2023 tavaszi babák (beszélgetés)
Ismeros erzes :D mi is lany nevet tudtunk de fiu lesz :) Máté nevet kapja :) es március kozepere vagyunk kiirva :) elso baba :)
12. Hét után multak el a rosszulletek de addig mindennnap hanytam :(
Köszönöm a fogadtatást! 😊
Minden rendben van és jól vagyunk,most már pár hete érzem hogy mocorog így még izgalmasabb 😊🥰
Szerencsére a 12.hétre elmúltak a rosszullétek.
A 18.heti genetikain derült ki hogy fiú lesz🥰 és bejött a megérzésem hogy fiú 🙂 Név még nincs,ez az egy amin nem tudunk megegyezni😃 persze a lány név már rég megvolt.. és hogy ne legyen egyszerű dolgunk nem az lett/lesz 🙂😃
Kedves többiek! Ki hány hetes? Első baba? Fiú vagy lány lesz? 🙂
Szia :)
Üdv itt, hogy telik a várandósság? Hogy érzed magad?
Sziasztok!
Most találtam rá erre a "csoportra".
Első babánk lesz,évek óta várjuk😌 Március közepére vagyok kiírva 😊
Hat vele maradt amilyen volt
Igazabol a legjobb baratnom nem ir vissza es nem reagal..
Köszi, mondjuk az elég tág határ :)
Mindkét terhességem alatt 19 hetesen voltam meg úgy tudtam, hogy 18-20, de akkor rosszul hittem.
A II. trimeszteri genetikai ultrahangszűrés legideálisabb időpontja a terhesség 18-22. hete közé tehető.
Akkor nem késő :)
Sajnálom.
A baba nem hiszem, hogy ezért mozog többet. Inkább a front miatt. Nagyon változó melyik baba milyen frontra hogy reagál, kisfiam hidegfrontnál alig mozgott, melegfrontnál pedig nagyon sokat mozgott. Lányomnál mindez fordítva volt. Szóval én erre gondolnék, hogy sokkal többet érezted.
Igen köszi. 17+4 hétnek jött ki minden egyes méret, meg is jegyezte a doki, hogy összeillik minden :D 17+2 egyébként szóval közeli az érték. A Prenateszt eredményére is ráerősített, azt mondja tényleg kislány :D
December 15-én kell visszamennem. Nem tudom nem-e lesz késő genetikai ultrahanghoz, már 21 hetes leszek de végülis megbízom benne, csak furcsa így egy picit.
Sogornom mindig is ilyen volt… nem is kedvelem.. o meg nem kedveli a legjobb baratnom (aki 10 eve egyutt volt tesommal) de arrol nem tehetek h mi volt a multban.. a legjobb baratnom 20 eve a legjobb baratnom tehat nem ma kezdodott a dolog.. de hat sogornom kihisztizte hogy a tesom meggondolja magat es zavarja az hogy ok ketten a tanuk.. eddig nem volt gond most eskuvo elott egy hettel gond..
engem az zavar hogy ugymond nincsenek tekintettel ram most.. a terhessegem miatt.. legalabb azt nezhetnek.. de nem.. inkabb stresszeltetnek..
de parom aranyos volt elvitt vasarolni. Hogy felviditson karacsonyi dolgok koze vitt 😍
Amugy a baba ma erezhetoen tobbet mozgott.. maskor napkozbe elpihen de ma nagyon tolta a dolgot. Lehet mert sirtam?:/
Nincs ebben semmi szégyen. Én is van, hogy nagyon nem haladok a dolgaimmal. Ma a 8,5 órás munkaidőmben doki miatt 1 órával hamarabb leléptem, de a maradék 7,5 órában kb 3 órányi munkát tudok felmutatni nagyon maximum, nem haladtam semmivel.
Most úgy ennék egy kis fasirtot... :D
Meg nem vettem be magneziumot
Fozok reggel ota raadasul szegyen de fasirt es krumplipure az ebed es most vegeztem
Annyira nem vagyok itt fejbe.
De mar potolom is a magneziumot..
csak tanacstalan lettem hogy vajon a baba erzi e a dolgot ..
A parom tanuja a testverem :)
Es az en tanum lett volna a legjobb baratnom akit elintezett a sogornom hogy ne legyen..
szuk eskuvo lesz amugy 12 fo
Nagyszulok szulok es tesom illetve parja ugye..
ezek utan ha azt hitte a sogornom o lesz a tanu nagyon teved :)
Hormonokon keresztül megérzi a baba de legalább miatta ne aggódj, ennyitől nem lesz baja.
Egy barátnő vagy bárki nem lenne esetleg?
A feszültséget a baba is megérzi, ha még nem tetted, vegyél be magnéziumot, és pihenj.
Nem tud beugrani valaki tanúnak? a párod tanújának párja esetleg? Az adatait úgyis esküvő előtt kell leadni, vagy ha már leadtátok, kérni kell egy cserét.
A sógornőt pedig kihúznám a meghívottak listájáról :)
Most nagyon hulyeseget kerdezzek..
de alapbol magam alatt vagyok..
eskuvom egy het mulva lesz de tanu nelkul maradtam (az okok igazabol mindegy sogornom elintezte..)
Reggel ota sirok. Mar bedagadtak a szemeim is
A baba ezt megerzi? Hatassal van ra? Ugye ezzel neki nem ártok hogy nekem van rossz kedvem..?! :(
Viszont mindenkinek eltérő lehet a véleménye. :) ilyen megosztó dolog szerintem a zokni is :D
Ilyen még a hálózsák téma. Nem is tudom hirtelen, sok ilyen van.
Köszi szépen, hálás vagyok nektek!🥰😁
Olyan jó, hogy ti már tapasztaltabbak vagytok. :)