Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2017 októberi babák fórum

2017 októberi babák (beszélgetős fórum)


❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
1068. főnix01
2018. aug. 1. 10:19

Sziasztok!

De kár, hogy áll a fórum :(

Szóval kisfiam, Domi baba 8,5 hónapos. Három foga van és úton a negyedik. Nagyon megszenvedte a felsöt :( beindult a mozgásfejlödés, útóbbi egy hétben sokszor dobálja magát az ágyban, gyakorolja a hintázást kutyapózban.

Amiket tud: forogni, kommandós módon kúszni :D és mondja, hogy ba-ba-ba :D

A hozzátáplálás megyeget. Most volt két hét sztajk. Biztos a kis foga miatt. Idegenektöl elsírja magát. Megint nem szeret babakocsiban lenni, nagyon maximum 1 órát bír ki. Szoktam hordozni, föleg ha olyan napja van. Akkor megszünik számára minden gond :)


EZ nem Domihoz kapcsolódik. Nálam kiderült, hogy pajzsmirigy-alulmüködésem van, a szülés váltotta ki.

Ki hogy van? Hogy bírjátok ezt a meleget?

1067. Amisu88
2018. jún. 25. 16:47

Sziasztok!


Elég rég jártam erre...

Viki babám 7.-én volt 8 hónapos.

Tud már kúszni, mászni, ülni és felállni is. Sőt már lépeget is néha. Már most nincs tőle egy perc nyugtom sem. 😂

Igazi kis bohóc kiscsaj. Nagyon nyugodt, nem sírós baba, jókedvű és egész éjszaka alszik.

Foga még nincsen egy sem, de szeret enni, főleg, ha kap abból amit mi eszünk. Bármit elcsócsál. 😁🙂.

Ti hogy vagytok?

1066. főnix01
2018. jún. 18. 21:19

Sziasztok!

Ki hogy van? Pusszancs mi volt az mr-n?

Bogyòkàm 10-èn lett 7 hònapos. Kèt fogacskàja van, kùszik, màszni mèg nem màszik, de az is alakul majd. Làtom a mozgàsàn. Nem ül mèg. Sokat forgolòdik :) csodàs vègigkövetni, ahogy napròl-napra ügyesebb-okosabb 😍 mùlthét óta nyugodtabb, jobban elvan egyedül is. Kis huncut, jòl lehet vele jàtszani :) imàdja a zenèlős jàtèkait. A màsik kedvence a zöld lègycsapò 😄

Hozzàtàplàlàssal haladunk. Banàntòl teljesen kipattogzott ès picit ment a pocakja :( a paradicsomtòl is lett pàr pötyi, de az ennyi volt. Utòbbit holnap megint pròbàlom.

Szereti, ha hordozom :) elvan elől is ès hàtul is.

Olyan gyorsan nő! Maradhatna mèg ilyen pici.

1065. dpetrus90 (válaszként erre: 1062. - Pipacs11)
2018. máj. 29. 16:35
Én biztosan nem, csak később szeretnénk kistesót. Egyébként nekem azt mondta az orvosom, hogy egy évet érdemes várni akkor is, ha kis korkülönbséggel tervez az ember kistestvért.
1064. Pera0322
2018. máj. 29. 11:48
Én ezt a nyarat tuti kivárom :) Végre élvezhetőek a napok, átaludt éjszakáink vannak, úgyhogy adunk magunknak egy szusszanásnyi szünetet :D
1063. 33902c592c (válaszként erre: 1062. - Pipacs11)
2018. máj. 28. 21:46
Ha bírod, akkor miért ne? Simán szültél vagy császár? Mert utóbbinál 1 év várakozást javasolnak. Engem annyira kimerít az anyaság, hogy én tuti nem vágnék bele.
1062. Pipacs11
2018. máj. 27. 15:12

Sziasztok 😊

Csajok kisfiam 8 hónapos lesz ti bele vágnátok a kistesó projektbe vagy még túl korai? ☺️

1061. 33902c592c (válaszként erre: 1053. - Dpetrus90)
2018. máj. 26. 22:41

Köszönöm! Még mindig orvosokhoz járkálok, egyelőre sehol nem találtak semmit de megyek MR-re jovo heten.

Regen irtam de egyszeruen alig van energiam. :/ Nagyon rosszul alszunk még mindig, sokszor kel ugyhogy total kimerult vagyok. Van hogy napkozben csak kint alszik a babakocsiban es igy nem tudok vele aludni de nagyon jo lenne. Probalkozasok voltak korabban is de a kislanyom tegnap ota ul stabilan es 20.-án kezdett el folyamatosan maszni. Azota megallithatatlan. :) A kis kutyusunkat hajkurassza en meg felugyelek rajuk mert nincs jo vege ha egyutt vannak. Imadja a tukorképét, mondjuk nem csodalom 😅😍.

7 honapos es mar humora is van. Imadjuk minden egyes rezduleset, nagyon cuki dolgai vannak, a szülői szivunk nem tud vele betelni. 😍 Allandoan mosolyog, vidam kisbaba.

Foga nincs még. Hala az egnek megeszik mindent amit adok neki. Ezeket a tok feleket meg most fogom neki bevezetni. Amugy en is kiakadtam ezeken a hozzataplalos tablazatokon. Tenyleg mindegyik mas. Meg ezekre a bebietelekre se lehet adni hogy milyen kor van rairva.

1060. dpetrus90 (válaszként erre: 1059. - Főnix01)
2018. máj. 23. 11:57

Szia, mi a répàròl hamar a pasztinàkra vàltottunk, az nem fog annyira. Az itatàst megpròbàlhatod rendes pohàrbòl is, nàlunk az a kedvenc a csörös pohàr mellett.

Mi most nyaralunk, a repüléssel semmi gond nem volt, még síràs sem,én cicire raktam a Louist mert nem szereti a cumit. Elkezdett rendesen màszni és térdelésbe felhùzni magàt. Ülni anyàknapja òta tud, aznap ült fel egyedül elöször.❤️

A hozzàtàplàlàs nagyon jòl halad, bevezettem szinte mindent amit lehetett ès sikerült kitapasztalni, mi az, ami ízlik neki és mi nem. Màr darabosat is eszik és kenyeret vagy babakekszet is elnyammog. 😊

1059. főnix01
2018. máj. 16. 19:57

Sziasztok! Ki hogy van?

Elkezdtpk a hozzàtàplàlàst. Haladunk azèrt. Viszont bekemènyedett a kakija ès sokat küzd vele. Szerencsère nem sìr. Pluszba nagyon piros a popsija. Vizet nem issza, sem a teàt, pedig tettem bele minimàlis cukrot. Lègyszi tudtok adni tanàcsot?

Amit eddig eszik: őszibarack-alma, rèpa-krumpli. Csak a bèbiètelt eszi meg.

Domi babànak màjus 8-àn kibùjt az első kis fogacskàja. Volt 1-2 kemèny nap. Most vàrjuk a mellette lèvőt :)

1058. főnix01
2018. máj. 9. 21:09

Sziasztok!

Kicsikèm holnap lesz fèl èves 😍Tegnap bùjt ki Dominak az első foga, a jobb közèpdő metzőfoga 😍 oda-vissza forog. Sokat repülőzik :) szeretne mozogni, de mèg nem jött rà a kùszàsra, de nèha felhùzza a tèrdèt. Nagyon keveset van el egyedül, sokat nyűgösködik, viszont megszerette a babakocsit :) sokat mosolyog, vigyorog. Az èrzelmeit jòl ki tudja fejezni.

A hozzàtàplàlàs nem a kedvence, az őszibarack-alma kombòn kívül minden màsra fintorog. Vizet még nem issza. Àtlagban napközben 4x30 percet alszik.

Okos baba ès huncut is :) màr lehet vele jàtszani :) igazi kis szeretetgombòc 😍

Alvàsa tovàbbra is jò szerencsère.



Amùgy egy hònapja voltunk otthon egy hetet... borzalmas volt az a hèt. Vègig nyűgös volt, estènkènt sìrt, ès a fürdèst megutàlta :( előtte itthon sikongatott ès rugdosta a vizet. Otthon vègigüvöltötte :( 2 hèt kellett, hogy megint èlvezze a fürdèst, de nem sikongat egyàltalàn :( korai volt hazamenni vele. :(

1057. tobia3
2018. máj. 5. 22:10

Sziasztok! Az én kislányom is nagyon mosolygós baba, kúszik és már néha négykézláb hintazik előre hátra. :) nagyon cuki.

Foga még nincs, a hozzátáplálással mi is úgy állunk, hogy 2x eszik naponta (általában délelőtt gyümölcs, ebédre zöldség, husi) a többi anyatej. Sőt ő még éjjel is, egyszer kétszer. Aztán alszik tovább.

Nem tudom ti milyen elv szerint haladtok a hozzátáplálásban, de en szerintem mar túl sokfélét olvastam a témában es néha úgy érzem belezavarodok :) ahány táblázat annyiféle változat van.

1056. dpetrus90
2018. máj. 5. 10:11

Sziasztok!

Mi is jól vagyunk, Louis szintén most lesz 7 hónapos. Már kijött az első két fogacskája alul és szerintem nemsokára ki fog jönni a felső kettő is. :)

Nagyon aktív baba, nem marad meg egy helyben, kúszik össze vissza és rugózik négykézláb.:D Magától felülni még nem tud, de szerintem már nem tart sokáig, sokszor oldalasan feltolja magát és úgy játszik amég el nem dől. :D

A hozzátáplálás nekünk nem megy annyira jól, bevezettem már szinte mindent amit lehetett, de szinte semmi nem ízlik neki, fintorog, kiköpi, nem hajlandó megenni a pépeket 2-3 gyümölcs és egy üveges pasztinák-krumpli-marhahús püré kivételével, ha én főzöm neki, akkor azt sem fogdja el. Remélem ez változni fog...

Vidám, kíváncsi baba, rengeteget dumál, berreg, viszont sokszor morcos is, főleg, ha kezd elfáradni, de nem akar elaludni.

Pár napja elkezdett hason aludni, sajnos emiatt újra 2-3x felébred éjszaka és csak ha ringatom akkor alszik vissza. Nap közben 2x alszik, délelőtt egy órát, délután 2órát.

1055. Amisu88
2018. máj. 5. 05:08

Szia!


Mi is jól vagyunk! 🙂

Viki 2 nap múlva lesz 7 hónapos. 😍 Ő is nagyon kis rosszcsont. 😂

Foga még neki sincsen, most épp a nyála se folyik, viszont mindent a szájába vesz amit csak tud, főként amit nem kellene pl a papucsom. 😂

Mi is 4 hónapos kora óta kóstolgatunk, elég szépen eszik és korának megfelelően minden be van vezetve, talán még több is. Ő is 2x eszik szilárdat meg 3x tápszert.Túlzás nélkül mondom, hogy egész nap vigyorog, mondták is akik látják, hogy még soha nem láttak olyan babát aki ennyit vigyorog egy nap. 😂😍

Tud forogni minden irányba, ülni és már a kúszás is nagyon megy... sőt túlságosan 😂 nincs egy nyugodt pillanat azóta mert folyamatosan megy valahova a lakásban. 😁😂 Nekem születése óta a kiságyban alszik, 2 hónapos korában már ügyesen elaludt egyedül, átaludva az éjjeleket ez most 6 hónapos korában változott kicsit mert sokkal élénkebb lett, most mellettem alszik el és utána viszem az ágyába. Hajnalban ébreszt csak ő is szintén a cumija miatt, bár ő csendben van csak hallom hogy mocorog meg forog és akkor szoktam odamenni és cumit adni akkor nyugodtan alszik tovább.

Ha meglátja magát a tükörben akkor sikongat örömében, nagyon cuki 😍

Hát kb ennyi, igazán felhőtlen vele az élet, mert nagyon nagyon ritkán nyűgös csak és imád csavarogni is, ja meg hintázni. 😂😂😂❤

1054. Fniki88
2018. máj. 3. 22:27
Sziasztok! Még én is itt vagyok! 2 hete töltötte a 6 hónapot Grétusom. Igazi rafinált màr. Fogacskánk még nincs de folyamatosan ömlik a nyálunk meg mindent vesz a szàjàba. Nyűgösnek nem mondanám. Remèlem nem fogja megviselni. A hozzátáplálàst már 4 hós kora előtt megkezdtük amikor màr làttuk rajta hogy érdekli az ètel meg úgy éreztem nem lenne elég a tejem sem. Mostmár 2szer eszik szilárdat egy nap meg 4szer szopizik. Már eszünk almát, banànt, sütőtököt, barackot, szilvát, krumplit, répát, brokkoli, cukkini, husileves, csirkehusi, tejpèp, babakeksz. Kóstoltuk a kukit is. Nem vàlogat. 😊 Szeretünk nagyokat sétàlni. Imàdja ha vannak körülötte. Már stabilan ülünk. Forogni is tudunk. Sőt hason már tolatni is megtanult. Minden érdekli. Nyitott az új dolgok felè. Az éjszakákat végigalussza. Ha cumika kell neki akkor szokott felkelteni de utàna vissza is alszik. 3 hónapos kora óta a kiságyban. Addig köztünk aludt de ügyesen visszaszokott egyik napról a másikra. Dióhèjban ennyi a történetünk. Ti hogy vagytok? Meséljetek? Etetès? Alvàs? Ki hogy èrzi magàt?
1053. dpetrus90 (válaszként erre: 1052. - 33902c592c)
2018. ápr. 11. 12:44

Szia,

jobbulást kívánok! Remélem sikerül megtalálni a rosszullétek okát és hamar jobban leszel.

Nálunk amikor először átaludt el sem hittem, én ugyanúgy többször ébredtem. :D Azóta van, hogy átalszik, van, hogy többször kel, mert fogzik. Viszont így, hogy vannak teljesen átaludt éjszakáink is én is sokkal jobban bírom már.

Ùszáson mi merültünk,de nem volt kötelező, az utolsó órán csináltak vízalatti képeket.

2018. ápr. 7. 22:52

Sziasztok!

En is ezereve irtam. A kislanyom 5 honapos, forog mindenfele, probalgatja a hangjat. A nagy produkcioja hogy a falon megmutatja melyik kepen van ő, es melyiken anya es apa. Imadom! Foga még nem jott de viszket neki. Hatrafelele valahogy megtanult kuszni mert mindig letolat a szonyegerol. En kuzdok mar januar ota rosszulletekkel. Most a legrosszabb a mellkasi nyomas. Megyek majd kardiologiara meg kivizsgalasokra de azt mondjak eddig hogy faradtsag...es mikor ideges vagyok rosszabb. Mondjuk egy kiados alvas tenyleg ramferne. :/ de gondolom aterzitek. Hozzataplalas... Hat 4 honapig csak szopizott de azota krll neki potolnom sajnos. 2x kostoltattam vele Hipp almalevet es Hipp teat de mast meg nrm kap csak Milumil rizspepet. .ajd ha betolti a 6. honapot akkor akarom a glutent bevezetni es megkezdeni a gyumolcsot zoldseget. 2x mar voltunk babauszason is. Nagyon elvezi de en ettol a viz alatti lubickolastol tartok.

1051. Pera0322
2018. ápr. 5. 16:14

Sziasztok!

Nekünk nincs fogunk, se átaludt éjszaka, se forgás semerre :D Én már nem aggódom, ezt megtanultam az elmúlt fél évben, minden baba más:) Mi tegnap kezdtük a kóstolást répával, tegnap nem tudott mit kezdeni vele, ma már nyitotta a száját. De nem akarom elsietni, csak anyatejes volt eddig, és egyelőre nem akarok étkezést kiváltani, csak kóstolunk szépen lassan. Elkezdtük mi is a babaúszást, az első óra nem volt nagy siker, a végére elfáradt és sírt is. Most megyünk újra, de ha nem tetszik neki, nem erőltetem. Viszont voltunk wellnesezni, amit nagyon élvezett, lubickolt a vízben. Szóval úgy látszik csak a kötelező dolgokat nem szereti :)

1050. dpetrus90
2018. márc. 31. 10:55

Sziasztok!

Mi most estünk át az első betegségen, nagyon köhögött, alig akart enni. Két napig nem is tudott szopizni, kiskanállal etettük, hogy ne száradjon ki. De szerencsére már jól van. :)

Mi is kezdjük kinőni a babakocsi kosár részét és a maxi cosit is, most váltottunk 80-as ruhaméretre. Az autósülesnél még nem tudom, hogy milyet vegyünk, többször fogunk hosszabb utat megtenni, így mindenképpen menet közben dönthető kell.

A hozzátáplálásnál én az ebédet kiváltottam, pasztinák-burgonya-husi pürével. A húst még nem akartam bevezetni, viszont a gyerekorvosunk szerint nagyon sápadt volt és el kellett kezdenem. Nagyon ízlik neki, azóta többet is eszik. Tízóraira szoktam új dolgokat bevezetni. Mi eddig sárgarépát, fehérrépát, pasztinákot, sütőtököt, burgonyát, almát, körtét, banánt, avocadót, marhahúst vezettük be. A glutént is elkezdtem, viszont nagyon fájt a hasa. Mint kiderült nem a gluténnal volt a baj, hanem a búzára reagált így. Most tönkölybúzával próbálkozunk, ettől nincs semmi baja. A kedvencei az avocado és a pasztinák. :)

A forgás nekünk is megy mindkét irányba, viszont nem viszi túlzásba. Àltalában átfordul hasra, játszik aztán ha megunja vissza. Viszont elkezdte emelgetni a fenekét is. :D

Az alvás végre nálunk is jobb lett, egyik napról a másikra átaludta az éjszakát. Most, hogy beteg volt újra kelt, de nem enni, hanem mert nem kapott az orrán levegőt. Remélem most, hogy meggyógyult újra jól fog aludni. :) Sètálni még mindig imád. :)

1049. Amisu88
2018. márc. 30. 21:37

Sziasztok!

Én is vagyok még. 😊

Az én lányom jövőhét szombaton lesz 6 hónapos és még neki sincsen foga.

Hozzátáplálással viszonylag jól haladunk.

Be van vezetve már neki: alma, barack, szilva, körte, banán, meggy,

Burgonya, édesburgonya, sütőtök, sárgarépa viszont a zöldségek nem jönnek be neki, gyümiből bármi jöhet eddig. 😁

Beteg még nem volt sosem szerencsére.

2 hónapos kora alszik egész éjszaja, nost az óra átállítás óta este 9-től reggel 8-ig. (Előtte 6-ig aludt)

Sétálni szeret, de már ő is kezdi kinőni a mózest, így már 1-2 héten belül le kell váltanom a sport részre nekem is.

Hátról hasra tud fordulni, vissza még nem. A hasán forog és valahogy mindig eljut ahová akar, bár nem kúszásnak mondanám mert inkább hátra felé közlekedik. 😂

Ma a pihenőszékben magától felült és úgy is maradt vagy 1 percig. Igazán vidám kisbaba, folyamatosan vigyorog és csak akkor sír,ha éhes vagy már nagyon álmos. 😁

1048. tobia3 (válaszként erre: 1047. - Főnix01)
2018. márc. 30. 17:14
Szia! Kislányom múlt hét vasárnap töltötte be a 6. hónapot. Foga még nincs. Ő már elkezdett másokat is enni, eddig az alma, krumpli, sütőtök és répa lett bevezetve. A krumplit nem szereti, a többit jóízűen eszi. Emellett még anyatejes. Múlt héten ő is beteg volt, most először... köhögött és náthás volt ami miatt volt pár álmatlan ejszakank, mivel nem kapott levegőt az orrán. Szerencsére most már jobban van. Éjszakákat még nem alussza át, majdnem mindig 2x kel fel enni. Ő szeret babakocsiban lenni, mondjuk eddig a mozeskosaras részben tologattam és 90% ban aludt a séták alatt. De mivel mar nagyobb és érdeklődőbb, tervezem hogy sportkocsiban fogom mar sétálni vinni. Remelem az is tetszeni fog neki. A mozgása úgy alakul, hogy hasról hanyatt fordul napjában többször is de visszafelé nem megy neki. Hason olyan mintha elkezdett volna kúszni, bármilyen játékáért képes a könyökén húzodzkodva előre haladni. Nálunk nagyjából ez a helyzet, ami most hirtelen eszembe jutott. Ja és ha süt a nap, ki nem állhatja :( remelem pedig hogy majd hozzászokik egy kicsit hiszen jön a tavasz és a nyár ...
1047. főnix01
2018. márc. 29. 09:35
Mindenki eltűnt? :(
1046. főnix01
2018. márc. 28. 07:33

Sziasztok!

Ne hagyjuk leülni a fòrumot :(

Hogy vagytok? Babàitok? Kinek van foga? Miket csinàlnak mär? 😊 hozzàtàplàlàssal hogy haladtok illetve ki mikor kezdte/kezdi?

Domi mèg kap lefejt anyatejet. 6 hònapos koràig tervezek fejni, mert lelkileg megvisel, stresszforràs. Még nincsen foga, de biztos mocorognak a fogcsìrài màr 1,5 hònapja. Mindent vesz a szàjàba :) fordulni tud oda-vissza, de nem viszi tùlzàsba. Baràtnőm mondta, hogy megfontolt :D mùlthéten csak vasàrnap fordult meg. Babakocsit tovàbbra sem kultivàlja. Többször volt olyan, hogy ki kellett vegyem. Màsfél hete taknyos, talàn valamennyit javult. Voltunk orvosnàl, kapott cseppet, de nem nagyon segìtett. Most szabin van az orvos.

Sajnos rosszul vàgtam a körmét vagy megsèrtettem a bőrt, de begyulladt neki a kezèn a közèpső ujjànàl a köröm mellett :( bepanthen nem segìtett, most ràtettem neki betadint. 1-2 alkalommal lehet hasznàlni.

Nem kezdtük meg a hozzàtàplàlàst. Megyünk haza jövőhèten, elèg sok(k) lesz ez kettőnknek . Èjszaka megint kel 1x-2x, de inkàbb 2x.

Èlvezi a pancsit, màr rugdos :) eddig csak szètterült benne :D

1045. Amisu88 (válaszként erre: 1044. - Tobia3)
2018. márc. 10. 14:53

Szia!

Az én kislányomnak van fülbevalója. Pont emiatt én még a kórházban kilövettem neki 3 naposan, mielőtt haza jöhettünk. Akkor észre sem vette kb és be se gyulladt, meg semmi nem volt. A barátnőm a kislányának 3 hónaposan csináltatta, ő màr nagyon sírt mert megijedt a csattanástól, a másodiknál már le kellett fogniuk. De utàna már nekik sem volt probléma. 😊

1044. tobia3
2018. márc. 10. 14:03
Sziasztok! Nekünk még nincs fogunk. Nyálzás viszont van már nagyon régóta. Lányos anyukáktól kérdezném, hogy a kislányoknak van már fülbevalója? Én gondolkodtam rajta de egyelőre nem mertem kilyukasztatni neki ... :/ nem tudom meddig fájna neki vagy hogy viselné.
1043. Pera0322
2018. márc. 7. 10:52

Mi beadatunk minden oltást, a szabadon választhatóakat is. Igaz igy egyszerre kap meg egy rakás oltást, de szerencsére nem lázasodott be utánuk. Érdekes hogy nálatok 4 hósan van az első, itthon meg 2 hósan kezdik.

Nálatok hogy telnek az éjszakák? Remélem csak a melegfront zavart be, de nekünk az elmúlt pár nap nagyon hektikus volt. Kinek van már foga? :)

1042. Amisu88 (válaszként erre: 1041. - Főnix01)
2018. márc. 6. 14:32

Nézd, igazából még kicsit vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatosan...

Egyrészt leveszi a vállamról a terhet, hogy beadassam-e vagy sem...

Én 15 évesen voltam bárányhimlős, nem volt mókás. 😊

Másrészt kicsit tartok is tőle, hogy a legyengített vírust beadják neki. Pont emiatt dilemmázok az agyhártya gyulladás ellenin is.

Elvileg januártól lesz ingyenes és kötelező, pont akkor lesz 15 hónapos.

1041. főnix01 (válaszként erre: 1040. - Amisu88)
2018. márc. 6. 08:48

Ugye? :D ès mondja nekem mùltkor az asszisztens hölgy, hogy kobb, ha minèm előbb megkapja, mert nem fog rà emlèkezni. Hàt, az otthoni rendszerhez kèpest jò kèsőn kapja.

Mit szòösz hozzàm, hogy otthon lesz mèg egy kötelező oltàs? Bàrànyhimlő ellen?

1040. Amisu88 (válaszként erre: 1039. - Főnix01)
2018. márc. 6. 08:23

Milyen érdekes, hogy ott 4 hónaposan kapja az első oltást, itt meg 4 hónaposan az utolsót aztán legközelebb 1 évesen kap. Persze ez csak a kötelezőkre igaz.

Igen, szerintem is azért tömne mindent a szájába, a lányom is csinálja már elég rég. Olyan kis ügyesek már ilyenkor. 😊

1039. főnix01 (válaszként erre: 1038. - Amisu88)
2018. márc. 6. 07:12

Kicsikèm szombaton lesz 4 hònapos :) utòbbi pàr napban nem lehet letenni :/ alig van el egyedül, meg èjszaka kel egyszer. Nem tudom, hogy mièrt. Mindent tömne be a kis szàjacskàjàba :) lehet mocorognak a fogcsìrài.

Holnap megyünk gyerekorvoshozm megkapja az első oltàsàt. Remélem jòl fogja viselni.

Ügyesen megfog tàrgyakat, de hamar el is engedi :)

Tegnap volt az első babamasszàzs, jòl viselte az egèsz màsfèl òràt.

Ebből csak pàr perc volt a masszìrozàs. :)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook