2017. júliusi babák (beszélgetés)
Nálad is ma kiderült? :)
De jó :)
Sorba jöttök a jó hírekkel :)
jaj de örülök, hogy lányok! èn remèlem nem billentem a mèrleget ès 1fiu egy lány!:-) az emberemnek mondtam, ha vèletlen 2fiu , akkor lesz 3.!:-) erre mindenki azt mondta majd megkèrdeznek 1 èv múlva!:-D
jaj de jo! gratulalok!:-):-)
Köszönöm szépen lányok! Én is lányt szerettem volna 😁
gratulálok! jaj, hogy mennyire aranyos!:-)
Kislány :) szerintem ez nem 95÷! 100 ÷ nincs semmi a lába közt :)
Gratulálok lányok! :)
Rami, kis cuki a babód, most néztem meg a képet. 😊
Ezzel én is így voltam. Nagyon kislányt szerettem volna. Majd lett a kisfiam. Most már kislányt nem tudnék elképzelni. 😂 jobban örülnék még egy kisfiúnak. Mínél többen kaptok kislány tippet, az arány úgyis 50-50 körül lesz szerintem, szóval több esélyem van kisfiúra. 😜
Én persze örülnék a kislánynak is, csak na..
De jó 😊
Legalább kaptál te is tippet. 😊
Szuper :D Lassan irigykedek... halmozódnak a lánykák XD
Kislány korom óta lányt szeretnék... De a kis kukisnak is fogok örülni :D
De jóóóó ::) várjuk a képet :) lehet ez ilyen kislányos nap... 😄
Na végeztem 😊 Mindene tökéletes,63 mm-es,kislánynak mondta,szerinte 95%-ra tuti 😁
Hmm máris okosabb lettem :D
A vér baktériummal együtt húgyúti fertőzés inkább, ha pl baci helyett kristályok lennének benne, akkor megint mást jelent. Ez így együtt inkább felfázás.
Annyi lemaradt, hogy lehet tenyésztést fog kérni a dokid előbb.
Húgyúti fertőzés. Valószínűleg fogsz kapni antibiotikumot! Én augmentint kaptam rá, a penicillin származékok semmilyen gondot nem okoznak!
Lacry, annyit tudok hozzáfűzni, hogy 5000-ig jó a baci... azt mondta doki amit a laborban ráírnak az katéteres vizeletminta vételnél értelmezhető. Alapvetően nagyobb a tartománya az elfogadhatónak. Baci meg valami szimpla fertőzés, megfázás akármi hasonló lehet, a vér az amit nem tudok, talán attól lehet aggódni egy picit, de nem hiszem, hogy nagy gond lenne belőle.
Csajok, most jött meg a laboreredmênyem és majdnem minden ok, kivéve hogy a vizeletemben sok a baktérium és vér is van benne. De nekem semmilyen tünetem nincs. Mitől lehet ez? Holnap megyek reggel dokihoz, de most totál megijedtem.
Hát csajok még nem jutottam be,csúszás van 😂 De mindjárt én jövök 😁
Lehet úgy kéne a Fb csoportot, hogy akkor csak olyan kepeket oda tenni ami személyes vagy tényleg olyat írni oda amit nem akarunk,hogy bárki el tudjon olvasni?! A többi meg maradna itt ?!
Minden rendben lesz! Egy kérdés van, hogy fiú vagy lány. 😊
Igen kislánynak ,igaz csak fiú nevekben gondolkoztunk: Patrik baba így Patrícia lesz na jó nem 😂😂 engem is 12+1re irt az uh gép.
Igen a Prenatest lesz jövőhét szerdán,kértünk minden vizsgálatot, megint van min izgulni....:)
Lassan kezdődik a percenkénti oldal frissítés !!! 😃
További ajánlott fórumok: