2021 októberi- novemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok kedves babavárók! Jártam már korábban nálatok, épp babatervezési fázisban vagyunk 3. hónapja párommal. Most lehetek valahol az 5-6. dpo-n és keresem a reménykeltő tüneteket. ☺️ Volt esetleg valakinek ilyen hamar a nyákban valami érdekes változás? Köszönöm ☺️
Elkészült a gyerekszoba :)
Naplóba tettem fel képet
Nem 10 éve volt. Már van szerintem 25-26 éve is, mikor aktuális volt a betegség.
[link]
Itt pedig leírta egy illető, hogyan találta meg 😊 na így biztos meglesz neked is!
Ha pedig esetleg 2017-től kellenének a papírok, akkor fent van az eeszt.gov.hu-n 😊
Nézd csak, én ezekben a szövegekben nem vagyok jó, de mintha úgy nézném, hogy lehetséges.
[link]
10 éven belül van? Akkor talán meglesz 🙂
Nem tudom, mennyire működik a digitalizálás, úgy könnyű lenne nekik vissza keresni.
Na, hát ez jó kérdés. A kórházat kellene megkérdezni, ahova jártunk, de fent van Pesten, és ott most elég káosz van, meg szerintem már nincsenek is ott azok a dokik, akik vizsgáltak akkor, és tudnak mindent a betegséggel kapcsolatban. Nem tudom, hogy amúgy a kórház mennyi ideig őriz papírokat egy betegről.
Nem lehet visszamenőleg leletet kikérni vajon? Meg kell lennie az összes papirodnak nekik szerintem, taj szám alapján
Hát én azt már nem tudom, hogy mettől meddig tartott.
Akkor felkeresni egy újat. Elmondani, hogy mettől meddig áltál kezelés alatt, mióta vagy tünet/rohammentes. És hogy vannak aggályaid a terhesség miatt és emiatt kéred a tapasztalatot.
Csak szerintem azok már nincsenek meg.
Akkor célszerű előkeresni a régi papírjaimat is, hogy tudjak menni hozzá, mert anélkül tanácsot nem tud adni. Amúgy én jobban szeretném a császárt valamiért.
Mindenképp neurológus véleményét kérném ki.
Nálunk apuka az és gyerektervezés előtt kértünk konzultációt a kezelő orvosától.
Sziasztok! Nem tudom, van-e itt olyan, aki tudna válaszolni a kérdésemre, de azért megpróbálom, hátha kapok rá érdemleges választ. Gyermekkori epilápsziám volt, amit általános iskolás koromban kinőttem. Viszont terhes lettem, és tartok tőle, hogy emiatt csak császárral tudnék szülni (mondjuk valamiért jobban hajlok efelé). Szerintetek kórház válogatja, vagy egy régi, kinőtt betegségről lehet-e papírt kérni, hogy támogatja-e a doki a természetes szülést, vagy inkább császáros szülésem legyen? Vagy ez kórházfüggő szerintetek? Köszi, ha megpróbáltok segíteni válasszal!
Aztaaa nagyon jó súlyban van akkor! 😀 Szép nagy baba lesz biztosan! 🥰
Szépen szedi magára a súlyt😊😊🥰🥰
Előző uh-n mekkora volt?
Voltam ma ultrahangon majdnem 1kg már a Kisfiú. :-)) tok durva 930 gramm,26 hét:-D
Azèrt ìgy èrthető, èn sem dolgoznèk a helyedben!
A korábbi vetèlèsem ès a vèralvadási gondom miatt èn is veszèlyeztetett vagyok, de itthonròl dolgozom, ès úgy gondoltam, hogy a babának mindegy, hogy a TV, vagy a gèp előtt ülök, ugyan sok a feladat most, de nem stresszes, uh. simán tudom csinálni.
Elvileg baba után is csak heti 1 napot kell majd bejárni, ha vissza megyek majd dolgozni, remèlem addig nem változik semmi.
Jè, nem èrtem, hogy mièrt nem dobja fel neked! Igen, pròbáljuk meg, Schiff Nikoletta nèven találsz!Elvileg belőlem csak egy van😉
Én a 32. hétig tervezek dolgozni, ez van megbeszélve a munkahelyen. Én home officeban lehetek szerencsére, covid alatt is itthonról dolgoztam és megengedték, hogy maradjak is még erre a pár hónapra.
Lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha én keresnélek meg Téged a facén?
Én már nem dolgozom, június 10 óta táppénzen vagyok.
Veszélyeztetett vagyok, 4. gyerek, de volt két vetélésem és egy kora szülésem és elmúltam 40 éves
Hát oldalt azt nem találtam, még itt a fórumon majd lehet feldobom a kérdést.
Ha az orvosom bent lesz, akkor igen nála lehet szülni hála istennek.
De legalább a szülésznő legyen jó, ha természetes úton jönnek, már az is megnyugtató lenne. Ha meg császár, akkor mindegy a szülésznő is sajnos. ☹️
Jèzus, èn bele sem gondoltam, hogy mi van, ha hamarabb èrkezik, a 35. hètig dolgozom 😳
Tele vagyunk határidős projectekkel, ìgy is necces lesz, hogy mindennek a vègère èrek-e, ami az èn feladatom. Nem vagyok az a karrierista beállìtottságú, de annyira korrekt a munkahelyem, hogy èn sem akartam sz@rban hagyni őket, ès fèlbe hagyni bármit, amit már elkezdtem, de nálunk hosszabb távú feladatok vannak😟 Azèrt remèlem minden a tervek szerint alakul, ès bìrom majd oktòber vègèig.
Ti meddig dolgoztok?
Nagyon köszönöm, ìrtam, lehet az engedèlykèrèsek közè tette😊
Nincs a kaposvári kórházzal kapcsolatos fórum vagy oldal valahol, ahol tudnál érdeklődni? Az orvosod a kórházban van még? Lehet nála szülni, ha épp bent van?
Bárcsak lenne ilyen csoport Kaposvárral kapcsolatban is, de nincs... ☹️☹️☹️
Aggódok. Ha nem az én dokimhoz, vagy a főorvoshoz kerülök, lehet, nem járunk jól. Nem tudok sajnos több jó orvosról.
Én már elkezdtem bepakolni a gyereknek a kórházi csomagját, csak azért, hogy lássam, hogy mit kell még venni a csomaghoz. Abba már sokminden nem kell, de még elég sokmindent kell megcsinálnom, mielőtt a baba hazajön, sterilizálni a cumikat, cumisüvegeket, mellszívómat, mellbimbóvédőmet, stb.
További ajánlott fórumok: