2014-ben Babát tervezők (beszélgetés)
Sziasztok!
Valakinél van már fejlemény? :)
Nekem most volt ovum és még az előzők során is megmaradtak a tüneteim...tesztet nem csináltam másikat....VÁROK! :)
Van aki mostanában nem várja?
Sziaaaa! :)
De örülök, hogy visszajöttél! :)
Mi az oka az új névnek? Beléd kötöttek valahol, vagy csak az új reményhez új név is társult?
Mi újság Veled?
Sajna ez nem a mi hónapunk volt :( Nagyon hittem abban, hogy az első hónapban összejöhet, de azért a lelkem mélyén tudtam, hogy ehez nagy szerencse kellett volna.
Mindegy, a jövő hónap lehetősége itt áll előttünk :)
Drukkolok! :)
Kívánom hogy sikerüljön!
Most már mi is "élesben vagyunk" :)
Nekünk most ketyegett le az első hónapunk, pénteken kéne megjönnie. Nagyon remélem, hogy nem fog :)
Vannak jó előjelek, de annyira ügyesen be bírok magyarázni magamnak bármilyen tünetet, hogy nem merek egyelőre bízni a saját ítélőképességemben, nehogy túl nagy legyen a pofára esés :)
Drukkolok mindenkinek :)
Wow! :) Szuper lenne! :)))
Viszont nekem ma megjött! :( De nincs csüggedés...hiszen Bencus is hamar összejött!
Nektek pedig megy a drukk!!!! ;)
Sziasztok!
Új vagyok itt köztetek de már évek óta Hoxázom kisebb nagyobb megszakításokkal! :)
Niki vagyok, 26éves. Van egy 1,5 éves kisfiúnk.
A férjem már a kistesón gondolkozik, bár én még kicsit óckodtam a gondolattól mert a fiamat is "kicsinek érzem" :) Aztán júni 2.án voltunk előszőr együtt védekezés nélkül, és azóta többször is! Elvileg a ciklusom 16.napján. Holnap-holnap után kéne megjönnie, de valamiért van bennem egy olyan érzés hogy talán összejött a kistesó! :) Tegnap szeretkezés után volt egy kissebb halvány rózsaszínes a papíron (esteleges beágyazódás vagy közelgő meses) időben ezeket tudom elképzelni! Én is szoptatok még...szóval nem tudom mennyi az esély, de a napokban hamarosan kiderül! :) Kicsit álmatag vagyok és puffadnak, teltnek érzem az alhasam...valamit többet kell pisilnem mint átlagban! Vajon beköltözött valaki? :D
Járt valaki Dr. Koós-Hutás Piroska doktornőnél ? Pesti , régen a MÁV kórházban dolgozott....
Állítólag meddőségben nagyon jártas...
Tud valaki bővebb infót adni róla ??
Koszi! Megjott... tegnap kezdtem barnazni, ma pedig megjott rendesen.
Ebbol tenyleg stimulalas lesz. 20-an megyek a dokimhoz, biztam benne hogy inkabb szivhangot nezunk, de igy is jo. Akar meg ikrek is sikeredhetnek a stimu-bol. :)
Azért még ne keseredj el, vannak olyan terhességek is, ahol néha esik a hő... hátha Te is ezek közé tartozol :)
2 napja már nálunk is élesben megy a dolog, de sajna csak jún. 6-ra ígérkezik az ovu, addig nem sok mindenre számíthatok :D Hosszú lesz ez a hónap :P
Remélem, remélem! :)
Mi is már élesben :D! Majd kiderül... :)
Sziasztok lanyok, drukkoljatok ertem. 2 napra mentem kontroll vervetelre es bepipaltam hogy szeretnek nezetni hcg-t. Ugyan csak a 21. Napon voltam, de olyan tuneteim voltak amik a babara utalnak nalam (extra szomjusag pl.)
Es 21. Napon 2,8 a hcg, 2,7 felett pozitivnak szamit. Ugyhogy most nagy izgalommal varunk.
Mellekesen jegyeznem csak meg, hogy a brutal sok vizsga miatt egyetlen alkalommal bujtunk ossze a ferjemmel.... :)
Sziasztok,
Én a suttógó titkait fogom olvasni, az első rész már megvan, ami a babaszületésről szól.
Az igen! :) Nagyon ügyes vagy, így aztán tényleg megérte :D
Nagyon jó kis könyv, én már kétszer is elolvastam, de ha mostanában szeretnél babát, akkor a rendellenességekről szóló részt lapozd át :)
Ma reggel még teszteltem, így most van 3 pozitív tesztem.
Igen, elég egyértelmű lett mindegyik.