2017 újév körüli, januári babák (beszélgetés)
Szia Zsurizsu.
Na, nálunk ugyanez van, csak annyi különbséggel, hogy mi még nem tudjuk a nemét. Ugyanis eddig is csak tippelgették, kislányra,de csütörtökön is azt mondta a doki, hogy szerinte 51% lány, de semmi konkrétum nem utal még sem egyikre, sem másikra. Így mi várunk még. Megérzésem volt egy ideig elég határozott, de most elbizonytalanodtam, így nem találgatok :)
El is hiszem. Egy-egy mozgalmasabb nap után engem sem kell altatni mióta kismama vagyok.
Vigyázz azért magadra, nehogy emelj, vagy arrébb tologass valami bútort ami úgy gondolod hogy "még elbírsz", mert nem szabad.
Nyugi. A rózsaszín még nem gáz, főleg ha el is múlik egy nap alatt. De! WC-n TILOS NYOMNI! Akármilyen nehezen jön ki a nagydolog, nem szabad. Nekem a doki is mondta, mert én is ilyen vagyok. Egy héten egyszer, de azt is "szülőm" sokszor. Pár napig ebéd előtt egy kanál Laevolac szirup és kész. Semmi bajod nem lesz tőle.
Pihenj mindenképp. Baj biztos hogy nincsen. Nem mostanra esik véletlen az esedékes mensi ideje? Mert a szervezet még emlékszik pár hónapig, főleg az elején, és lehetséges hogy a nyomással rásegítettél egy picit. Figyeld, ha meg elkezdesz jobban, élénket produkálni akkor inkább ügyelet. De nem lesz baj. Duphaston vagy Utrogestan szedhető ilyenkor. Ezek babamegtartó bogyók, vészhelyzetben ezt adják vmelyiket. De mindenképp PIHENÉS!!!És nem lesz baj.
Én is itt hallottam! :)
Aztán néztem videókat is meg olvasgattam és elég nagy százalékban bejött amit mutatott! :D
Szia!
Üdv. itt közöttünk és gratulálok a kisbabához!! ♡
Én nem bírnék várni a 18.hétig! :D
Én megcsináltam a szódabikarbónás tesztet is és egyértelműen lánykát mutatott. Na meg nálunk mindenki azt mondta hogy szerinte lány lesz! :)
És bizony csajszi van a pociba! :)
Hetente két napot eljárok dolgozni. Takarítok egy családi házat. Aznap este lefekszek és 10 óràt minimum alszok utána. Nekem ez is elégnek tűnik mozgás gyanánt! :)
Néztem kismama tornás videókat de ez nekem olyan idegen! Távol áll tőlem! :/
Szia!
Biztos vagy benne, hogy "onnan" jött? Mármint ez így hülye kérdésnek hangozhat!
A székrekedés, erölködés okoz aranyeret. Nekem van, már régebb óta és akkor produkálok "ilyet" ha kiújul! :(
Sziasztok!
Most voltam nagy wc-n, tegnap nem voltam. Kicsit görcsölt a hasam és most kicsit erőlködnöm kellett és halvány rózsaszín lett a wc papír ami a puncimból jött. Most ez mit jelent?? :( Meg vagyok rémülve! :(
Én egyelőre sokat sétálok. Korábban bicajoztam sokat, de azt nem tudok mióta kismama vagyok, mert fáj a pocakom ha kicsit jobban emelgetem a jobb lábam. Mert lent van és keresztben, és pont azon az oldalon is tapadt, így én a doki javaslatára is mellőzök minden ilyet. Próbálok másképp mozogni, de azt mindenképp, mert később kelleni fog az erőnlét szülésre meg úgy cakum pakli :)
Gondolkodtam a kismamatornán, nem tudom az milyen lehet, lehet hogy elmegyek majd megnézem. Meg aztán gondolom a babó is csak meg-megfordul majd, nem lesz mindig ott lent :)
Lànyok!
Ti csináltok valamilyen tornát vagy jógát otthon?? :)
Én is pont ezen gondolkoztam. Sok kiscsajszi!! ♡ :)
A kislányok hónapja lesz a január!! :D
Szia!
Üdv.köztünk! :)
Biztosan most már hamarosan kiderül a neme. Mikor lesz a következő uh? :)
Juuhuu, de szuper :)
Gratulalok en is. Ha jol emlekszem akkor eddig a csajok vannak tobbsegben a pocakokban itt koztunk? Igazi csajos brancs lesz :)
Nekunk ha kiscsaj lesz az egyik neve biztosan Boroka lesz, mi meg ebben ertunk egyet. Mar szinte felsoroltam az utonevkonyvet az uramnak, de mindegyikre fintorgott valamit,kiveve ezt :) Ja fiu lesz megis, akkor meg Vencel. Ezt en mondtam es pomt :)
Köszönjük a gratulációt! :)
Nevek közül eddig úgy néz ki, hogy Boglárka lesz a kislányunk neve. Mert eddig ez az egyetlen olyan név amiben egyezünk a férjemmel. De még azért nézelődök, de eddig Boglárka a nyerő! :)
Gratulálok! Szuper hír!
Üdv az új kismamáknak! Gratulálok!
Sziasztok!
Megérkeztünk!
Kislányunk lesz, 90% !!!
Ilyenkor olyan furcsa még belegondolni ebbe az egészbe, szinte sokkolt a hír, mint amikor az ember megtudja hogy terhes. Mindenki azt hitte fiam lesz. Erre itt a meglepi! :) Még fel kell dolgoznom, túl friss a hírek! De nagyon örülünk neki! Ez nem kérdés! :)
És persze minden rendben van Vele, de majd lehet írok többet máskor, most nincs időm.
Most csak ennyi mert megy a sorozatunk a "Jóban Rosszban" úgyhogy megyek nézni!
Juharlevél, üdv itt és gratulálok! :)