3. osztályos lett a gyerekem (beszélgetés)
mi már elkezdtük az írásbeli összeadást
ti vettétek már?
Köszönöm szépen!
Én hihetetlenül örültem neki, még most is borsózik a hátam, ha rá gondolok.
Örömömben, hogy végre sikerélményünk is van, és megérte a sok tanulás, majdnem sírtam...
jujj gratula! :P
mi tegnap írtunk matekból felmérőt, meg is kapta már az eredményt, az övé is 100%-os lett. :D
miket tanultok matekból?
Hát! Itt ugyanúgy, mint tavaly százalékos értékelés van, de mellette már megjelennek a jegyek is, így jobban látjuk a százalékos értékelés mellett hogy milyen is a teljesítménye, mert 70 és 70 % közt is van különbség.
Most a negyedéves matek és nyelvtan mérés 5-ös lett, amiért nagyon büszke vagyok rá :D
:D
igen, nálunk folyamatos átmenetet alakítottak ki a szöveges értékelés és az osztályzás között. A következő dogaeredményeket már osztályzatban fogják kapni.
Nálatok nincs negyedévente értékelés? :)
Köszi, jó lett, osztályfőnöki dícséretet kapott a példás szorgalmáért és magatartásáért, és kihangsúlyozták a m. nyelvtanból és a környezetből elért kitűnő eredményeit.
Tavaly ilyenkor igazgatóit kapott... kicsit szomorúak voltunk most... :DDDD neeeeeem dehogyis, csak vicceltem!! :DDDD
még nem...
Ti?
Milyen lett?
Én egyébként a szöveges értékelést egyáltalán nem tartom reálisnak, mert nem lehet kiszűrni belőle, hogy hol tart a gyerekem.
Úgy hallottam, hogy harmadiktól már az iskolák dönthetnek a negyedévenkénti szövegesről vagy a féléviről 3.tól
Sziasztok!
Ti megkaptátok már a negyedéves értékelést?
az más tankönyvcsalád és más tematika...
Mi a mesék világa. mondavilág és a hagyományos természet ismeretre alapozással felépített könyvből tanulunk.
De a ti könyvetek nagyon jó lehet, így ahogy leírtad... nekem tetszene:D
Nekünk csak annyi van írva az olvasókönyvre,hogy Nemzeti Tankönyvkiadó,más nincs.
Mi most ott tartunk,hogy Vadon élő állatok a népek meséiben,utána jön az Ültessünk fát,virágot mesék.Előtte volt olyan,hogy A mesék vándorai.Ebben a részben volt egy vers a Mátyás anyja,nem tudom nektek azt meg kellett-e tanulni kívülről,18 kisversszakos.
jó kis matek házi :)
a mérés története...
Matekból a kerekítéseket tanulták.
Nyelvtanból a mondattant fejezték be.
Irodalom és a fogalmazás az össze-vissza megy, nem tankönyv szerint...
Németből tankönyv szerint haladnak, de most épp Márton napra készülnek.
Köszi az érdeklődést,már minden rendben van,a fogfájás elmúlt! :)
Mi nyelvtanból a főneveknél tartunk,most az utolsó amit vettek órán a Kit? Mit? Kiket? Miket?,ezután jön a Honnan? Hol? Hová?
Matekból pedig a párhuzamosság és merőlegesség volt utoljára,és most jön majd a számolás 2000-ig. :)
szegényke... jobbulást kívánok nektek!! :)
Tegnap elkezdtük nyelvtanból a szófajokat venni, ti elkezdtétek már? :)
Jáj!
De mostmár jobban van? ugye?
További ajánlott fórumok:
- 6. osztályosok tanítási órán a Múmia c. filmet nézik a tanár beleegyezésével. Szerintetek ez normális?
- Kisegítő iskolás lesz/ lett a gyerekem
- Lett egy szőrös gyerekem. 🐱
- Amióta iskolás lett nem eszi meg a zöldséget a gyerekem
- GYET mellett 4 órás munkám van. Ha beteg a gyerekem, jár a táppénz?
- Egyetemista lett a gyerekem!