Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2015 nyara - Babatervezés fórum

2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)

2015. aug. 5. 19:58

Sziasztok Drágáim!

Mindenkinek köszönöm szépen a biztatást. Nagyon jól esik. 😘

Tudom nem könnyű, de nem szabad nagyon nekikeseredni. Pici szomorkodás engedélyezve. De csak pici. Hiszen minden nehézség után boldogságnak kell jönnie mindannyiunknál. 😊

Ha megtudjátok tenni és nem a baba témán kattogtok folyton az nagyon szuper. Sok erőt és kitartást kívánok hozzá.

Remélhetőleg ezzel is sokat segítetek magatoknak. 😊

Én is próbálom azzal nyugtatni magam, hogy csak egy kis gyógyszeres kezelés elég lesz nálunk és aztán jön a bébibogyó.

Kedves Kismamáink!

Mindamellett, hogy nagyon szeretnék én is kisbabát és ha néha bánkódok, hogy még eddig nem sikerült, nagyon jó olvasni, hogy veletek mi történik. Nagyon jó olvasni, hogy szépen nőnek a babák és minden rendben. Írjatok nekünk jó híreket. 💝

Manono, de szuper lehetett megcsodálni a babót.

Annie, milyen gyorsan telik az idő, mar félidőnél tartasz.

Hajrá Maku, szeressétek egymást! 👍

Moncsicsa, Fülemüle drukkolok nektek! 🍀🍀

Mindenkinek nagy ölelés! 🙆🙆🙆

6616. annie22 (válaszként erre: 6607. - Moncsicsa)
2015. aug. 5. 19:37

Sziasztok csajok, kicsit hasonlóan érzem, mint manon... Rossz olvasni a kudarcokról, pedig Szonnny, Regcsi úgy drukkoltam Nektek....elképesztően sajnálom, hogy egy újabb sikertelen hónap van mögöttetek, és, hogy milyen áron...sajnálom azt is, ha ezentúl rutkábban olvashatlak Titeket, mert részesei lettetek a mindenbapjaimnak, persze megértem a döntéseteket...

Jelentem mi mélt heten voltunk a 19. heti uh.-on, minden rendben a babéval, és úgy néz ki - bárvelég szégyenlős volt ;-) - kisfiú lesz :-D

Nem akartam írni a múlt héten, mert mindenki annyira maga alatt volt.

Sokat gondolok rátok és tudom, hogy ilyen nagyszerű embereknek meg kell, hogy adasson a gyermekáldás, ez nem lehet másképp ;-) nagy ölelést küldök és sok erőt kívánok Nektek.

6615. manono
2015. aug. 5. 18:08

Köszi Csajok!

Puszi mindegyikötöknek! <3

6614. 08246b2968 (válaszként erre: 6610. - Manono)
2015. aug. 5. 17:50
Manono azért ezeket az örömöket nehogy már kisajátítsd magatoknak! Már hogy rondítanál bele a dolgokba egy ilyen csodás élménnyel! Várjuk majd a fotókat és a további beszámolókat :) Puszi nektek
6613. Szonnny (válaszként erre: 6606. - Moncsicsa)
2015. aug. 5. 17:18

Jó ötlet, az tuti! Ma is színeztem, szépen alakul! 😊

Igazság szerint, én nagyon semmit sem tudok a mandalákról...

6612. Szonnny (válaszként erre: 6610. - Manono)
2015. aug. 5. 17:16

Manono szívből gratulálok Neked/Nektek! ❤ Biztos csodálatos érzés lehetett! Gondolom, most nagy a boldogság a családban! ❤

És ilyenekre meg ne gondolj,mi tudjuk, hogy nektek sem az első csettintésre jött össze! 😊

6611. Moncsicsa (válaszként erre: 6610. - Manono)
2015. aug. 5. 16:53

Ezt vártam Manono! Komolyan, ilyenkor olyan boldog vagyok! ❤️

Éreztem, hogy olyan visszafogott vagy, gondoltam hogy miattunk.

De ahogy együtt sírunk, úgy együtt is nevetünk! ❤️

És nagyon boldog vagyok hidd el, hogy minden rendben veletek! ❤️ Hatalmas a boldogság! ❤️

6610. manono (válaszként erre: 6607. - Moncsicsa)
2015. aug. 5. 16:28

Néha úgy érzem,"belerontok" itt a hangulatba..mintha arcátlanul belekiabálnám a boldogságomat a meggyötört arcotokba (ezt most túlozva írtam le,de nem tudom szépen megfogalmazni) szóval nem akarok "kérkedni" itt a dolgaimmal,de Moncsi,ha így kérdezed,akkor örömmel adok hírt:tegnap este voltunk a 12 hetes uh,-n...több mint 2 órát vártunk a dokira de megérte!csodaszêp kisbabát láttunk! 6 cm-es már,nagyot nőtt! Megvan mindene,hiánytalanul :) úgy ficánkolt,dobálta magát,el sem akartam hinni h ilyen aktiv;) durva lesz, ha ezt majd mind érezni fogom :) hallottuk dobogni a kis szívét,csodás volt!

Holnap megyek vissza vérvételre az integrálthoz. Tegnap nagyon boldogan feküdtünk le aludni.... :)

6609. Süti0410 (válaszként erre: 6608. - Bubby20)
2015. aug. 5. 16:23
Szerintem is szörnyen lassan telik. Én is nagyon várom már :)
6608. Bubby20
2015. aug. 5. 15:15
Olyan lassan megy az idő.. úgy várom már az első ultrahangot!
6607. Moncsicsa
2015. aug. 5. 14:42
Kismamáink, gyertek, vigyetek egy kis színt az életünkbe️ Ki-hogy van, új fejlemények, tünetek, orvosi vizsgálat, UH, bármi! Híreket szeretnék, örömet és boldogságot! 😍
6606. Moncsicsa (válaszként erre: 6600. - Szonnny)
2015. aug. 5. 14:38

Igen, elkezdtem színezni, nagyon élvezem, és olyan jó látni, ahogy egy-egy pici rész megszépül! 😍 Jó ötlet volt Csajok ez a színező!

Szonnny, nálad is kicsit elkeseredtem, hogy Te is ritkábban jössz majd. 😞

Szeretitek a mandalákat? Nekem pl. a gépemen a háttérkép a termékenység mandalája. Jó nézegetni, és a mandaláknak jó a hatásuk is. Csak egy ötlet! 😉

6605. Moncsicsa (válaszként erre: 6601. - Lilura)
2015. aug. 5. 14:34

Köszi Lilura a drukkot! 😘 Én is olvastam, hogy van olyan, aki a 12. hétig issza a teát folyamatosan, mert segíti a beágyazódást, és megakadályozza a vetélést.

De viszont mivel vérzéscsillapító hatású, ha megjön a mensi, nagyon lecsökkenti a mennyiségét, vagy ki is tolhatja a ciklust.

Elvileg szombatra marhára nem várom, így pénteken iszom meg az utolsó adagomat, és várakozó álláspontra helyezkedek.

Ha nem jön meg, akkor nagyon boldog leszek, ha megjön, akkor pedig előre nézek, elkezdem újra a cickafarkot, és 1 hét után meg a Gynex cseppet. Ez a terv. 😊

6604. 08246b2968 (válaszként erre: 6602. - Nini55)
2015. aug. 5. 13:07
Ez tetszik :)
6603. Szonnny (válaszként erre: 6602. - Nini55)
2015. aug. 5. 12:27
Köszönjük Nini! ❤
6602. nini55
2015. aug. 5. 12:19

"Fogadd el azt,ami van,

engedd el azt,ami volt,

és higgy abban,ami jönni fog."

Előbb-utóbb sikerülni fog, Mindenkinek! :)

6601. lilura (válaszként erre: 6597. - Moncsicsa)
2015. aug. 5. 11:43
Moncsi, Nekem ugye csak egy teas honapom volt, de amikor kesett, akkor megfordult a fejemben, hogy a tea okozta...aztan ugye bebizonyosodott, hogy akkor a Kiscsodank mar Velunk volt, ugyhogy max segitett :) viszont a pozitiv teszt utan abbahagytam, mas itt issza meg terhesen is, de Nekem jobban esett nelkule.nagyon drukkolok ❤❤
6600. Szonnny (válaszként erre: 6599. - Moncsicsa)
2015. aug. 5. 11:35

Fogok jönni, mert kíváncsi vagyok rátok, de lehet ritkábban, mert megpróbálom mással is elfoglalni magam. 😉 Mostanában központi kérdés volt nálam a baba téma, most kell találnom vmi mást. 😂

Elkezdtél színezni?

6599. Moncsicsa (válaszként erre: 6598. - Szonnny)
2015. aug. 5. 11:30

Telepátia, most gondoltam Rád! Örülök, hogy picivel jobban vagy, de megértem, hogy el vagy keseredve. ❤️

Te is ritkábban tervezel jönni a fórumra?

6598. Szonnny
2015. aug. 5. 11:28

Sziasztok!

Jelentem nekem is megjött! Kicsit padlóra tett, hogy gyógyszer mellett sem jött össze. Én már kibőgtem magam, úgyhogy most viszonylag jól vagyok.

Nyuszmó kitartás nektek, sajnálom hogy ilyen sokára van időpont. 😕 Reméljük annyira nem nagy a baj, nagyon drukkolok nektek. 🍀

Mini, Regcsi hasonlókat érzek, mint ti... Le kell picit állnunk, mert be fogunk csavarodni, én legalábbis most ezt érzem. 😕

Nini te is próbálj meg lazítani. Foglald el magad vmivel, meglátod jobb lesz. 😉

Moncsi remélem nem fáztál fel. Sokat gondolok rád, megy a drukk. 👍🍀😉

Maku egyáltalán nem késő, hajrá, mindent bele. 👍😉

Bibi tök jó, hogy ilyen pozitív tudsz lenni. Sikerülni fog, hidd el! 😉 Mindannyiunknak fog! 😉

Fülemüle megy a drukk! 😉 🍀

6597. Moncsicsa
2015. aug. 5. 10:39

Sziasztok Lányok! ☕️

Nini, szeptember mindjárt itt van, nagyon szurkolok Neked, hogy mielőbb beköltözzön a pocakba a Csodátok! ❤️

Uadrienke, reméljük, hogy időben megjön, nem tolódik a ciklusod a műtét miatt, és akkor neki is állhattok újra teljes erőbedobással. 😉

Maku, abszolút nem késő, hajrá Nektek is, mindent bele! 😊 Amit még szerettem volna írni, és Te is tudod, hogy fontos, a rendszeres folyadékbevitel, főleg ilyen melegekben. Én azt javaslom, hogy tegyél magad mellé egy 1,5 literes ásványvizet, tisztított vizet, bármit, csak ne cukros legyen, és azt erőltesd le magadba! Hidd el, hogy kell a szervezetednek, és nagyon fontos, hogy már most rászokj a rendszeres ivásra, mert ha babás leszel, akkor is az egyik legfontosabb dolog az ivás. 😊

Regcsi, szomorúan olvasom, hogy kicsit "hanyagolsz" majd minket, de megértem, és lélekben veletek leszünk, és nagyon szurkolunk Nektek! ❤️ Azért örülnék neki nagyon, ha néha-néha azért bekukucskálnál ide, és ha mást nem is, de annyit, hogy jól vagytok, annyit azért írj! ❤️ Nagy ölelés!!!

Bibi, nagyon örülök a pozitív hozzáállásodnak, hajrá, mindent bele, sikerülni fog!!! 😘

Mini, nagyon sajnálom, hogy így alakult ez a ciklusod, és megértem, hogy ennyire megviselt. 😢 Pihenj egy kicsit Te is, de azért néha nézz be a fórumra, várunk Téged is! Nagy ölelés! ❤️

Nyuszmó, jó sokára kaptatok időpontot. 😞 Hihetetlen, hogy mindenre ennyit kell várni, bárhová be akar jutni orvoshoz az ember. Szomorú... Nagyon remélem, hogy a nővérke tényleg csak eltúlozta párod eredményét, és közel sincs akkora baj, amekkorát beharangozott. Reméljük, pár bogyó, és minden rendben lesz vele!

Csajok, köszönöm szépen a drukkokat! Imádlak Titeket! ❤️ Egy kis helyzetjelentés, még 3 napom van. Tegnap úgy éreztem, hogy felfáztam, de éreztem azt a felfázós érzést is, de mára elmúlt, szórakozik velem a szervezetem, még gondoltam is rá, hogy milyen marha jó lesz, ha megjön, és még fel is leszek fázva. A kettő kombója maga a gyönyör. 😁

Nem ringatom magam semmibe, várok türelemmel, hátha egyszer eljön az én időm is. 🎈

Iszom a palástfű teámat naponta 2x. Csajok, ki jártas a tea témába? Meddig kell inni a palástfüvet? Abba kell hagyni az előtt a nap előtt, mikor megjönne, vagy inni kell folyamatosan, amíg meg nem jön? Valahol rémlik, mintha azt olvastam volna, ha nem hagyjuk abba a nemvárt mensi napja előtti nap, akkor nem fog megjönni. Valaki tud segíteni?

6596. nini55 (válaszként erre: 6590. - Bibi22.)
2015. aug. 5. 09:42

Sziasztok!

Bibi, köszi a kérdést! :)

Jelenleg én sem vagyok túl aktív mostanság, a többnyire pozitív szemléletem ellenére azért sokat "agyalok" még mindig. Elméletileg a nemvártam aug. 23.(ha valaki beírná, azt megköszönném:), ha késik sem lesz baba, mert most megvárunk 1 ciklust.

Regcsi, mini, kitartást nektek!!! Lehet, hogy jót fog tenni, ha kicsit kikapcsoltok- és nem lesz egy időre fő téma a babóca. Biztos vagyok benne, hogy akkor jöttök a jó hírekkel, amikor nem is fogtok rá számítani! :)

Én reménykedem, hogy megtaláljuk nálam a bibit, vagy progeszteron szint vagy a méhnyálkahártya vastagsága, vagy mind2. Mindenesetre nagyon várom már a szeptembert, hogy elkezdhessük a következő hónapot! :) Titkon én is azt remélem, hogy karácsonykor lesz valaki a pocakban, ha csak rá gondolok is mosolyogni kezdek, annyira jó lenne :))

Mindenkinek nagy ölelés, az esélyesektől várjuk a ++ híreket! :)

6595. uadrienke
2015. aug. 5. 09:08
Sziasztok csajok.megértem azokat akik most egy kicsit úgy érzik fel kell adni a témát én is rengeteget gondolkodom ezen....de a szív legméllyén úgysem lehet.mindenkinek kitartást nekünk is lesz kis babánk csak várni kell rá!köszönöm hogy drukkoltok a mensi miatt nagyon jó lenne ha rendesen vissza állna.puszi nektek
6594. manono (válaszként erre: 6592. - Maku2434)
2015. aug. 5. 07:44

Maku,sztem nem lesztek elkésve.hajrá!!

Bibi,nagyon jó olvasni,h ennyire pozitív vagy!! Ez biztos pozitív a beköltözendő lélek számára is :)

Nyuszmó, kívánom,h mielőbb egyről a kettőre jussatok,megkapjátok a szükséges kezeléseket és aztan jöhet a baba!;)

Moncsi,Fülemüle, nagy nagy drukk nektek!!

6593. manono
2015. aug. 5. 07:41

Regcsi,ez most hülyén hanguik,de orulok,h megjött. Vége a bizonytalanságnak es le tudod zarni ezt a "korszakot". Tökéletesen megértem,h pihentetni akarod a témát-de nagyon sajnálom,h csak ritkán jössz majd ide.

Megint csak annyit tudok írni,h most nagyon megölellek..

6592. maku2434
2015. aug. 5. 07:09

Sziasztok Csajoo

Kepzeljetek ma először , sok idő után megint van középidøben nyákom..nem az az igazi átlátszó tojàsfehérje állagu, hanem fehér, de sok es nyúlik..szerintem nalam az okozhatta h nem volt, mert a napi folyadekbevitelem minimalis sajnos...ugy kell belemerőltetni a vizet..viszont tenap elkezdtem nagyon sokat inni es hogy attol e vagy sem, ma tapasztaltam ezt a nyulos folyast..ea sztem tuti ma van ovum mert ez a 13..napom es a melleim mar 2 napja fajnak..viszont a hasam az nem, pedig mult alkalommal az jelezte az ovut..szerintetek ha delutan 5-6korul egyutt vgyunk az még nem késő?

Szurkolok a héten eselyeseknek 😊

2015. aug. 5. 06:58

Sziasztok

Nyuszmó basszus szeptember még messze van, de nekem azt mondta a jósom, hogy az élet most türelemre tanít, mert mindig mindent az én akaratom szerint szeretnék, határozott terveim vannak és ha nem úgy alakul, akkor kiborulok. Na ez már kezd javulni, lehet nálatok is hasonló a helyzet. Sovány vigasz, de hátha segít. Nagyon drukkolok és kívánom hogy ne legyen nagy baj, és mindkettőtöknek kitartást!

Mini, sajnálom, hihetetlen ez a 10nap késés, és igen a legrosszabb a hiú ábránd, hogy elhihető, hogy sikerült. Neked is drukkolok.

Bibi remélem neked is sikerül elérni az álmod, és ha hamarabb nem is, karácsonyra már tudni hogy ott van a kis bébi.

Igazad van, hogy önsajnálattal nem megyünk semmire, így muszáj csak előre nézni.

Jelentem nekem ma reggel 33 napra megjött- valószínű az Utro miatt késett, szóval nekünk most lezárul egy időre a baba téma, így olvasgatlak majd néha titeket és gondolatban veletek leszek, de itt nem igazán.

Mindenkinek kitartás!

Moncsi-Fülemüle :) Nagyon gondolok rátok!

6590. Bibi22.
2015. aug. 4. 22:49

Koszonom nyuszmo es suti. Vegig neztem es a Czeizelben van a legkevesebb, nagyon minimalis jod, valoszinuleg ezert ajanlotta nekem ezt. Anyukam beszerzi es kipostazzak nekem :)

Jajj en annyira bizom az Inofolicban, hogy segit 😁 alig varom a kovetkezo ciklust, remelem addig hatni fog. Tervezek venni Clearblue digitalis ovu tesztet is, most annyira pozitiv es boldog vagyok, tudom, hogy sikerulni fog, karacsonykor tuti babas leszek :)))

Nyuszmo- biztos nincs nagy gond, csak pozitivan. Gyogyszerrel fognak tudni segiteni, igazabol lehet eltulozta a nover, aki hivott vagy csak nem volt jo indulatu. Hidd el, hogy ha kell megis kell valamilyen bogyo, akkor az meg hamar hatni fog es utana pikkpakk jonni fog a baba :) En is ebben bizom, nagyon, nagyon :-)

Engem nagyon megviselt, hogy kell szednem es kell gyogyszeres kezeles, 2 napig szomorkodtam es ment az önsajnalat ezerrel, de ugy vagyok vele, ha kell, akkor kell, ha bedepizek, azzal semmire sem megyek, probalok nem ra gondolni, csak a babara, valamint pozitiv lenni, hogy bekoltozzon vegre :))

Mini- nagyon sajnalom, ami tortent. Nagyon szurkolok neked. Drukkolok, hogy minnel hamarabb sikeruljon nektek is a baba- mint itt mindenkinek, hisz nekunk is van egy babank- tutira! :) kitartast es nagy oleles neked! Azert neha gyere- sot minnel hamarabb egy pozi teszttel :)

Szonny, regcsi, nini- hogy vagytok?

Uadrienke- szurkolok, hogy minnel hamarabb megjojjon es kezdjetek a probalkozast 😊

Moncsicsa, Fulemule- lassan ti jottok! Megy a hajra ;))

6589. nyuszmó84 (válaszként erre: 6588. - Mini90)
2015. aug. 4. 21:50

Sajnálom, hogy téged is ennyire megviselt a késés. Nekem is voltak reményeim. Sajnos most nem a mi időnk volt. :-(

Tudom, hogy te nem a túlakarós típus vagy. A jóindulatú érdeklődésünk és a késés mégis reményt a d az embernek.

Azért tudd, hogy mi itt vagyunk.

Nagy ölelés. 🙆 😘 🍀

6588. mini90
2015. aug. 4. 21:35

Sziasztok lányok!

Nagyon köszönöm az aggódást és érdeklődést,nagyon aranyosak vagytok!

Nem voltam dokinál hétfőn mert még eléggé megvolt...30án megjött.jövőhét hétfőn megyek dokihoz.

Szeretnék veletek néhány gondolatot megosztani vagy érzést ami bennem van vagy nem is tudom hogy fogalmazzak,hátha igy jobb lesz ha kiirom magamból.

Szóval annyira "megismerhettetek" itt páran hogy tényleg nem a parázós és szorongással gyermeket akaró kategóriába tartozom.Én vigasztaltam itt sok mindenkit mert tényleg ugy gondoltam hogy van fény az alagút végén...

Próbáltam pozitívan látni a dolgokat csak sajnos csajok ez mára elmúlt!

Végig izgultatok velem amikor teszteket lőttem és valóban én is elkezdtem elhinni 6 nap késés után hogy igen ez sikerült,pedig előtte nem izgultam és nem akartam minél előbb tesztet csinálni.Aztán 10 nap után amikor még mindig negatív volt a teszt akkor volt egy rossz érzésem.

Szóval ebből annyit szerettem volna kihozni hogy lehet nem leszek annyira sokat itt,és kizárom az életemből a babatémát.Én ezt már nem szeretném tovább csinálni,eléggé besokalltam.Ha nekünk is van valahol egy kis csoda majd jön ha akar.Már megint érzem hogy kezd teljesen felőrölni ez az egész...Köszönöm csajok a támogatásokat és tényleg a legjobb fórum vagytok :) néha azért benézek a + tesztekért ;)

Ja és bocsánat hogy ilyen hosszúra sikerült!

Ölelés nektek és fel a fejjel a - teszteseknek , drukk a teszt előtt állóknak!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook