Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2015 nyara - Babatervezés fórum

2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)

3227. Moncsicsa (válaszként erre: 3226. - Nyulovics)
2015. máj. 28. 18:25
Köszönöm Nyulovics lánykám nevében is! 😘
3226. nyulovics
2015. máj. 28. 18:06

Lilura örülök, hogy minden rendben :-) hányadik héten vagy most, hogy már ilyen nagy? Nincs is jobb érzés ennél, az biztos :-)

Én majd 8-án megyek legközelebb, már nagyon várom.

Moncsicsa boldog születésnapot a Lánykádnak <3 repül az idő az biztos.

3225. manono
2015. máj. 28. 17:49

Moncsi, ez igy tök szuper, h at tudtatok tenni az idöpontot!! Nyugodtabb közegben, nyugis legkörben ezért mégiscsak "jobban megy"! :) Hajrá, hajrá ;) meglátjátok, megérte az idöpontváltoztatás ;P

Lilura, annyira csodás élmény lehetett! Ès annyira jó olvasni a soraid, tökéletesen vissza tudod adni, h mit érezhettetek (es igy egy picit mi is atelhetjük - köszi;) )

Amuy: ha nem titok.... mi lesz a neve, mik vannak versenyben?

Upsz, Szonnny, ezt jol beneztem..:(... nem is vonat es akkor lehet nem is Berlin? Merre vagytok pontosan?

3224. lilura (válaszként erre: 3222. - Moncsicsa)
2015. máj. 28. 17:32
Nagyon szepen koszonjuk :) hihetetlen jol esnek a szavaitok 😘 Nektek pedig hajra, adjatok meg minden lehetoseget annak a kis lèleknek :) :)
3223. Moncsicsa
2015. máj. 28. 13:27

Na Csajok, elhalasztottuk a festést a 22.-i hétre, úgyhogy szabad a pálya. :D

Holnap lesz "kis"lányom 14. születésnapja... Jaj Istenem, ilyenkor mindig kicsit nosztalgiázok. Már kórházban voltam egy ideje, nem sejtettem még, hogy másnap mi vár rám. :D A doki pedig tudta. :D Jaj... hogy elrepült az idő...

Holnap ünnepelünk, szombaton este vendégségbe megyünk, lányom pedig apjához megy, úgyhogy szabad lesz a terep. :)

Nekem közeledik a p.é., majd szétdurran a cicim, nyákom pedig elég rendesen termelődik. Majd odafent eldöntik, mi a sorsunk, itt lent pedig megteszünk mindent, amit lehet. :)

3222. Moncsicsa (válaszként erre: 3221. - Lilura)
2015. máj. 28. 13:02

Lilura, komolyan mondom, teljesen el vagyok érzékenyülve!!!

Annyira nagyon-nagyon örülök Nektek!!!!!

Gyönyörűségesen szép babátok van!

3221. lilura (válaszként erre: 3220. - 08246b2968)
2015. máj. 28. 12:29
10 cm-es mar :) ès ugye ez az ulomagassaga :) Anyumhoz megyunk egybol, ès ugye kap ajandekokat ès a vegen egy kis aprosagot az uh keppel :) Anyosek masnap :)
2015. máj. 28. 11:56

Szonnny örülök hogy épségben megérkeztetek.

Lilura tényleg érdekes hogy ilyeneket ugrándozik és nem is érzed, na de majd később amikor nagyobb lesz. Most mekkora?

Azt kitaláltátok már a szülőknek hogy mondjátok el?

3219. lilura
2015. máj. 28. 10:51

Lanykak, irtam a naplomba :) csodalatos volt az egesz :) olyan kis aktiv babocank van :) vegig ugralt, bukfencezett, produkalta magat :) gyonyoru szep kis hosszu labai es kezei vannak, edes kis ujjacskakkal :)

Ha szeretnetek, bemasolom az egesz iromanyt ide is :)

Sok puszi Nektek es koszonjuk a drukkokat :) Most rajtatok a sor <3

2015. máj. 28. 09:49

Sziasztok csajok! :) Visszaolvasgatom itt az oldalakat látom zajlik az élet rendesen... :))

Én úgy érzem kilőve ez a hónap is, a hétvégén 3x sikerült csak együtt lenni, az ovu teszt meg semmit se mutatott már, szóval megint tiszta káosz ciklusom van, szokás szerint. Tegnap néztem méhnyak keménységet, az viszont eléggé fent volt és nagyon puha volt, szerintem most eltolódott a peteérési nap vagy csak szórakozik a szervezetem. Legközelebb 2 hét múlva lesz itthon párom, szóval megint "rengeteg" időnk lesz próbálkozni... Annyi a jó "a 2 hét múlvában" hogy pont hóközepére esik a naptár szerinti pé-re, így talán egyszer jó lesz az időzítés, amikor itthon lesz. Nem ilyen hó elején vagy hó végén amikor már szinte mindegy.

3217. Szonnny
2015. máj. 28. 08:43

Jó reggelt!

Jó húzós volt a tegnap. Párom nagyon ügyi volt, 11 órát levezetett. 😍

Lilura várjuk a beszámolót! 😉 Ma itt a városban fogunk császkálni, megnézzük a nevezetességeket, aztán utána kitaláljuk mi legyen. Megbeszéltük, hogy nem sietünk elvégre pihenni jöttünk! 😊

Szép napot mindenkinek! 🌞

3216. Moncsicsa
2015. máj. 28. 06:54

Jó reggelt Lányok! 🌞

Szonnny, jó pihenést Nektek, mi a tervezett program?

Lilura, gyere gyorsan, szomjazzuk az infókat!! ❤️ Olyan boldogság, amit átéltek! ❤️ Mindent mesélj el!!!

Nyulovics, beírtam a táblázatba a tervezett születését Lottinak! ❤️ Neked mikor kell menni dokihoz? Hogy vagy? Pocak növöget? 😊

Szép napot Lányok, mindjárt június! 😉

3215. manono
2015. máj. 27. 22:48
Szonnny,Lilura, köszi hogy bejelentkeztetek!! De gyertek am amint lehet hirekkel/reszletekkel,nagyon kivancsiak vagyunk! Szomjazzuk az infokat ;) puszi :)
3214. Szonnny
2015. máj. 27. 22:37
Sziasztok Csajok! Megérkeztünk szerencsésen, nem olvastam vissza, mert hullák vagyunk. 😂😂
3213. nyuszmó84 (válaszként erre: 3200. - Vikk99)
2015. máj. 27. 20:58

Szia Vikk99!

Én azt tudom neked tanácsolni, hogy jól gondoljátok meg azt a vidéki házat. Ha a környék vagy a leendő szomszédok nem tetszenek, akkor lehet, hogy nem kellene erőltetni. Tudom, hogy sürget az idő, de ne ugorjatok bele valamibe amivel kapcsolatban ellenérzésetek van, mert ha megveszitek utána nem könnyű eladni egy rossz környéken lévő házat és csak szenvedtek.

Jó egészséget kívánok nektek. :-)

3212. nyuszmó84 (válaszként erre: 3209. - Lilura)
2015. máj. 27. 20:52
Örülök, hogy jó kedved van. Várjuk a beszámolót. :-)
3211. 08246b2968 (válaszként erre: 3208. - Nyulovics)
2015. máj. 27. 20:20

Az a durva hogy tenyleg egesz pesten ilyen arak vannak.

Mindegy az utolso hetekben hogy mikor jon csak minden rendben legyen!

3210. 08246b2968 (válaszként erre: 3209. - Lilura)
2015. máj. 27. 20:19
Juj de jo :) Mar megint pityergek :) ti sirtatok? Varjuk a beszamolot!
3209. lilura
2015. máj. 27. 20:17
Csodálatos volt minden, holnap irok bôvebben :) olyan kis ficánka volt 😍
3208. nyulovics
2015. máj. 27. 19:52

Sziasztok! Lilura, drukkoltam, várom én is a fejleményeket :-)

Ez az albérlet ügy nem egyszerű, mi a 22 kerületben lakunk a tesómékkal, de mire Lotti megérkezik, szeretnénk külön költözni, Érden van lakásunk, de onnan költséges az uram munkába jutása meg nekem is itt van az összes barátnőm, ezért gondoltuk hogy nézünk albit itt a kerületben, mert végül mindegy hogy az albéralbérletet fizetjük vagy a lakáshitelt, de itt alig van kiadó lakás, ami van, az meg horror áron, a 11 kerületről meg ne is beszéljünk.. :-( szóval marad Érd..

Vitamin-téma: én a femibiont szedtem januártól, februárban sikerült is a kis szaros, a 12. hétig szedtem, mert a dokim nem vitamin párti azt mondta utána nem javasolja. És mellé nem kell külön folsav sem.

Örülök hogy tetszik Nektek a Lotti név,már kaptam olyat is, hogy szegény gyerek :-D de nagyon nem foglalkoztat..

Szonny jó pihenést! Mennyi időre mentek?

Moncsicsa november 21, de a betöltött 38 hét után bármikor szülhetek, a doki a lelki állapotomra bízza, szóval akár november 7-e is lehet, meglátom hogy viselem lelkileg, a 37 héttől bent leszek a kórházban. De Lilla is korábban jött volna, 37+6 napra, szóval lehet Lotti is megindul vmikor, és mindegy is hogy én vagy a doki hogy terveztük ;-)

3207. 08246b2968 (válaszként erre: 3203. - Mini90)
2015. máj. 27. 14:16

:)

"De elég a rinyálásból :D SIKERÜLNI FOG MINDENKINEK!!!!!! " - ez a beszéd :)

3206. 08246b2968 (válaszként erre: 3202. - Moncsicsa)
2015. máj. 27. 14:15

Moncsi tudom mit érzel, én is ilyen mindent előre tervező vagyok és ha nem úgy van kiakadok- és a legelején ezért is voltam annyira ki szerintem mert ezt nem tudtam kontrollálni. Most már kezdek beletörődni, és látni hogy nem jön, szomorú vagyok, de máshogy élem meg. Perzse kiborulok, de mégis másképp. A párod biztosan akarja a babát, emiatt ne aggódj, néha én is ezt érzem. Péládul nekünk ugye volt ez a gyulladása, és azt mondja mivan ha ha sikerül a baba, megmarad de beteg lesz? Hogy én erre miért nem gondolok? És ő emiatt fél...és egyszerűen képtelen megérteni hogy nem szabad ilyenre gondolni, miért ne segítene a gyógyszer. És én is azt gondolom hogy azért nem jön, mert egy ilyen feszült, stressszes környezetbe nem akar belecsöppenni ( ugyanakkor itt jönnek ismét a besikerült esetek- azok miért akarnak)?? Szóva ne emészd magad, tudom könnyű mondani, és én is épp a béka segge alatt vagyok, alig várom hogy hazaérjek, a párom is és kiadhassam magamból.

A festés nagy meló, de a cél érdekében biztos marad majd egy kis erőtök a próbálkozásra, lehet pont ezért lesz jó, mert kevésbé lesz katonarendes a menet :)

3205. 08246b2968 (válaszként erre: 3201. - Manono)
2015. máj. 27. 14:10
Így már érthető, de mi nem szoktunk bele rakni ezért volt fura :) Most tettem bele , követtem a receptet de én éreztem a sót rajta- szerintem nem való bele :)
2015. máj. 27. 13:58

Sonnnny jó nyaralást! Hova is mentek?

Regcsi, nyugi, biztos hamarosan rátaláltok a Nektek legmegfelelőbb albira. Drukkolok!

Lilura, várjuk a beszámolót! :)

Csajok, kitartás, úgyis akkor jön a baba, amikor szeretne, csak türelmesen ki kell várni, persze elhiszem, h ez nem könnyű. Mi még nem kezdtünk el próbálkozni, szal tapasztalatom nincs még ebben, de azt tudom, h már én is visszafelé számolom a napokat, h elinduljon a projekt, pedig tudom, h nem szabad rágörcsölni. Megy a drukk mindenkinek! :D

3203. mini90 (válaszként erre: 3202. - Moncsicsa)
2015. máj. 27. 11:57

Sziasztok csajok!

Hát Moncsicsa teljes mértékben átérzem a helyzeted...Én is kb így érzek és elterveztem hogy nem érdekel nem számolgatok és hagyom hogy minden történjen magától.Már írtam a múltkor nektek hogy kevesebbet leszek itt hogy ne ezen kattogjak állandóan és kicsit mással eltereljem a gondolataimat.

A telefonomban lévő alkalmazásra rásasoltam valamelyik nap elvileg 2án van peteérés...

Csak nekem ez is marha érdekes hogy a 28 napos ciklusból lett 29, és most már 30...nem értem a saját szervezetem...

De elég a rinyálásból :D SIKERÜLNI FOG MINDENKINEK!!!!!!

Ja és Moncsicsa hidd el lesz még erőtök arra hogy összegyűrjétek a lepedőt. ebben biztos vagyok :D megy a drukk

3202. Moncsicsa
2015. máj. 27. 11:44

Sziasztok Lányok! :)

Lilura, nagyon várjuk az UH fotót a babádról, mindent mesélj el részletesen! :)

Regcsi, biztos nehéz ez az albérlet dolog, remélem, hogy hamarosan meg fogjátok találni a számotokra legmegfelelőbb lakást, ahová a babátok is hamarosan megérkezik!

Szonnny, nagyon szorítok, hogy pozitív hírrel nyisd meg a júniust! :) Gyűljenek azok a pozitív tesztek, nagyon ránk fér!

Lüke kérdés Csajok, de Ti hogy alszotok mostanában? Én egy hete kb. alig alszom valamit éjjel. :( Most éjszaka is fél2-kor felébredtem, és 5 körül tudtam elszunyókálni, reggel 6:40-kor csörgött az óra. Sejthetitek, hogy érzem magam... Mint a mosogató rongy. :(

Nyulovics, nagyon aranyos a Lotti név! :) Szülés időpontod van már?

Tesóvágyó, hová lettél? Minden rendben?

Nekem lassan kezdődik a termékeny időszak, hétfőre írja a p.é.-t, nem tudom, hogy fogjuk kivitelezni az együttléteket, mert elvileg jövő héten hétfőn jönnek a festők is, "beköltöznek" egy időre a házba. Már most ráz a hideg ettől az időszaktól. :( Kupleráj, és takarítani való ezerrel, este meg szerintem örülni fogunk, ha egyáltalán a kispárnánkat megtaláljuk. Na mindegy, nem idegeskedek előre rajta, teljesen felesleges, lehet aztán, hogy úgy túl leszünk az egészen, hogy észre sem vesszük. :)

Most valahogy úgy vagyok ezzel az egész baba témával, hogy próbálok nem görcsölni rajta, mert teljesen felesleges. Befolyásolni úgysem tudom, a reménykedés az én "asztalom". Bevallom Nektek őszintén, hogy mikor szóba került az, hogy belevágunk, úgy voltam vele, hogy tuti az első hónapban sikerülni fog, már csak rám néz apa, és ott is lesz a baba. Hát nem így történt. 14 évvel ezelőtt könnyen ment, vagy legalábbis pont egybe vágott minden, és pikk-pakk összejött anélkül, hogy egy percet is rágódtunk volna a dolgon. Valahogy olyan természetes volt az egész... De most nem...

Mintha az élet meg akarna tanítani arra, hogy nem minden van úgy, ahogy eltervezem. Mert mindent irányítani akarok, mindent a kezemben tartani, akkor, és úgy legyen, ahogy én szeretném, mert hogy is lehetne másként? De ez nem működik, be kell látnom... "Hiába" volt a múlt havi pontos "tervezés" is, mikor legyünk együtt, mégsem sikerült. Talán még nem jött el az időnk, ha eljön egyáltalán ez alatt a "kiszabott" 1 év alatt... Ki tudja?

Ha nem jön össze, sosem fog kiderülni, hogy miért nem. Talán valamelyikünknél nem volt rendben már valami, túl sok a stressz, vagy nem voltunk felkészülve?... Nem tudom... Néha olyan érzésem van, hogy párom nem hisz benne, hogy sikerülhet. Tényleg sok a stressz, és talán az is benne lehet a fejében, hogy ilyen "dilis" családba biztos nem akar egy gyermek leszületni... De ha sokkal rosszabb helyre születnek gyerekek, akkor hozzánk miért ne akarna? Nem tudom...

Lehet, hogy kicsit negatívnak tűnök, vagy lemondónak, pedig nem. Minden este úgy fekszem le, minden reggel úgy kelek fel, hogy nagyon szeretném. Mondhatni mindennél jobban... Napközben ha van egy szabad percem, mindig arra gondolok, hogy bárcsak sikerülne...

Azt hiszem, hogy kicsit "takarékra" rakom magam, és egyszerűen csak hagyom, hogy úgy legyen, ahogy lennie kell. Mert biztos, hogy az nekünk a legjobb...

3201. manono
2015. máj. 27. 11:12

Hat Regcsi,en teljesen el vagyok hűlve ezeken a pesti albiárakon...ez hozzank kepest...pedig azert en egy nagyvarosban elek,megyeszekhely es egyetemváros..de kb a duplaja amit pesten elkernek..pofatlansag!es ezek a technikak,h igy-ugy meg tobb penzt csaljanak ki az albikeresőkből!hihetetlen es felhaborító!!

(Ja,amúgy,a só azert kell a tojasfeherjebe,mert attol kemenyebb lesz a hab,amit versz belőle :D )

Szonnny,jooooo nyaralast! Irj majd neha es pihenj sokat!! Jol emlekszem,vonattal mentek?berlinig? Bocsi,neha kiesnek dolgok a fejembol :)

Lilura,mar nagyon varjuk a delutant! Felemelő es csodas erzes lehet hallani a szivhangjat.. :) gyere majd es meselj!!

3200. Vikk99
2015. máj. 27. 10:44

Sziasztok! Ha bepofátlankodhatok ide, akkor jönnék szívesen, ugyanis albérlet-gondjaim is vannak, és ,,babagondom" is, 32.hetes vagyok, úgyhogy szeretnék ezekben a témákban otthonosan forgó emberekkel beszélgetni.

2 év után közölte a jelenlegi albérletünk tulajdonosa, hogy majd nemsoká (de egyelőre nem tudják, hogy mikor, vagy hogy mennyiért) el szeretnék adni a lakást. Jelzem, 32.hetes terhes vagyok. Ez egyébként egy vidéki nagyváros központjában található. Az egyik ismerősünk ugyanezen az áron ajánlotta a saját, vidéki, kertes, szintén új építésű, egy szobával nagyobb házát, csak mivel nem épp a legjobb településen van, ráadásul a bejárást a párom szerette volna elkerülni, ezért nemet mondtunk rá nemrég, de most mégis ,,vissza kell könyörögnünk" a lehetőséget. Nem tetszik az egész helyzet... Vélemény?

3199. lilura (válaszként erre: 3195. - 08246b2968)
2015. máj. 27. 08:06
Igen, a mai a nagy nap, de majd csak dèlután :) ahogy tudok, jövök :) :)
3198. 08246b2968 (válaszként erre: 3196. - Tavasz007)
2015. máj. 27. 07:38

Igazából nekünk van néhány bútor, volt ahol emiatt nem választottak minket, mert nem tudták volna hova vinni a sajátjukat. De az hogy egy bútorozottat és egy bútor nélkülit ugyanannyiért adnak ki az nem igazságos, persze már ez a kisebbik gond. Maga az ár a probléma. Most aki pl egyedül költözne, vagy akár párba is mindegy, 100ezret elkérni vagy többet, csak a bérleti díjért pofátlanság és a legtöbbnek tényleg nincs erre a pénzre szüksége, csak aprópénz neki. Én leginkább emiatt vagyok dühös.

Igen le fog menni , csak kérdés mikor, mert ez ugye tetszik az ingatlanosoknak is, és a tulajoknak is, és egyébként mivel akinek muszáj költözni sajnos ki is fogja fizetni. És az a baj hogy mi is ahogy számolunk, ó jaj "csak" 30-40el fizetünk többet, de basszus az már rohadt sok, és 150et fizetni egy albiért mindennel együtt is rohadt nagy luxus itthon. Én nem is értem az egyetemisták szülei hogy bírják ezt finanszírozni.

Hihetetlen...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook