2026-ban kisbabám születik (beszélgetés)
Én 7+4 hetes vagyok és van szívhang. A mellem feszül és nagyon fáradékony vagyok. Már 8 körül alszom a gyerekkel. És a legszörnyűbb, hogy nem bírok csokit enni, nem esik jól. 😂
Van egy majdnem 8 éves nagylányom. Mivel már nem vagyok olyan fiatal, így csak a 12 hetes UH és genetikai tanácsadás eredménye után mondjuk el neki, hogy kistesója lesz.
Csatlakozom én is akkor. Remélem megint összejön egy jó kis beszélgetős közösség.
Mi ötödik babánkat várjuk. Már van két fiam és két lányom, legnagyobb gyermekem 10 éves. Nagyon az elején vagyok, ma vagyok 4+3 hetes.. és már egy hete tudom hogy terhes vagyok mert türelmetlenségem okán össze-vissza tesztelgettem 11 dpo-tól :D
Eddig jelenleg csak pár pozitív tesztet tudok felmutatni és persze hogy elmaradt a mensi, de orvosnál még nem voltam, valószínű 6+4 hetesen megyek amikor reménykedem hogy már látni fogjuk a szívhangot... így nekem most ez lesz az újabb mérföldkő és persze utána jelentjük be a gyerekeknek a tesó érkezését.
Tüneteim nem nagyon vannak, eddig egyszer szédültem és egyszer émelyegtem és ennyi.
Ho_Betti neked vannak tüneteid?