2014 nyárra-őszre tervezett babák (beszélgetés)
Köszi! Igen, kapja a c-t is, d-t is folyamatosan. Amúgy egy szavam nem lehet, tavaly kemény 3szor fél nappal indította az évet.
Most akkor tesztelsz????
Köszi szépen! Még nagyobb vágyat érzek arra,hogy én is..... Jaj de jó Neked! Vigyázz magatokra!
Vaterás van egy pár darab.NA akkor lehet, kipróbálok egyet.Sosem lesz péntek! :)
D- vitamint adsz Neki? D és C vitamin!!! Jobbulást a kisasszonynak!
Igen :( mint nekem a múlt hónapban. annyira rossz volt a tudat, hogy ott a halvány teszt, mégis megjött:(
Meg nekem pl. a ciklus.hu 30-ra írja a mensit, de valójában 28-ra nem várom, mert kevés kivételtől eltekintve 29 naposak a ciklusaim. Csak évente van hogy késik 4-5 napot, és ezért átlagol és tolja ki a fenébe. Én ,ensi előtti napon, azaz pénteken tervezem a tesztet :)
igen! az early-tesztek (10-es érzékenységűek) már kimutatják! Nekem 4 nappal a nemvárt előtt már kimutatta! De nem feltétlenül célszerű próbálkozni, mert lehet, hogy a nemvárttal együtt végül elmegy. Én majd megőrültem azokon a napokon, amikor már tudtam, hogy van egy kis mákszem babó, de még nem maradtak ki a piros napok. Azért persze én se bírtam ki, hogy ne teszteljek... :)
(ma töltöttem be az 5. hetet, a teszten a tesztcsík azonnal ott van és olyan sötét,mint a kontrollcsík)
Nekem a kisebbik lányomat a vaterás 10es teszt mensi előtt 2 nappal mutatta lehelet halványan. De persze azon is múlik, hogy mikor volt a peteérés, hanyadik dpo-n vagy.
Nekem most lesz elfoglaltságom sajnos, a nagyobb lányom eddig bírta, reggelre full takony lett, szóval kúrálom ezerrel.
Nekkem a bal cici továbbra is fáj, néha mensi szerű érzés, de sajnos ezekből még bármi lehet, baba is, mensi is, bár én úgy érzem, inkább baba :)
Sziasztok!Ki hogy van ma? (Még 3 nap)
Szerintetek van olyan teszt ami már ma is mutatna valamit?
Szia Eri87! Nekem mindkettő lányomnál görcsölt ahasam, olyan mensi szerűen az elején. A tesztet ismételd meg holnap is, a halvány csíknak erősödnie kéne. Esetleg a mairól tudsz feltenni képet?
Sziasztok, a velemenyeteket szeretnem kerni, mivel nagyon izgulok, hogy vajon anyuka leszek-e vagy sem. Nagyon szeretnenk babat, szombaton kellett volna megjojjon, de szerencsere sehol semmi, pedig nem szokott kesni, max 1 napot. Csinaltam vasarnap reggel es ma reggel is tesztet, mindketton nagyon-nagyon halvanyan latszik egy masodik csik, de jol meg kell nezni azert, hogy latsszon. Viszont szombat ota eros gorcseim vannak, mint amikor megjon, ma talan picit enyhult, es a melleim is borzasztoan fajnak. Es a masik dolog, hogy mult heten vesehomok miatt rengeteg gyogynoveny teat ittam, cickafark teat is, es tegnap olvastam, hogy vetelest okozhat :( Ezert is erdeklodnek, hogy koztetek van olyan, akinek terhesseg elejen ilyen gorcsei voltak? Es ugye a nagyon halvany csik is azt jelzik, hogy baba van? Elore is koszonom a valaszokat
Múlt hetem dettó ilyen volt! :) Most péntekre nem várom.
Már én is kezdek mindenfélét beképzelni. Egy hét múlva kellene megjönnie. Ma szúrkált a pocim, meg kicsit émelygek. Tudom, hogy ez nagyon korai, de nekem a fiamnál is egy héttel a pozi teszt előtt rosszul lettem a márványsajt szagától, pedig előtte nem.
A gyakori pisilés elmúlt.A görcsölgetés is. Szerintem majd következő hónap. :( :)) (Bár azért titkon remélem)
Köszi, én is Neked! Te semmit nem érzel?
Szia!Akkor biztos nagyon szép, új szobája lesz a picinek!Azért tessék gyakorolni,ha mást nem, hát a gyertyaállást :) ;)
Akkor tessék összebújni gyorsan és nem gépelgetni itt! :)))))
Sziasztok! Nekem is hatalmas pattanás van az orromon, pedig nem szokott :)
Most van pé-m, kíváncsi leszek....
Remélem jól telt a hétvégétek!
Nekem továbbra is fáj a bal mellem, éjjelente néha mindjárt megjön érzésem van, de már vagy 2 napja, rengeteget pisilek, hááát, nem tudom... Ha mensit jeleznek ezek, jó korán elkezdődtek.
Szép, jó reggelt mindenkinek! Kismamák hogy vagytok? Mindenkinek eredményes hetet! :) (Nekem még 4 nap és kiderül)
Köszönöm a vàlaszotokat.Próbàltam màr màshol is kopogtatni de mintha nem is írtam volna:)
Azért még vannak rendes emberek!Köszönöm!:)
SZiasztok!
Tegnap óta fáj a bal mellem, olyan izomláz szerűen, de csak az. Múlt vasárnap éreztem a peteérős fájdalmat. Mensi előtt szoktak fájni, na de nem ennyivel korábban. A baba miatt pedig még szerintem korai lenne, úgyhogy nem egészen értem...Néha szédelgek és hulla vagyok, de ez utóbbi már 4,5 éve tart nálam :)
Manó2013, szerintem is simán lehet esélyetek!
Szerintem lehet esélyetek!:)
Sziasztok!Én itt még új vagyok!Szeretném kikérni a véleményeteket,ha ez nem okoz gondot.Augusztus 4.-én jött meg a mensim.Jelenleg 28-30 napos a ciklusom.E-hónapban 3.-àn lettem beteg.Na most a következő lenne a kérdésem.Szerintetek ha 16-7.-én védekezés nélkül voltunk együtt a pàrommal és csak kívülről mosakodtak le mennyi lehet az esélye a teherbeesésnek?Vàlaszotokat köszönöm!
Ja! Mindenkinek szép hétvégét! És eredményes összebújásokat! :)
Mindenki azt mondta a környezetemben,hogy első babát illik túlhordani kicsit.Nekem nem sikerült.Makramé szakkör volt miután kibújt. :)
Lányok!Reggelre akkora pattanás lett az államon,mint bakfis koromban.Ugye ez a terhesség jele? :D
Miből gondolid, hogy valamit elrontottál. A 38. hét már nem koraszülött, teljesen jó. A félóra szülés meg... Hát ha nem repedtél nagyon, akkor meg álomba illő :).
Én is ladeevitet szedek, az előző terhességemnél is azt szedtem. Nekem bejött, és hogy most attól, vagy sem, Máté 3950 grammal született meg a 38. héten.
A dm-s cuccok tényleg nagyon jók, mi is szeretjük :-)
Sziasztok! Gratulálok akiknek már sikerült. Akik még előtte vannak, azoknak hajrá! :) Mi is jövő nyárra- őszre tervezzük az első babánkat a férjemmel. Igazság szerint szívünk szerint már belekezdenénk, de az eszünk meg azt mondja várjunk még, mert építkezünk és úgy néz ki csak jövő őszre lesz kész a házunk... A környezetemben nagyon sokaknak 1-2 hónap alatt összejött, de mi van ha nekünk nem?! Akkor meg már nyugodtan elkezdhetnénk próbálkozni... Szóval ezen agyalunk hónapról-hónapra, napról-napra. Ladeevit vitamint szedek lassan egy hónapja, de még "élesben" nem próbálkoztunk.
Én is Femibion-t szedek meg C-vitamint,de azt rendszeresen.Botond 3310g és 52-cm volt mikor megérkezett.Akkor Müller-es vitamint szedtem+magnéziummal.(Valamit elronthattam,mert 38.héten megszületett.Kettőkor értünk a kórházba,2.35-kor a kezemben volt.)
További ajánlott fórumok: