34-48 év közöttiek nappalija (beszélgetés)
Akkor mondjam, hogy engem is hívnak balesetekhez, és már sok szörnyűséget láttam?:(
Tőlem akár oroszlán vagy jeges medve is bejöhetne, nem zavarna. Minden állatot megfogok, még a varangyos békát is.
De a darázstól betegesen félek :-))
Hát, én meg majdnem becartam,mikor egy balestnél le volt takarva a halott fekete olyan zsákkal, és egyszercsak megmozdult. Na, jó témánk van mára:D
Van az a meló..amire azt mondom...basszus ,nincs az a pénz...Pedig ,dehogynem:)
Aki nem szokott hozzá annak ez tudom nagyon nagy sokk. Biztos nekem is az lenne.
Először én féltem, hogy ha a munkám során halottal fogok találkozni, hogy tudom majd kezelni. Aztán a harmadik után már hozzászoktam. Semmi rossz érzésem nem volt.
De az ilyen proszektúrás kaland engem is mellbe vágna biztosan.
Erről sokat tudnék mesélni,mert a sógorom is ott dolgozik!Vagyis temetkezésnél!
Ezt már pontosan nem fogom tudni elmesélni, de az egyik ismerősöm mesélte, hogy a barátja burkoló, és burkolnia kellett a sötétbőrűek kriptájában.
És ott üveg koporsók voltak. És alulról ki vannak lyukasztva, hogy a testből a távozó víz kijusson egy tároló edénybe.
És pont akkor volt ott egy nem épp befejezett halott.
Nem tudta eldönteni, hogy a félelemtől van hányingere, vagy a látványtól.
Nagy ügy. Nálunk ma a lakásba jött be egy béka. Párom egy nagyot ordított és futott fel. Nem tudtam mi van.
kb:))Pedig ,hogy örültem..:))Na!:)
Imádkozó sáska? A nagyobb fajtából?
Minden nyáron találkozom 1-2 darabbal.
Beül a teraszajtó közepébe és bambul.....
Ja ,mikor éjszakásból lehívnak,hogy maradt egy gyűrű...Lemész ...oszt körbeültetve kártya kézbe..Hát ,nekem az volt a sokkk Már dinnyéről amit mellettük tárolnak,és megkínálnak ..nem beszélve..Meg az az édeskés szag...Hát ,nem is tudom mit kerestem én ott...
Ilyen képet már én is láttam. Sőt ott még plazma tv is volt betéve az elhunytnak.
Temetkezési vállalkozó mesélte, nemrég temetett egy barnabőrű, nagy tiszteletnek örvendő családfőt.Szobát kellett kialakítania a kriptában.Ágy, éjjeliszekrény,ágynemű, cigi a halott szájában....stb.Totál felszerelve.Viccből adott önygyújtót is, a család hálás volt érte:)
Szerintem, amikor másodszorra is elrántották:)
Az ott dolgozók egy idő után már úgy kezelik a halottakat, mint én teszem az a tollat. Egy tárgynak, munkaeszköznek veszik. Legalább is én így gondolom.
Ne nevesön ,legyön szivös:))
Na ,inkább nem írok semmit..Jártam a proszektúrára...Este is..Ne tudd meg ott mi volt,sztem:(
Két éve este egy lódarázs nekirepült a szúnyoghálónknak, mert világított a kislámpa a szobánkba és jött a fényre.
Azóta este nem megyek ki az erkélyre :-)))
[link]
Itt megnézheted. Sokáig nem hittem el, hogy a figura már nem él.
De olyant is láttam, hogy a halottasházban állva volt a fickó felravatalozva, mintha ő is egy ,,vendég" volna.
Nagyon kellemes az éjszaka, tök jó idő van.....
Csak k@rva sok a bogár..Brrrrr
Nálam pont öreg nénike hajolt le érte. Szegény. Tök megsajnáltam. Utána már nem csináltam többet. Viszont petárdáztam.Akkor még lehetett:)
Mikor jöttél rá, hogy játék?
Hát ezzel engem szívattak meg:)))
Igen :-)))
Pince ablakon damilon lógattuk ki :-)))