Főoldal » Írások » Lélek & Szerelem témák » 2020-as év, gyere!

2020-as év, gyere!


Új sor, új bekezdés.
2020-as év, gyere!
Kép: pixabay

2019. a változás éve volt, nagyon utáltam, de az egyik legtanulságosabb év volt az életemben!


Barátságok, munkakapcsolatok, szerelmek, anyagi biztonságok mentek tönkre, vagy születtek meg, esetleg éledtek újjá a körülöttem élők sorsvonalában és én is kaptam rendesen hideget meleget az élettől.


FELNŐTTEM.

Úgy érzem, most lettem teljes értékű felnőtt, bár évtizedek óta igyekszem a 18 évesek életérzését magamban tartani, de ennek bizonyos szempontból vége! Na nem a jókedvemet fogom elhagyni, nyugi, csak egyszerűen megértettem, hogyan működik a világ és ami még fontosabb, a magasabb szintek. Letisztult talán bennem az igazi értékrend, tudom mi a fontos és mi nem.


A változás mindig fájdalmas minden téren, de a végeredmény miatt megéri szenvedni, csak hinni kell. Képes lettem eddig képtelennek tűnő dolgok befogadására és magamévá tettem olyan gondolatokat, amiket eddig csak hallottam, de végre értem mit jelentenek...

Jobb lettem? Nem tudom, de bölcsebb mindenképpen és igyekszem az általam helyesnek ítélt utakat tovább járni, picit máshogyan, hogy még jobb legyen az életem minősége. Hiszen mindannyian azért vagyunk itt, mert kergetjük a boldogságot, ami néha az orrunk előtt van, de mi a távolba nézve keressük a horizonton.


Szerencsés vagyok, mert fantasztikus barátaim vannak, akiktől temérdek szeretetet kapok, ami miatt mindig tele vagyok energiával és hálával tartozok érte.


Tisztánlátó lettem, messziről kerüljenek el a hazugok, falsok, kétszínű emberek, mert már a testbeszédjükről felismerem őket. Igyekeztem ebben az évben eltávolítani magam körül az ilyen létformákat.


Noja vagyok, 31 éves, túléltem egy rendszerváltást, egy gazdasági válságot és 2000-ben illetve 2012-ben 2 világvégét... :D Tehát mosolyogva emelem az arcom a 2020-as napfelkeltére és bátran kiáltom az ÉG felé: Jöhet bármi! Készen állok! :D




Írta: szneszabonoja, 2019. december 31. 09:35

Ha tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook