2017. júliusi babák (beszélgetés)
Annyit írtátok a gyros-ról, muszáj volt rendelnem pedig 3 félét főztem 😂
Nekem is fájt ma hasam, hirtelen erősen belenyilalt és tényleg csak a pihenés segített, hiába szedtem a magnéziumot+ kezdődik a fejfájás is :(
A hemoglobin az amit egyébként a vashiány okoz leggyakrabban és 120 a minimum értéke. Vasat nem mindig néznek laborban.
Igen, szokott lenni és tudtommal normális.
Csak ez lehet a vas mert minden más érték normális, csak ez az egy alacsony... de egyébként szerintem akkor ezt érzem mert extra fáradékony vagyok, levert, dolgozni alig tudok, pedig azt hittem ennél már nincs lentebb hogy ennyire ne legyek képes semmire 😄😶 Na hátha javul majd ha pótolom..
És egy kérdés.. nálatok előfordult e hogy enyhe nyomást érzek majdnem folyamatosan az alhasamnál? Ez csak azért lehet mert növekszik a méh..? Anyukám szerint nem normális hogy folyton "fáj" a hasam... Olyasmi érzés mint egy enyhe menstruációs görcs...
Az nekem sima ügy. Nyáron kismamaként 4 litert megittam. Nem azért, mert annyi "kellene", hanem mert annyi esett jól. Most is megiszok kb 1,5-2 liter vizet ezen kívül 0,5-1 liter egyéb folyadékot mert pl a gyümileveket kívánom mostanság.
Kaja.. ilyen lassú és rossz emésztéssel nekem halálos ítélet lenne az 5 étkezés. Nem megy. A 3. étkezést azért iktattam be, mert törekszem azért valamennyire.. terhesség előtt 2 étkezésnél több nem volt.
Ja, mikor 1 műszakba kerültem hirtelen nagyon megnőtt az étvágyam munkanapokon, otthon reggeliztem, bent 2ig 2x ettem, otthon még vacsiztam. 57 kg-ról lettem 65 kg fizikai munka mellett. Pihinapokon akkor se ettem többet. Szóval nem úgy néz ki, mintha nekem szüksegem lenne 4-5 étkezésre.
Nem. 2x szoktam enni. Nagyon max beiktatok egy harmadik kis étkezést de akkor az gyümi.
2 kismamanadrágom van most. Szerintem elég. Legalábbis nekem.
Végül mégse mentem el a lidl-be pedig terveztem. A kisfiamnak ruhát akartam venni de a H&M-ben letudtam, kismamanadrágot is vettem már máshol. Pedig el is mentünk a Lidl mellett.
A málnát amúgy szeretem én is. 😊
Remélem hamar elmúlik!
Málnát ilyenkor is lehet kapni??
Tényleg, hétvége van.. mehetek patikába az ügyeletesbe 😣 nekem mondjuk pont mindegy. A férjem is folyamatos műszakban, jelenleg éppen délelőttös. Szóval számomra tényleg mindegy.
Régen volt, mikor tudtam reggelizni. Elég régóta nem.
Megvettem a Lidl-ben a kismama nacit. Az M-es méretet vettem (csak az volt, vagy L-es) Akkora rám, hogy kis túlzással 2x is beleférnék. Szóval hiába volt jó áron, vissza kell vinnem majd.
Vettem málnát is, mert megkívántam. Én nem szedek vitamint, ezért próbálok minél több zöldséget s gyümölcsöt enni, meg minél változatosabban étkezni. Egy hét óta reggelire tőkehalmájat eszek.
Az utolsó 3 napom nagyon rossz volt, megint visszatért a hányinger, émelygés. Remélem hamar elmúlik.
Gyros nálunk is van isteni, bár ott gyros tálat nem ettem még, csak gyrost. De ár-érték arányban messze a legjobb.
Ó szerintem ahol sertéssel hanyagok ott a csirkéssel is. Ért már engem is meglepi már meg nem mondom milyen hús volt benne, de oda mégegyszer be nem teszem a lábam az biztos.
Nálunk már az ebéd fő. 😁
Próbálom havi 1-re korlátozni, abból ez is sok. Inkább rendelt, ha már pizza.
Valaki írta a hambit, az is jóóóó 😊