2017. júliusi babák (beszélgetés)
A 4D-t ki szerettem volna hagyni, de egyre inkább csábít a dolog.
Viszont arra talan a 20. hét környékén mennék el.
Most gyorsan körbe is nézek hol csinálnak ilyet és mennyiért. Itt Ausztriába biztos, hogy jó drága, de hát tudtuk, hogy a gyerek pénzbe kerül :-D
Értem, hát igen azért inkább lessenek meg, de minden rendben lesz :)
Hiába mondják, hogy a vérzés nem normális terhesen, máshol meg a dokik mindig említik pici mennyiségben egyszeri felfedezése normálisnak minősül. Na de várjuk a képet a picuriról :)
Ma kezdtem a 14. hetet.
És ha nem lett volna a vérzés, akkor nem mennék.
De mióta ez történt azóta senki nem látott és azért aggódom, jobb ha megnézzük a Tökmagot.
Csak nem tudom, hogy mehetek-e egyáltalan időpont nélkül... majd kiderül, max elücsörgök egy pár órát a váróba.
Hanyadik heti uh-ra mész pluszba? :)
17-én mennék a nagy uh-ra 12. hetire, de erősen gondolkodom még mindig, hogy a 11. héten elmenjek sztkba egy ellenőrzésre... már lehet indokot se mondanék, csak annyit, hogy aggódom a tavalyi vetélés miatt és legyenek szívesek megnézni. De még mindig nem döntöttem, hogy kibírom e.... XD
Holnap lesz a picuri 10 hetes... egyenlőre bíztató, hogy kezd szűk lenni minden bugyim hastájon XD (bár lehet a sok süti az ünnepek alatt O.o) :D
Köszönöm...
Minden rendben van veletek.
Én voltam az utolsó aki ide rossz hírt hozott! :)
Örülök, hogy majdnem mindenkivel minden rendben és a babácskák is szépen nőnek és fejlődnek. :-)
Annácska szívből sajnálom, ami történt! A szívem szakad meg értetek! Mielőbbi testi- lelki gyógyulást kívánok!!!! ❤
Nálam/nálunk nem tudom mi a helyzet.
A verzés 23-án kb 10 percig tartott utána pár napig barnázás, maszatolás volt. Kaptam utrogestán hüvelytablettát és rutascorbint.
A babával a verzés után minden rendben volt, dobogott a szíve, mocorgott, de én nagyon izgulok, hogy valyon azóta is minden rendben van-e.
Eleg sok stressz ért az elmúlt héten. :-( Remélem ez a kicsikémnek nem okozott problémát és hamar kiheveri.
Ma délután rendel az orvosom, beszélni még nem beszéltem vele, de arra gondoltam, hogy mindenképp elmegyek hozzá, türelmesen kivárom, amíg sorra kerülök, de nekem muszáj ránéznem, nem bírom ki jan 25-ig. Nyugtatom magam, hogy nagy volt már 23-án és őt nem zavarta a verzes, jól érezte magát, de a kisördög nen alszik...
Sziasztok!
Boldog Új Évet kívánok Nektek! :-)
Visszajöttem, végre van rendes internetem, állandó délelőttös vagyok és fölösleges 3. emberke vagyok, tehát munkám az nem sok. Remélem aktivabb is tudok lenni. :-)
Olvosni olvastalak Titeket, de hozzászólni nem nagyon volt kedvem, energiám és időm.
Nekem ritkán ennyi.
90-100 között van az első érték. Persze mikor a védőnő mért 99/55-öt furcsán nézett, hogy jól vagyok-e. Mondom mindig ennyi. Nem terhesen 100-110 között szokott lenni azért. Volt mikor 90 alatt volt egy picivel, akkor eleve szédültem azért mértem meg. Pár pohár víz után fejjebb ment.
Igen szerintem a dokinal nekem is magas lesz úgy tudok izgulni 😂
Na most mértem egyet 125 remelem a 138 csak az ünnepek miatt volt mert akkor kezdtem el mérni és kb 5x mertem 136-138.
Hátha most megnyugszom és marad a 125 :)
Diéta ami eszembe jutott és jó a magas vérnyomásra (ugye elején nekem is felugrott és olvasgattam) Só mentes étkezés és sok sok fokhagyma :D
Na meg most gyorsan gugliztam, első trimeszterre jellemzőbb az alacsony vérnyomás és utána elkezdhet feljebb menni, ahogy Diana írta főleg félidőtől fordulhat elő terhességi magas vérnyomás, de alapból onnantól nő egy kicsit.
Ha 120 körülre betudod lőni, az teljen jó, de a doki tuti segít :)
Ja és vicces itthon jó a vérnyomásom dokiknál meg 140+ XD
Köszi 😊 ma még rámérek párszor, de megemlítem neki, hátha valami diétával lehet ezt orvosolni, de egyébként én is azt hittem, hogy alacsony lesz terhesen főleg ,hogy letettem a cigit es a kávét 😅Fura, na majd kiderül mit mond...
Epri Szerintem szabad kávézni a te vernyomasodra , sőt ...😉
Szerintem szólj. Éppen határérték a 138 de jobb, ha tud róla.
Ezzel nem jár a terhesség. Pontosabban félidő után lehet a terhesség miatt, de akkor is ha valóban magas, akkor kell a gyógyszer erre is.
Csajok szerintetek mondjam a dokinak , hogy megugrott a vérnyomásom es pulzusom ? Mielőtt babát vártam 110-125 között volt a vérnyomásom a pulzusom 75-80! Na de most az átlag vérnyomásom 138 a pulzusom 90-100! De ma felidegesitetttek es mertem 156 is ,nyilván ez egyszeri volt.
Nem akarok ártani a picinek,de gyógyszert se szeretnek szedni csak ha muszáj! Szerintetek ? Vagy ez a terhesség velejárója ? 😄