Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2014 júniusi babák fórum

2014 júniusi babák (beszélgetés)

❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯
815. Armi (válaszként erre: 813. - Butterfly4444)
2014. jún. 1. 17:41
Ezt én sem gondoltam volna, hogy harmadik baba sem jön hamarabb... Pedig mindenhol azt hallom, hogy mindegyik baba korábban jön egy kicsit, és gyorsabban.
2014. jún. 1. 17:07
Tényleg ? Ki hol szül majd ? Fogadott orvossal , fogadott szülésznővel esetleg ?
2014. jún. 1. 17:06

Kíváncsi vagyok a Péterfyben milyenek lesznek a csecsemősnővérek :) Kétszer szültem Kistarcsán, ott már jól ismerem őket :)Ma töltöm a 39. hetet, holnaptól megkezdem a 40. -et. Tiszta izgalmas ! :)

Továbbra sincs semmi jel, hogy esetleg előbb mennék szülni. Sajnos:(( Pedig szerintem nekem máűr bőven kijárna, hogy legalább a harmadik néhány nappal előbb érkezzen :)

Aranyérre én Reparon krémet csomagoltam a táskámba. Durván kint van már hónapok óta :((

812. mnikoka (válaszként erre: 811. - Princesse84)
2014. jún. 1. 16:03
Köszönjük! :) Én is féltem a csecsemősöktől, fogadni is akartam, de aztán úgy döntöttem, hogy mégsem. A szobatársam fogadott és a csecsemőse ugyanazt mutatta meg neki, mint nekem egy nappal korábban... A lényeg, hogy kérdezz. Én még az éjszaka közepén is a nyakukra járkáltam és mindig segítőkészek voltak. Még arra is megkértem őket, hogy a fürdetésnél had legyek ott, és azt is megengedték és magyaráztak közben, hogy mit hogyan kell. Ha kedvesen állsz hozzájuk, ők is azok lesznek :)
811. princesse84 (válaszként erre: 806. - Mnikoka)
2014. jún. 1. 15:04

De jó, gratulálok, és azért irigykedek is egy kicsit, hogy ti már otthon vagytok! :) Csak így tovább a leányzónak, egyen, aludjon, nőjjön nagyra! :)

Örülök, hogy ezt mondod, hogy a csecsemősök is segítőkészek, mert sajnos nem mindenhol hallottam ezt a Szent Imréről, azért megnyugtató.

Itt még mindenki egyben tudtommal, néhányan praktikáznak, de a júniusi babóknak úgy tűnik meg sem kottyan a hidegfront és társai. Én még egy hétig kérlelem, hogy maradjon benn, utána meg majd bőszen kérlelem, hogy induljon el kifelé. :)

810. Armi (válaszként erre: 806. - Mnikoka)
2014. jún. 1. 14:27
Gratulálok! Az a jó, hogy szépen eszik, maradjon csak így! Jó hogy már otthon vagytok. Azóta nem igazán ment szülni senki, de beléptünk legalább a bűvös júniusba, szóval mondhatom, hogy ebben a hónapban tuti babázni fogok:-)
809. Armi (válaszként erre: 803. - DWAncsa)
2014. jún. 1. 14:24
Ezt nem is hiszem el, higy se a homeo, se a séta, se semmi nem hat. Olyan durva az időjárás is, hogy 24 órán belül 15 fokot melegszik vagy hűl az idő, váltakoznak a viharok és a kánikulák, és ránk nincs hatással semmi?????
808. Armi (válaszként erre: 802. - Solsharm)
2014. jún. 1. 14:20
Nekem anyósom mondja mindig, ha már dagad az arcom, akkor hamarosan szülni fogok.
807. Armi (válaszként erre: 801. - Alexa028)
2014. jún. 1. 14:15
Én is pont erre a dátumra lettem kiírva, de a baba méretei alapján mindig nagyobb volt. Nekem a 35+5 napos uh-on már 3300 grammnak nézték, és az egyéb paraméterei alapján is másfél héttel idősebb.
806. mnikoka
2014. jún. 1. 13:49
Sziasztok! Tegnap végre hazajöttünk a kórházból, már nagyon vártam :) Bent sem volt vészes, a csecsemősök is teljesen normálisak voltak, mindenben segítettek szerencsére. A kisasszony egy kis éhenkórász és még türelmetlen is :) A kórházban az 1. éjszaka, mikor velem volt végig ordított, azóta szerencsére csak enni ébred fel és alszik is tovább :) Annyira jó kislány, maradjon is így :)Nekem még annyi a gázos, hogy az aranyerem baromira kijött és fáj is rendesen, a gátsebet viszont szinte nem is érzem :D Veletek mi a helyzet? Még mindenki egyben? :)
2014. jún. 1. 12:10
Ja egyébként a praktikákról: egy barátnőmnek nemrég született meg a kisfia, és az utolsó időszakban nagyon kívánta a jó húsos, ütős, fűszeres kajákat, amolyan férfias ételeket... A szüléshez közeledve már ő is minden praktikát kipróbált, hogy meginduljon, de csak nem akart kijönni a kissrác. Egyik nap felhívtam, kérdeztem, hogy van, azt mondta sztrájkol, megvonja a húsokat, nehogymár, olyan jól elvan ez a gyerek odabenn, hátha megunja, hogy nem jön többet kedvenc kaja, és szándékozik végre kijönni. Marha jót nevettem, persze nem gondoltam, hogy komolyan gondolja, de nagyon elszánt volt. 2 nap múlva megszületett a fia. :) Lehet, hogy nincs összefüggés, mindenesetre nagyon vices volt!
2014. jún. 1. 12:04

Sziasztok!

Armi ez nagyon édes a kislányodtól! :) Szerintem sem kell a részleteket megtudnia, hamar eljön az az idő, hogy tisztában lesz ezzel szinte "magától" is... Csatlakozom a "rosszul aludtak" táborba, sehogy nem volt jó éjjel, ma töltöm a 37. hetet, de ha belegondolok, hogy a fiam kihúzza az utolsó percig odabenn, már most nagyon elfáraszt, a gondolata is...

Szerencsére én még a nagy melegben sem vizesedek vészesen, egyszer volt, hogy jobban látszott, de az is 3 óra non-stop vasalás után volt, hát meg is értem a lábaimat, hogy az nem tetszett neki.

803. DWAncsa
2014. jún. 1. 10:04

Sziasztok! Még mi is egyben vagyunk,joslófájásaim voltak este,reménykedtem,hátha ebből lesz valami,de elmúltak. Szerencsére hogy nincs az a nagy meleg én nem vizesedek most. Armi nagyon tündéri lehet a kislányod. :-) Az igazságot még szerintem se mond el neki,bár a mai gyerekek nagyon okosak,hamar rájönnek a dolgokra.

Úgy tervezem lépcsőzök egyet,szépen lassan,hátha segít valamit. Jó hogy ilyen hűvős van,de a napfény hiányzik.

2014. jún. 1. 09:55

Sziasztok!

Én vizesedek folyton, de talán nem annyira, mint a melegben. Mondjuk ez így a vége felé már normális is. Az arcomon is látom.

Én ma nagyon rosszul aludtam, fájnak az ízületeim a lábamon...

801. Alexa028 (válaszként erre: 799. - Armi)
2014. jún. 1. 09:22
Szia Armi! Június 20-án vagy június 21-én szülök elvileg. Nehezen bírom. Alvás az 1,2 órát alszok.Te már jársz nst-re? Amúgy most vagyok a 37+1 hetes.
800. Armi
2014. jún. 1. 07:25

Így is vizesedtek, hogy nincs olyan meleg?? Én sajna így is eléggé vizesedek, de lehet azért is mert a lányom mellett nincs idő a pihenésre:-)

Már annyira várja a tesót, ammyira készül. A bölcsiben az egyik kislány azt mesélte neki, hogy majd engem felvágnak, lesz egy lyuk a hasamon, és úgy veszik ki a babát. Sírva jött haza, hogy nem akarja, hogy szétvágjanak és lyukas legyek.... Mondtam neki, hogy ő is megszületett, mégsem vagyok lyukas, mondtam neki, hogy majd jelzi a hugi ha szeretne megszületni, és akkor bemegyek a kórházba, és segítenek a doktorok, hogy a hugi megszülessen. Na most azt kérdezi állandóan, hogy hol fog megszületni, meg hogyan, és erre nem tudom mit mondjak, szerintem még a teljes igazságot nem kell tudnia...

799. Armi (válaszként erre: 798. - Alexa028)
2014. jún. 1. 07:17
Szia! Ha már NST-re jársz, akkor neked sincs sok időd a szülésig. Hogy viseled a végét?
2014. máj. 31. 22:01
Sziasztok! Már rég voltam itt. Hogy vagytok? Már 2 nst-n túl vagyok, szerdán voltunk uhán voltunk, Drágaságunk 2819 gramm és sok haja van.
797. Armi (válaszként erre: 796. - Solsharm)
2014. máj. 31. 21:36
Így biztos nem maradunk:-) valami csak lesz hamarosan:-)
796. solsharm (válaszként erre: 794. - Armi)
2014. máj. 31. 21:34

Na ennek igazán örülök, de ha már egy valódi tágulásról, vagyis egy beindulásról lenne szó, annak még inkább. :)

Én ma du/este végig jártam a westendet, az arénát, éreztem végig a görcsöket. Azon kívül viszont, h jól elfáradtam, semmit nem érzek. :)

795. Armi
2014. máj. 31. 20:38
Én ma egész nap talpon voltam a hajógyári szigeten, szóval a sétából is igen csak kijutott, ennek ellenére semmi:-(
794. Armi (válaszként erre: 792. - Solsharm)
2014. máj. 31. 20:37
nekem erre azt mondta a védőnő, hogy ez jó, mert ez tágulást jelent, és akkor a szülést nem nulláról kell kezdeni:-D
793. DWAncsa (válaszként erre: 792. - Solsharm)
2014. máj. 31. 19:21
Nálad van változás? Nálam még semmi. Valakinél valami?
2014. máj. 31. 16:50
Én ennyit még sosem keményedtem egy nap, mint tegnap estétől mostanáig, de nem sűrűsödik, ill erősödik. Mellette meg megvan ez a folyamatos menstruációs görcs, ami igen kellemetlen. Ha mozgok, akkor rögtön keményedek, görcsölök. Meg olyan nehéznek érzem a pocakomat, a közérzetem sem a legjobb.
791. DWAncsa (válaszként erre: 789. - Solsharm)
2014. máj. 31. 14:17
Még semmi,várom a csodát. :-D Lehet délután sétálok egyet,az tegnap is jól esett. Hátha változik tőle valami. Nálad?
790. princesse84 (válaszként erre: 789. - Solsharm)
2014. máj. 31. 14:16
És nálad valami? Görcsök maradtak, vagy elmúltak?
2014. máj. 31. 14:02

DWAncsa!

Mi újság? Van vmi változás??

788. princesse84 (válaszként erre: 787. - DWAncsa)
2014. máj. 31. 12:08
Igen, azt mondják, hogy a szülés előtt sokszor egy kicsit belassulnak a babák, többet alszanak, "tartalékolják az energiát". Persze nem 100%, de szerintem akár jó jel is lehet. Az meg végképp, hogy lejjebb érzed!
787. DWAncsa (válaszként erre: 785. - EvicaT)
2014. máj. 31. 11:57
Picit lejjebb érzem a babát. Tegnap hihetetlenül aktív volt,ma szinte alig mozog. Ez mire utalhat? Kevesebbet mozog ha már közeleg a szülés? Lehet kezd beékelődni? Annyira izgulok már.
786. EvicaT (válaszként erre: 784. - Princesse84)
2014. máj. 31. 10:00

Köszi :)

Nem igazán érzek még semmit, keményedni nem szoktam. Sokat mozog a baba :)

A torna nálunk nagyon jó, sokszor elég keménynek érzem, de lehethogy csak azért mert a karom elég gyenge volt eddig is ;) Előtte én is sportoltam rendszeresen, de nem túl keményen, kosaraztam.

❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook