2014 júniusi babák (beszélgetés)
Mondom én, hogy szerencsés vagy! Én inkább azt kondom, hogy legyen egy kis vágás mint egy vagy több repedés... Szóval szerencsés voltál! Mégegyszer gratulálok!
Jaj,de gratulálok!!!! De jó neked! Egész nap gondoltam rád. :)
Bárcsak mindannyiunknak ilyen szülése lenne.
Sok boldogságot a kicsihez. :)
Köszönjük :) repeszteni kellett, meg vágni, mert nagy volt a buksi. De a vágást nem éreztem, varrás közben meg apát fényképeztem a picivel :D
Huuuhaaaaa gratulálok! Hát szerintem minden nő ilyen gyors szülésre vágyik! Legalábbis én biztos! A nyákdugó elment, de a magzatvíz nem folyt el ugye? Nagyon sok boldogságot nektek!
Sziasztok! Megszületett Emese 55 cm-el és 3660 g-al 14:40-kor :) Szerencsére minden rendben van, jól vagyunk :)10kor már 5 perces fájások voltak, 11 után értünk be a kórházba, akkor már 2 ujjnyira nyitva voltam :) elég gyors szülés volt szerencsére, bár az utolsó egy órát megszenvedtem, de nagyon megérte :)
Tenyleg hihetetlen lesz, ha még túl is hordod majd:-)
Én holnap megyek mindenféle vizsgálatra, a biztonság kedvéért viszem a bőröndöt, hátha bent maradok...:-) nem 5 percre lakunk a kórháztól.
Nekem az a furcsa, hogy nagyon erős jósló fájásaim vannak, ilyenkor esténként, az első terhességemnél nek volt fele ilyen erős sem, és még így sem történik semmi:-(
Mnikoka tuti a szülőszobán van már, nagyon irigykedem! :))) Megtette a hidegfront a hatását....
Én is éreztem ma olyan nyilalásokat a méhemben, főleg alul, h azt hittem összerogyok 1-1 pillanatra. Persze semmi még...
Ha neked bejön a homeos koktél, akkor asszem én is megiszom a hétvégén.
Én is így érzem... Megittam ma a két liter tonicot,de feleslegesen,semmit nem érzek tőle,csak hogy eltelített. Holnapra jönnek meg a homeós bogyók,meg kellett rendelni őket a gyógyszertárban,mert nem volt,holnap megcsinálom a homeós koktélt,hátha az segít majd.
Én is mennék már....Ma valahogy nagyon nehéz a pocakom:-( és nagyon nehéz járnom.
Mnikoka szerintem már a szülőszobán van. Kívánom,hogy gyors és sima szülése legyen. Remélem majd jelentkezik,ha tud,kiváncsian várjuk a fejleményeket. :)
Mnikoka nagyon eltűntél, hogy vagy?
Juj,de jó neked! Szurkolunk nagyon,majd írj,ha tudsz,hogy mi a helyzet. Csinálátál valamit vagy magától indult be?
A kh-ban úgy volt, h minden nap kell ctg. Nem is értem minek. Tök felesleges sztem, mert persze a 30. héttől kell minden nap. Sztem az nagyon durva.
Az jó. Nem értem a SOTE II-n miért kell már a 38. héttől kétszer menni egy héten. De mindegy, ezt még elviselem, a 40. hét után a minden napos ctg, na az durva lenne.
Nem, csak 1x. Jövő hét kedden kell mennem újra.
Hú, de izgi! Drukkolok nagyon!!!
Vegyél egy jó meleg fürdőt, az eldönti.
Most már heti kétszer kell járnod ctgre ugye? Nekem legalábbis azt mondták, hogy a betöltött 38. héttől kétszer kell menni
Hát az valóban vicces lenne, ha még túl hordanád:-) bár már elment a nyákdugó, és nyitva vagy, szóval csak nem húzod tovább jét hétnél.
Most láttam az rtl klub reggeli műsorában, hogy a csalántea nagyon jó, de kismamák nem ajánlják, mert beindítja a szülést. Ezek szerint ez is egy praktika.
Sziasztok! Nekem ma reggel elment a nyákdugó, vannak fájások, azt még nem tudom, h ez már az-e :-)
Sziasztok!
Tegnap voltunk dokinál. CTG tök jól lett, nagyon jól érzi magát bent a kisfiam. 1 ujjnyira vagyok nyitva, jól érzékeltem, h távozott a nyákdugó. Véleménye szerint érdemben nem változott az állapot a 2 hét alatt, úgyh abszoút benne van a pakliban, h elvisszük a végéig. Az mától nekem pont 2 hét, ma töltöttük a 38. hetet.
Még most is hihetetlen nekem, eddig azért szurkoltunk, h nehogy kibújjon időnek előtte, tegnap meg már a túlhordásról beszéltünk, h mennyit enged rá így, h lombikos. :)
Málnalevél teát én is iszom, ill a homeós bogyókat is szedem már 2 hete. Lehet nekem is ez erősíti fel a jóslókat, mert van, h veszettül fáj.
Legyen úgy, nagyon szurkolok, hogy mostmár jó pózban legyen a baba! A homeo bogyókat én is szedem, de még ugye koktélon nem gondolokodom, legalább másfél hetet még ki kéne húznia a babának odabenn, hogy tuti elmúljon a vírusom. Szóval csak finoman. :) Meg a málnalevélteát iszom én is. ( Itt egyébként van lehűlés, az előbb a teraszra kimentem kávézni, hát olyan hideg szél fújt a lábamra, hogy be kellett jönnöm gyorsan...)
Holnap megyek ctgre, és uhra, és valahogy úgy érzem, hogy sikerült a babának befordulnia a harántból. Azt nem tudom, hogy fej bagy far, de valahogy úgy érzem, hogy már nem harántban van. Remélem jól érzem....szerintem a homeo bogyók valóban segítettek, mindig azok után kezdett el helyezkedni, és akkor jönnek a jóslók is.
Igen, ezeket kell szedni, és a koktél ebből a háromból áll, mindegyikből egy adagot kell két deci vízben feloldani, és ezt az egyveleget meginni egyszerre. Én erre tegnap találtam rá.
Ebben az esetben abszolút megértelek, főleg, hogy az orvosod is támogatta a dolgot. Nekem még odébb van a kiírás ( jún. 10. ) és még vár az orvosom adott esetben 7 napot. Ha esetleg nem indulna be, nekem is érdemes lenne fontolóra venni a dolgot, mert oxyval pl. engem sem tudnak indítani az előzetes császár miatt.
Ezt a 3 félét kell szedni,ugye? Caulophylium D4, Cimicifuga D2, Pulsatilla D30
Leírnád nekem a homeós koktél receptjét? Azt kimerném próbálni,azzal tudom,hogy nem ártanék. Ma beszerzem a homeós bogyókat. Meg veszek tonicot.
Nálunk nincs lehülés... Tegnap is visszajött a meleg már délben.
Mindenképp kérdezd meg az orvosod, ha a császár előtt kipróbálnád a koktált. Az a biztos, de ha nem bízol benne, akkor inkább ne tedd...
Nekem a homeos bogyók tegnap is okoztak jó kis jósló fájásokat, de abba maradt....
Olvastam egy homeos koktélt, tulajdonképpen amit én szedek abból áll, csak egyszerre kell a hármat meginni. Én jövő héten kipróbálom szerintem.
További ajánlott fórumok: