2017. júliusi babák (beszélgetés)
A 18. héttől már mindenkinek meg kell szülnie nem? Elég szomorú ez azért :( Én végigolvastam egy lánynak a blogját, aki a 40. héten veszítette el a babáját. Borzasztó amin átment, de nem bánom hogy elolvastam!
Én is izgulok már, hogy mindjárt csütörtök aztán mész!Én is előtte már 1-2 nappal be vagyok sózva :D Holnap is elmondjuk hogy már csak 1 nap és mész :D
Csajok, nekem csak egy ismerősöm van aki, szülés előtt 10 nappal sajnos elvesztette a babáját :S neki akkor meg kellett szülnie... majd kivárták a fél évet, és utána elsőre sikerült egy kislányt összehozni :) Azóta már megszületett viszont ő császárt akart és például ő jobban viselte és örült, hogy császár lett.... bár gondolom itt rányomta a bélyegét az is, hogy egy halott babát kellett a világra hoznia elsőre :(
Most egy barátnőm császárral szült egy hónapja, neki sürgős volt, mert leszakadt a méhlepény... mondta nem volt vészes, csak utána, mert ő mindenre allergiás és nem kaphatott már fájdalomcsillapítot és nagyon megviselték az első napok, de már elég jól van :) És a Picuri is :)
Én nem tudom, hogy lenne jobb, de tuti pánikolni fogok a végén akármi is lesz xD
Ajj ezek annyira rosszul hangzanak :( Nagyon remélem, hogy nem fogunk szenvedni...
Félek :/ nagyon pozitív voltam mindig. Most a rózsaszínezés óta kicsit parásabb vagyok.
Nem vagyunk egyformák de lehet az akinek könnyű volt császár után a felépülés sima szülés után még annyira se panaszkodik, mint mások. Mondjuk nekem sokáig fájt a gátsebem mozogni is rossz volt, el se merem képzelni milyen lehet a császárseb.
Jaj de jó neked :D Az már tényleg mindjárt itt van :)
Én minden UH-tól tartok pláne 1-2 nappal korábban. A szüléstől egyelőre nem. Úr Isten mindjárt itt a csütörtök is.. izgulok.
Én több császárostól azt hallottam, hogy bár simán szülhetett volna. Hát azért biztos hosszabb a felépülésük. Mondjuk van aki meg azt mondja a császárral egy álom volt, nem fájt semmi, pikk-pakk megvolt a gyerek és tök jó volt az egész. Hát na. Kinek mi.
Nyugi az első uh szuper lesz :D Lesz már szívhangja és megnyugszol hogy látod rendben van :)
Azt elhiszem az időből kiindulva.
Nekem csak Milcsinél adtak (első szülés) hamar kifejtette a hatásat :0
Attól én is. Meg is beszéltem a dokimmal, hogy a gyorsasság kedvéért nem kérek oxitocint csak ha tényleg kell, nehogy az legyen a vége. Egyik ismerősöm nem volt sokáig a szülőszobán elfolyt a vize nem tágult kapott oxit 1 óra múlva a műtőben volt, mert leesett a baba szívhangja. Sokáig kínlódott a sebével.
Jó reggelt! Hogy vagytok?
Azt látom mindenki tart egy kissé a szüléstől :D
Én még csak az első UH-tól xD
Mindegy az, így se úgy se adják könnyen. A császárosoknak se lehet jobb a sebbel.
Hát igen. Nem tudom melyik a jobb verzió :/
Erre gondoltam én is, hogy talán ilyen gyors szülésnél kegyetlen lehet. Nekem a 24 órából nagyon sokáig 20 percenként volt fájás.. este 10-től is 5-10 percenként, sehogy se akart rendszereződni. Még hajnal 4kor a szülőszobán is egyszer arra figyeltem fel, hogy 15 perce nincs fájás, azt hittem mégse szülök..
Hát igen...a villámszülés rossz oldala hogy aki 12-24, sok órában fájdogál majd nagyon fáj neki azt pl én 3/4 órába éltem meg. Én csak hírből ismerem az 5,10 perces fájásokat. Nekem azonnal 2 percesek voltak majd összefüggők.
Úgyhogy annyira nem buli...
Remélem! Kerüljenek el minket a problémák!
Nahát! Igazán jól csináltad akkor 😊 Remélem én is így leszek! És mindannyian szuper terhességgel meg álom szüléssel leszünk megáldva júliusban 😁
Jó éjt nektek, lassan megyek én is.
Nem gondoltam sokáig a szülésre, én is így voltam vele, hogy bent nem marad. Eleinte tudtam, hogy van még időm a végére meg úgy gondoltam, hogy eléggé terhes lesz az az utolsó pár hét és megváltás lesz szülni. A császártól viszont félek. A terhességem végefelé se aggasztott a szülés gondolata. Egy dologban tévedtem, az utolsó hetekben is általában jól éreztem magam. Meg úgy voltam vele más is kibírja, túl kell esni ezen is. Nem igazán merültem el a témában gondolatban, felkészültem lélekben pár dologra de kb ennyi.
Én is pihenek! Jó éjszakát mindenkinek! 😊
Most annyi mindent írtatok, hogy reagálni sem tudok xD Lassan pancsi aztán irány az ágy, már elfáradtam és a pocak is jelez mert fájdogál :) Ha esetleg ma már nem lennék aktív akkor szép estét mindenkinek :)
Persze nem is kell mindenre! Ami releváns bagy amire szeretnél elég 😊 Szerintem nagyon jó ez a csoport,aktív mindenki. Én örülök,hogy csatlakoztam és hogy ti is itt vagytok 😁
Érdekes amíg nem voltam terhes,féltem a szüléstől. Most valahogy nem. Pedig ígyis-úgyis kijön valahogy 😊 A végefelé kezdtél el azon gondolkodni milyen lesz,hogy mennyire fog fájni?
Talán valamivel csak rövidebb lesz. De ha nem se gáz ha nem fáj jobban.
További ajánlott fórumok: