Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » 25-ös lazacos-joghurtos tészta recept

25-ös lazacos-joghurtos tészta recept

Elkészítési idő 25 perc

A 25-ös lazacos-joghurtos tészta hozzávalói:
25 dkg lazacfilé
25 dkg tészta
25 dkg natúr joghurt
25 dkg borsó
1 kis fej hagyma

bors
1 lime leve


25-ös lazacos-joghurtos tészta

A 25-ös lazacos-joghurtos tészta elkészítési módja:
A tésztát kifőzzük, a lazacot 2x2 cm-es kockákra vágjuk, a borsót megpároljuk. Míg fő a tészta, a lazacot az apróra vágott dinsztelt hagymán körbesütjük, sózzuk, borsozzuk. Ha elkészült, lehúzzuk a tűzről és felöntjük a joghurttal, a lime levével ízesítjük. A tésztát leszűrjük és összekeverjük a sült joghurtos hallal és a párolt borsóval. Azonnal fogyasztjuk!


Kategória: Halas ételek receptjei


A 25-ös lazacos-joghurtos tészta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook