2023 tavaszi babák (beszélgetés)
Köszönöm!
Nem, ez a Prena. 7 munkanapot mondtak, majd jeleznek ha elkészült.
Jól tetted :D
Én azt hiszem kedd este rendeltem, kíváncsian várom mikor jön meg, bár a hétben nem reménykedtem eddig sem.
Bár ráér, nem sürgős, még nem hordok kismamaruhát hiába vannak :D
Na megrendeltem egy fekete harisnyat M meretbe
Lesz ami lesz 😅
Uhh nagyon kosziii
Nem tudtam hogy van ilyen is. Hat akkor marad a rendeles ha nem talalok a brendonba harisnyat :) megveszem eggyel nagyobb meretbe kesobb hatha jo lesz :)
Elvileg kigoboztam a H&M dolgot de szerintem fehérváron nincs kismamaruha. Van ez a térkép.
Itt ha kiválasztasz egy üzletet és van olyan, hogy üzlet információ. Egérrel ezután ha a nőire megyünk akkor felsorolja a márkákat és sok üzletnél van olyan, hogy H&M MAMA. Hát a nyíregyinél persze nincs de itt pár hete néztem, hogy azóta sincs, viszont a fehérvári üzletben sincs szerintem.
Mindegy a Brendon az jó, az van nálunk is.
Brendonba van kartyam is.
Na hetvegen izitom parom es megyunk korul nezni boltokba :D neztem h&m oldalat es bezs szinbe is talaltam harisnyat de csak Xs meretbe :/ pedig szinre jo lenne sok a fekete ruham legalabb kiemelne a ruhat a harisnya
Remelem boltba kaphato lesz :)
Nem tudom hogy lehet-e próbálni de ha már a kezedben van is jobban látod a méretet, mint egy képen keresztül.
Brendonban is sok kismamaruha van.
Állítólag C&A-ban is van, nálunk a nyíregyiben az sincs.
Nekem 40 km re van h&m bolt
De lehet hetvegen beugrunk Szfehervara es korbe nezek ott
Harisnyat is lehet probalni?
Ennél a harisnyánál azt mondják kicsi a méret, én izgulok az L-es elég lesz-e. 170 cm vagyok és 70 kg. Bár a hasamon van a legtöbb felesleg az meg a kismamaruhánál ugye kevésbé számít, fene se tudja.
Nálatok nincs a környéken olyan H&M, ahol van kismamaruha? Esetleg felpróbálhatsz üzletben és tudsz neten rendelni utána. Nekem sajnos 50 km, Debrecenben elvileg van, itt Nyíregyházán 1 H&M van de ott nincs kismamaruha.
Most nezelodtem az oldalon :) rendelnek is. :) de nem tudom milyen meretet
160 cm/52 kilo vagyok
Arra elegendo az S meret? Vagy inkabb M? Velemenyek annyira megosztoak voltak
3395 forint :D Csak ilyen kép van kint róla de biztos jó lesz.
Amúgy nem tudom hány den a legegyszerűbb harisnya, de egyszer 20-ast vettem és szerintem az is vastagabb már picivel a normálnak számítótól.
En faluba lakom es mellettem levo varosba van lildi.. es busszal varosba bemehetnek de nagyon messze van belvarostol a lidli. Parom allando reggeles igy maradt a delutan :D
Draga az a harisnya?:)
Hát elvileg jó vastag :D még nem érkezett meg, így saját tapasztalatom sajnos nincs vele.
Hát én nem mertem délutánra hagyni. Múltkor másnap voltam de csak néhány mini méret maradt. Persze nem mindegyik Lidl ugyanannyira felkapott, lehet én is a város másikjával jobban jártam volna. Meg most nem telt el sok idő 2 alkalom között, hogy árulják a kismamafarmert.
En ma megyek delutan lidlibe
Parom melo utan bevisz :) remelem nem fosszak ki addig 😅
Amúgy én reggel eljutottam a Lidl-be. Vettem 2 kismamanadrágot és 4 pólót, viszont sajnos a leggings nem volt meg, azt is akartam. Nem is nagyon volt időm keresgetni mondjuk.
Egy vastag 100 denes harisnyát meg egy pulcsit már a H&M-ből is rendeltem, várok még rájuk.
Jó hát nem hagytam az utolsó pillanatra, pár hétig szerintem ezeket is csak nézni fogom még :D
De jó neked :D
Na még pár hét és én is. :D
Ó de cuki :D örülök, hogy minden rendben!
Kombinált teszt vértesztje? Annak mennyi az elkészülési ideje manapság?
Jó hírek! Levették a vért és az ultrahangon is minden a legnagyobb rendben van. 🤗🥳
Mindene olyan, ahogy annak lennie kell. 1,8mm a tarkóredő, van orrcsontja és közel 7 centi crl.
Mozgott is végig, járt a lába, fordult, integetett. Még meg is jegyezte az orvos, hogy mennyire nehéz így mérni.
Olyan nagyon boldog vagyok. És hálás, hogy itt van velem ez a kis csöpp élet. 🥰
Legszívesebben már elmondanám mindenkinek, de már csak babonából is megvárjuk a vérteszt eredményét, aztán újságolunk.
Teszek fel képet.
Szia, üdv itt. :)
Minden rendben lesz, csak pozitívan :)
Mivel ezt tegnap írtad, várjuk a beszámolót 😍
Kiságy 18 hetesen volt meg, ez volt az első babaholmi. :) össze nem volt rögtön rakva de jól esett vásárolni már.
A dolgok legnagyobb részét 2 körben 27 és 32 hetesen vettük meg, de a babakocsi és néhány babaruha már korábban is megvolt.
2. babával 27 hetes korra megvolt minden pedig pl babakocsit is újat vettünk, egyedül a kiságy maradt a nagytól meg néhány uniszex darab.
Én is csatlakoznék, ha szabad?:)
Látom vannak itt ismerős arcok, egy másik fórumról. :)
Az első kisbabámat várom áprilisra. Sajnos volt már egy vetélésem a 7. héten. Ezzel együtt majdnem egy évet vártunk a kicsire a legelső próbálkozástól számítva.
Holnap megyünk a 12. heti genetikai uh-ra és gyomorgörcsöm van miatta. Állandóan félek a vizsgálatoktól, nehogy valami olyat lássanak, amit nem kéne, de azért közben várom is, mert olyan jó látni őt. ❤️