2016 novemberi babák (beszélgetés)
Basszus hogy alig kapok megint levegőt...no meg mellesleg egy újabb soha véget nem érőnek tűnő éjjel...
Nem tudom h bár nem lesz a sokim, mondjam e annak a dokinak aki ott lesz h mi a problémám újabban.
Nem tudom.
Az biztos h sokat hallottam m
Most néztem h újhold 30-án, telihold majd csak nov.14-én lesz.
Hát ha arra várok...ez se jön akkor be.
Neme is nagyon sokat keményedik a hasam. Fájni fájdogál de semmi extra.
Dórit a frontok se hozzák lázba h kijöjjön úgy látszik. Majd talán a telihold.
Állítólag tegnap meg ma már sokan szültek a frontok hatására.
Nekem ma fájdogál sokat a hasam,ill.csak 1-2 órája,nagyon alul valahol és keményedik is most.
Sziasztok!Ma is rendben volt a ctg.Jövő hét szerdán mikor megyek,nem lesz ott a dokim,elutaznak vhová,s aztán meg hétfőn,s akkor lesz méhszáj vizsgálat is.Ha jól számolom,akkor már 39 múltam.
Sajnos még mindig van bacim.Kiírthatatlan.:((Ma írta fel a 3.antibiotikum terápiát.
Én is láttam hogy sok tápszer van Dm, Rossmann, stb... különböző korcsoportú babáknak 0+ kezdéssel.
De kérdés hogy ha az van véve, ahhoz mit szól a védőnő, gyerekorvos, vagy csak az a megfelelő amit az orvos ír fel?
Egyszerűbb bemenni a boltba s venni ha ez így j, bár sztem a felírt patikában kiváltott is ugyan az.
Nem tudom van e valami lényeges különbség két különböző márkájú tápi között, de gyanítom hogy valamien szinten "egy kaptafára" készülnek ezek.
Láttam közöttük olyat is pl ami állítólag anyatejre legjobban hasonlító. ??hmm, nem is tudom.
Pihenni tudok napközben, de aludni már nem bírok.
Éjjel alszok, ha felkelek utána fél-1 órát csak nézelődhetek hogy vissza tudjak aludni.
Itt éjjel végig esett, most inkább csak szitál az eső.
Sziasztok!
A fiúk 4 és 2,5 évesek. A kicsi a héten kezdte az ovit, tetszik neki, ma alszik először ott. Most is kisfiút várunk. Le sem merem írni, még nem jutottunk dűlőre a nevével kapcsolatban, remélem, megvárja!(:
Az amerikai rokonomtól azt hallottam, hogy most mindenhol azt nyomják a médiában, hogy a hintőpor rákkeltő. Hát, nem tudom, őszintén szólva nem igazán hiszem el, meg nem is akarok senkit ijesztgetni, de ha valaki sokat használja, érdemes utánaolvasni. Szerintem az amerikaiak túlparáznak sok dolgot, bár kétségtelen, hogy a legtöbb orvosi kutatási eredmény onnan jön.
A baba nevére (TAJ számára?) írhatja csak ki az orvos a fürdetőt, vigantolt, stb., ezért kell megvárni (nálunk), amíg megszületik. A mi gyerekorvosunk nem ír tápszert, ő szoptatási tanácsadó is, de másnak automatikusan felírják... Nekem anno védőnő azt mondta, hogy ugyanolyan jó a HIPP tápszer is, amit recept nélkül lehet kapni ugyanannyiért a drogériákban, mint a receptre felírtakat, de nem kellett használnom, csak 1-2x, hogy a pánikomat csillapítsa az első babánál...Így, harmadik babánál, semmiképp nem váltanám ki előre a tápszert, csak ha kell.
Ezen a gyógyszertári kenceficéken én is sokat őrlődtem a kőolajszármazékok miatt. Az orvos tanácsára (nehogy allergizáljon) az első 2 hónapban azt használtam, és utána áttértem DM-es szenzitív (valami biocucc mandulaolajjal) fürdető, testápolóra, meg Babé koszmó elleni samponra. Most Biodermánk van a fiúknak, ezt a fajtát lehet újszülött kortól is használni.
Boo! Napközben tudsz pihenni?Mert ahogy làtom,;minden éjjel fent vagy, nagyon fàrasztó lehet.
Nekem a ma estém jó volt, csak pisilni kelten fel, aztàn meg 6-kor az ébresztőre.
Várom, hogy nyisson a kedvenc turim, ki tudja, mikor jutok el legközelebb. Babàval már macerás lenne, most gyűjtögetek, amíg lehet. ;)
Nàlatok is esik? Igazi, alvós idő...
Horoszkóp alapján mi is néztük a picit.
Mgagi tegnap is néztem h belépett pedig este fele, úgy mint hétfőn is. Biztos el van foglalva a picivel.
1 nappal előtte bemenni részemről annyit jelentene hogy egész éjjel ne aludjak az izgalom miatt...itthon is volt már ilyen.
Fiammal keddi napon kellett bennmaradnom, s következő hét pénteken lett meg. Ott nem tudom hogy lett súly és méretek alapján koraszülött, de sztem hogy bukott szerepe volt ebben, ekkor meg 2,5 hetet voltunk benn. Az az 1 hónap elmondhatatlanul hosszú volt, mert ugye korasz.részlegen volt benn, ki se hozhattam mint a többiek a babáikat...pénteki nap jöttünk volna haza, ha nem ájulok el a vérnyomásom miatt h annyira felment hirtelen egyszer (ennyi idegeskedés után...) így hétfőig benn tartottak.
Nekem is hétfőn, de nem tudom, pontosan mikor. A gyerekeket elviszem suliba és gondolom utàna. Azt az egy napot én se várom. Gondolom ezeregy vizsgàlat, meg a para...Ezért (is) irígylem kicsit, aki simàn szül.
Bár ne panaszkodjak, a màsik kettővel 1-1 hetet kellett befeküdnöm, mert az istennek sem akartak elindulni még a 40. Héten sem.( Ezért is lett csàszàr, meg nem is tàgultam)
Kedd utàn a 4. nap a péntek. Itt a kedd is egy napnak szàmít.
Itt is 4. nap, de az nem szombat?
És neked mikor kell befeküdni?
Nekem hétfőn reggel 7-kor :(
Egy napot ott izgulhatok.
Vigyázz magadra :) fogsz még dolgozni eleget, most már pihenj sokat, és csak magatokra gondolj.
Nekem csak szédülés volt a terhesség alatt, az is csak egyszer kétszer, de egy kis fekvéstől jobb lett.
Utána haza mentünk és azóta pihentem, ittam,ettem.
Mielőtt reggel elindultunk szintén. Nem kávézok ,utálom :) sokat iszom mióta babát várok. Remélem nem lesz több ilyen. azt hiszem a munkát is befejezem..
Vigyázz magadra nagyon. Nekem is folyton 110 alatt van a vernyomasom sok folyadek es nagyon vigyazz a hirtelen fol le hajolassal.
Nekem ma iszonyuan faj a hasam alja mintha le akarna szakad meg a derekam sracoknak a vacsit alig birtam megcsinalni
Írtam Mgagi-nak. Nem bírom én ezt a csendet. :) Képet, szüléstörténetet szeretnék. De képet nagyon-nagyon!!! :)
Ti tudtok majd ide írni, ha meglesz a babó?