasinak kell egy nó, akkor bármilyen bonyolult a pasi kezét lábát törni fogja a nőért? Gondolj bele, háborúk indultak szerelmekért! ez így egy kislány fantáziája kb. ami most van. Néha hétközben összefutunk. még egy havernak is kevés, nemhogy kapcsolatkezdeménynek...

2016. dec. 20. 18:39
Aki nem akar találkozni hétvégén, csak hétköznap ér rá, az a hétvégét a családjával tölti.
2016. dec. 20. 18:35
Mert hogy??
45. massalhangzo (válaszként erre: 43. - Perso006)
2016. dec. 20. 18:35

mint ahogy turogombocka is irta, ha egy pasinak tetszel es akar barmit is, akkor megteremti a lehetoseget, hogy minel elobb es minel tobbet lasson. programokat szervez, a kedvedben jar


nem irtad, hogy a pasi folyton probalkozna, hogy talalkozzatok vegre, de te folyamatosan visszautasitod, es havonta egyszer, hetkozben csak egy-ket orat engedsz neki, hogy lassa, nem o iranyit


ha te is ismerkedsz masokkal kozben, meg o is, akkor mi a problema? havi egy talalka, ahol nem tortenik semmi, nem akadalyoz meg abban, hogy randizgassal, es megismerkedj olyannal, akitol azt kaphatod, amit szeretnel. legyen az csak szex vagy igazi kapcsolat, mert ez, amirol irtal, egyik sem, nem is ertem, hogy mi :D


komolyan azt akarod bizonygatni, hogy ez milyen fasza, es semmi gaz nincs benne, mert te is pontosan ezt akartad?

44. plavalaguna (válaszként erre: 21. - Perso006)
2016. dec. 20. 18:33
35, 40 és kapcsiban??? :O :O ti nem nőttetek fel :(
2016. dec. 20. 18:27
Arassanak a pasik hajrá!!nem attól függ egy pasi mit akar hanem h.két ember mit akar egymástól!!ki mondta a nagy őt??!!Annyit mondtam v.előre v.hátra és nem azt h.ezt ő akarta így..ha én nem megyek bele akkor még ismertség sincs..tehát miről beszélünk?0!!42.ki mondta,h.nekem nincs más akivel ismerkednék??
42. massalhangzo (válaszként erre: 40. - Perso006)
2016. dec. 20. 18:17

ertem. szoval a pasi elvetve akar csak latni, gondolom, mikor arrafele van dolga, hogy hatha fekszel, egyebkent meg nem akarna, hogy te odamenjel hozza es zavard a koreit, elso randin kozli, hogy bocsi, de o nagyon elfoglalt, es alig fog raerni, ugyan pesten millio no van, es nem mondta, hogy nem csajozik, sot, de te vagy az, aki nem engedi magat hulyiteni, es ugy teszel, mintha ez milyen jo lenne, hogy havonta egyszer megnez


most erre mit lehet mondani? hulyek a nok bakker, azert arat annyi pasi

1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook