Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2013 márciusi babák fórum

2013 márciusi babák (beszélgetés)

130. Bobesbobek (válaszként erre: 124. - *ForróCsoki*)
2012. júl. 5. 11:10

Szia

19.volt a ovu!Most 30. ciklus napon vagyok!Mikor milyen ,már minden napszakban teszteltem!:) Ma elég világos volt igaz még fél álomba pisiltem ,mert nem bírtam várni és nem is nedvesedet be eléggé :)Még várok a dokival,mert az első babával korán voltam,még alig volt szív hang és a frászthizta rám!Most inkább várok kicsit,és újat is kell keresnem,mert hzzá nem akarok menni!

Te mikorra várod?Első baba?

129. solya2012 (válaszként erre: 126. - *ForróCsoki*)
2012. júl. 5. 11:08
En a huvelyi uh-t el akarom kerulni ezert lehet csak 15. korul megyek, 3 evvel ezelott volt valaszott dokim de o nem foglalkozott velem 4 napig voltam benn a csaszar miatt de egyszer jott csak be hozzam csekely 100 ezerert szoval most akarok keresni masik dokit, remelem meg nem nyugdijas akit kineztem, mert mar 2 eve es eleg idos volt :-P szoval meg nem tudom mikor megyek pontosan de ha nem faj semmi, sztem nem szamit par nap :-) tunetem sajnos nincs csak cici feszules mar 5 napja, azert sajnos mert a lanyommal sem voltam rosszul es felek hogy ezt azt jelenti hogy a teso is lany lesz, pedig apa nagyon fiut var... jah es fogytam 2 kilot 1 het alatt sajos nem vagyok egyaltalan ehes de azert magamba tomok egy kis gyumit meg joghurotot a vitamin melle, modjuk ez nem baj mert a nagylannyal 20 kilot szedtem magamra, most a 12. hetig nem akarok 1 kilonal tobbet hizni...
128. *ForróCsoki* (válaszként erre: 127. - Sziszianyu)
2012. júl. 5. 11:00

Igen, ezt tudom.

Hát kíváncsi leszek mit mond majd a dokim. :)

Csak teljen már ez a hét.

Most épp a gyomrommal, meg azzal küzdök, hogy ne jöjjön vissza a reggelim. :S

Te hogy vagy ma? :)

2012. júl. 5. 10:50

Forrócsoki!

Elvileg Mi is ugyan abban a hétben járunk mint Ti, de ügye az a menstruációtól számított hét, de mindenki csak később lesz az. Tehát lehet még kevesebb is. a terhesség kalkulátor szerint én is 5+3 vagyk, de doki mondta tegnap, hogy csak 4,5 hetesnek felel meg. Tehát ez a kalkulátor nem mindig a teljesen jót mutatja szerintem. vagyis nekem az első kettővel ez volt a tapasztalatom :-)

Hol ennyi idős volt hol annyi :-)

Mindenkinek gartulálok aki most csatlakozott! Várjuk a híreket!

A halvány csík is csík :-) Ha a tetszet betartottad és azon a percewn belül lett csík akkor biztos van baby :-)

126. *ForróCsoki* (válaszként erre: 125. - Solya2012)
2012. júl. 5. 10:49

Akkor majdnem egyszerre megyünk! :)

Te hanyadikán mész majd?

Egyébként GRATULÁLOK! :) Szépen gyarapodik a kis csapat! :)

Tünetek? Vannak?

Nekem ma már a gyomrom is fáj.

2012. júl. 5. 10:43
Sziasztok, Orsi vagyok, mar par napja sutyiba olvaslak titeket, en 1 hete teszteltem pozitivat, 27. en kellett volna megjonnie :-) kalkulator szerint 2.ara varom a kistesot de mivel a "nagylanyom is elobb lett meg a csaszar miatt valszeg a teso is februar vegi lesz, de remelem nem baj hogy hozzatok csatlakozom es nem a masik csoporthoz :-) Dokihoz majd csak 1 het mulva megyek mert az elsovel nagyon elsiettem most ugy vagyok vele hogy raer a 7. heten, mar tudom mire szamitsak nem igzulok semmin, 2 es fel evvel ezelott olyan voltam az elsovel mindt Forrocsoki alig tudtam kivarni az uh-t :-D
124. *ForróCsoki* (válaszként erre: 122. - Bobesbobek)
2012. júl. 5. 10:42

Szia. :)

Gratulálok!

Még én sem voltam orvosnál, jövőhét pénteken megyek.

Hanyadik ciklusnapon vagy? Tudod, hogy mikor volt ovud?

Egy picit sem erősödik a csík?

123. *ForróCsoki* (válaszként erre: 121. - Esallay)
2012. júl. 5. 10:41
Sajnálom. :(
2012. júl. 5. 10:05

Sziasztok

Szeretnék csatlakozni hozzátok!Igaz még nagyon az eléjén vagyok,mert még nem voltam orvosnál most kellet volna megjönni,már 3 teszteltem de mindig olyan halvány,tudom,hogy pozítivat nem mutat tévedésből,de jó lenne egy erős csikot látni!Már régota probálkozunk és végre!

121. esallay (válaszként erre: 110. - *ForróCsoki*)
2012. júl. 5. 10:03

Ne menjen, semmi értelme!

Mindenkinek problémamentes terhességet, és könnyű szülést kívánok!!! Vigyázzatok magatokra!

120. *ForróCsoki* (válaszként erre: 116. - Shycc)
2012. júl. 5. 08:52
Drukkolok! :)))
119. *ForróCsoki* (válaszként erre: 115. - Sziszianyu)
2012. júl. 5. 08:52

Én 6+4 hetes leszek, mikor megyek, úgy hogy remélem addigra halljuk majd a szivecskéjét is. :)

Most 5+3 vagyok.

Húú csajok, pokoli éjszakán vagyok túl!

Nem alhatok hason, úgy néz ki. :S

Arra ébredtem, hogy rettentően fáj az egész hasam. Oldalt fekve semmi bajom nem volt, hason egyből kezdődött minden előröl... Most meg a fejem akar leszakadni...

Alig aludtam valamit. Fel-alá sétálgattam, Párom masszírozgatott.

118. B.Marcell (válaszként erre: 107. - Sziszianyu)
2012. júl. 5. 07:13
hany hetes voltal mindkettovel,mikor spontanod volt?
117. B.Marcell (válaszként erre: 111. - Sziszianyu)
2012. júl. 5. 07:11
szeretettel gratulalok Nektek!!!Mi 8 hetesek vagyunk ma eppen
116. shycc
2012. júl. 4. 21:41

Na, ma is egész nap 37,2 a hőm, szóval jó kedvem van :)

Vasárnap reggelre lőttem be a tesztelést.

Szorítsatok!!!

2012. júl. 4. 21:35

Köszi :-) Mikor is mész? Neked már nagyobbacska lesz :-) lehet szívhang is lesz :-) az annyira jó!!

Hihi úgy látszik béna vagyok :-) de most beillesztettem. kíváncsi leszek.

kicsit túl számol vagyis a kalkulátorok is ezt írják. De a méret miatt kb 500 fog változni az egész. nekem volt hogy azt mondták idősebb aztán kevesebb. ezzel mind két gyereknél szórakoztak. egyik uh ekkora volt másikon akkora :-)

114. *ForróCsoki* (válaszként erre: 111. - Sziszianyu)
2012. júl. 4. 20:03

Szia! :)))

Dejó! Gratulálok!

Csupa csupa jó hír! Annyira várom már, hogy én is mehessek... :)

Egyébként a nagyonbabás vonalzót napló fejlécnek, vagy az adatlapodnál bemutatkozásként tudod beilleszteni.

Fórumba hozzászólásként nem jeleníti meg. :)

2012. júl. 4. 19:51
bocsánat csak ki akartam próbálni valamit, de nem jött össze.... :-(
2012. júl. 4. 19:50
<A HREF=" [link] SRC=" [link] BORDER=0></A>
2012. júl. 4. 19:29

Sziasztok!

Meg van a BABY :-))))))))))))))) Picike 4,5 hetes 4,3 mm. De a helyén van!!! Méhen belül!!! Nincs vérzés semmi körülötte minden oké!!! tudtuk a dokival, hogy korán megyek, de a vetélések miatt látni szerette volna és én is.!!! Bár szívhang még nem volt, de minden ok és ez a lényeg!!!! Így már nyugodtan megyek el nyaralni :-) megkaptam a beutalókat a laborba is... ja igen és kb 03.04!!! Az nap van a házassági évfordulónk +édesapám szülinapja. 05-én meg az enyém.

Esallay!

Neharagudj :-(

110. *ForróCsoki* (válaszként erre: 109. - Esallay)
2012. júl. 4. 18:12

Ha nem darabos, azt mondják addig még bármi lehet. :)

Akkor menjen a drukk? :))) Keresztbe mindkét kezem az ujjam érted! :)

109. esallay (válaszként erre: 108. - *ForróCsoki*)
2012. júl. 4. 17:59
Remélem, bár még teljesen nem adtam fel. Nem olyan ez a vérzés mint szokott, sokkal enyhébb...:)Ha nem, akkor meg rajta leszek az áprilisi indításon:)
108. *ForróCsoki* (válaszként erre: 106. - Esallay)
2012. júl. 4. 16:50

Át tudom érezni a helyzeted, négy hónapon keresztül én is így jártam... :\

De hidd el, jönni fog az a baba és lehet már Te indíthatod majd az Áprilisi babás fórumot!

2012. júl. 4. 14:44

Sajnálom! :-( És tudom nem nyugtat meg, de Nekem egymás után most 2 spontánom volt :-(

Hiszek abban, hogy ilyenkor valamiért nem maradhatott...

106. esallay (válaszként erre: 104. - *ForróCsoki*)
2012. júl. 4. 12:29
Meg sajna! Nem baj,még próbálkozunk. Azért most sírni tudnék...:( De nem lehet, mert dolgozni kell!
105. shycc (válaszként erre: 103. - Esallay)
2012. júl. 4. 12:10
:(
104. *ForróCsoki* (válaszként erre: 103. - Esallay)
2012. júl. 4. 12:07

Még is megjött? :(((

Sajnálom.

103. esallay
2012. júl. 4. 11:48
Búcsúzom tőletek. :(
102. *ForróCsoki* (válaszként erre: 101. - Sziszianyu)
2012. júl. 4. 10:23

Ohh, semmi extra. Csak vettem egy fagyasztott leveles tésztát, kinyújtottam, az egészet megkentem cukros-fahéjas keverékkel. Feltekertem, szeletekre vágtam és irány a sütő. :) Öt perc után szórtam még a tetejére egy kis fahéjas cukrot, aztán 10 perc múlva kész is volt.

Megolvasztottam két tábla csokit, fehéret és tejeset, az egyikre ilyet a másikra olyan kentem. Megdermedt a csoki és már faltam is. :)

Valami isteni!

Nekem is két napja kezdődött ez az édes őrület.

A reggeli babot ki is hánytam. :S

Ezt viszont nem.

Eddig eljártam takarítani külföldi diákokhoz, de most a szünet és baba miatt ráhagytam. Már nem is megyek vissza.

Emellett étrendeket csinálok, de azt itthonról. :)

2012. júl. 4. 08:44

Huh azt a csiga receptet leírhatnád. :-) Érdekes én meg semmilyen édességet nem bírok meg inni meg megenni még a napi egy kávémat sem,sőt és még a fagyit se.....

Persze este jövők a hírekkel.

Neharagudj, de az eléjéről lemaradtam Te otthon vagy? Mert akkor nagyon irigyellek :-)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook