2013 márciusi babák (beszélgetés)
Szia
19.volt a ovu!Most 30. ciklus napon vagyok!Mikor milyen ,már minden napszakban teszteltem!:) Ma elég világos volt igaz még fél álomba pisiltem ,mert nem bírtam várni és nem is nedvesedet be eléggé :)Még várok a dokival,mert az első babával korán voltam,még alig volt szív hang és a frászthizta rám!Most inkább várok kicsit,és újat is kell keresnem,mert hzzá nem akarok menni!
Te mikorra várod?Első baba?
Igen, ezt tudom.
Hát kíváncsi leszek mit mond majd a dokim. :)
Csak teljen már ez a hét.
Most épp a gyomrommal, meg azzal küzdök, hogy ne jöjjön vissza a reggelim. :S
Te hogy vagy ma? :)
Forrócsoki!
Elvileg Mi is ugyan abban a hétben járunk mint Ti, de ügye az a menstruációtól számított hét, de mindenki csak később lesz az. Tehát lehet még kevesebb is. a terhesség kalkulátor szerint én is 5+3 vagyk, de doki mondta tegnap, hogy csak 4,5 hetesnek felel meg. Tehát ez a kalkulátor nem mindig a teljesen jót mutatja szerintem. vagyis nekem az első kettővel ez volt a tapasztalatom :-)
Hol ennyi idős volt hol annyi :-)
Mindenkinek gartulálok aki most csatlakozott! Várjuk a híreket!
A halvány csík is csík :-) Ha a tetszet betartottad és azon a percewn belül lett csík akkor biztos van baby :-)
Akkor majdnem egyszerre megyünk! :)
Te hanyadikán mész majd?
Egyébként GRATULÁLOK! :) Szépen gyarapodik a kis csapat! :)
Tünetek? Vannak?
Nekem ma már a gyomrom is fáj.
Szia. :)
Gratulálok!
Még én sem voltam orvosnál, jövőhét pénteken megyek.
Hanyadik ciklusnapon vagy? Tudod, hogy mikor volt ovud?
Egy picit sem erősödik a csík?
Sziasztok
Szeretnék csatlakozni hozzátok!Igaz még nagyon az eléjén vagyok,mert még nem voltam orvosnál most kellet volna megjönni,már 3 teszteltem de mindig olyan halvány,tudom,hogy pozítivat nem mutat tévedésből,de jó lenne egy erős csikot látni!Már régota probálkozunk és végre!
Ne menjen, semmi értelme!
Mindenkinek problémamentes terhességet, és könnyű szülést kívánok!!! Vigyázzatok magatokra!
Én 6+4 hetes leszek, mikor megyek, úgy hogy remélem addigra halljuk majd a szivecskéjét is. :)
Most 5+3 vagyok.
Húú csajok, pokoli éjszakán vagyok túl!
Nem alhatok hason, úgy néz ki. :S
Arra ébredtem, hogy rettentően fáj az egész hasam. Oldalt fekve semmi bajom nem volt, hason egyből kezdődött minden előröl... Most meg a fejem akar leszakadni...
Alig aludtam valamit. Fel-alá sétálgattam, Párom masszírozgatott.
Na, ma is egész nap 37,2 a hőm, szóval jó kedvem van :)
Vasárnap reggelre lőttem be a tesztelést.
Szorítsatok!!!
Köszi :-) Mikor is mész? Neked már nagyobbacska lesz :-) lehet szívhang is lesz :-) az annyira jó!!
Hihi úgy látszik béna vagyok :-) de most beillesztettem. kíváncsi leszek.
kicsit túl számol vagyis a kalkulátorok is ezt írják. De a méret miatt kb 500 fog változni az egész. nekem volt hogy azt mondták idősebb aztán kevesebb. ezzel mind két gyereknél szórakoztak. egyik uh ekkora volt másikon akkora :-)
Szia! :)))
Dejó! Gratulálok!
Csupa csupa jó hír! Annyira várom már, hogy én is mehessek... :)
Egyébként a nagyonbabás vonalzót napló fejlécnek, vagy az adatlapodnál bemutatkozásként tudod beilleszteni.
Fórumba hozzászólásként nem jeleníti meg. :)
Sziasztok!
Meg van a BABY :-))))))))))))))) Picike 4,5 hetes 4,3 mm. De a helyén van!!! Méhen belül!!! Nincs vérzés semmi körülötte minden oké!!! tudtuk a dokival, hogy korán megyek, de a vetélések miatt látni szerette volna és én is.!!! Bár szívhang még nem volt, de minden ok és ez a lényeg!!!! Így már nyugodtan megyek el nyaralni :-) megkaptam a beutalókat a laborba is... ja igen és kb 03.04!!! Az nap van a házassági évfordulónk +édesapám szülinapja. 05-én meg az enyém.
Esallay!
Neharagudj :-(
Ha nem darabos, azt mondják addig még bármi lehet. :)
Akkor menjen a drukk? :))) Keresztbe mindkét kezem az ujjam érted! :)
Át tudom érezni a helyzeted, négy hónapon keresztül én is így jártam... :\
De hidd el, jönni fog az a baba és lehet már Te indíthatod majd az Áprilisi babás fórumot!
Sajnálom! :-( És tudom nem nyugtat meg, de Nekem egymás után most 2 spontánom volt :-(
Hiszek abban, hogy ilyenkor valamiért nem maradhatott...
Még is megjött? :(((
Sajnálom.
Ohh, semmi extra. Csak vettem egy fagyasztott leveles tésztát, kinyújtottam, az egészet megkentem cukros-fahéjas keverékkel. Feltekertem, szeletekre vágtam és irány a sütő. :) Öt perc után szórtam még a tetejére egy kis fahéjas cukrot, aztán 10 perc múlva kész is volt.
Megolvasztottam két tábla csokit, fehéret és tejeset, az egyikre ilyet a másikra olyan kentem. Megdermedt a csoki és már faltam is. :)
Valami isteni!
Nekem is két napja kezdődött ez az édes őrület.
A reggeli babot ki is hánytam. :S
Ezt viszont nem.
Eddig eljártam takarítani külföldi diákokhoz, de most a szünet és baba miatt ráhagytam. Már nem is megyek vissza.
Emellett étrendeket csinálok, de azt itthonról. :)
Huh azt a csiga receptet leírhatnád. :-) Érdekes én meg semmilyen édességet nem bírok meg inni meg megenni még a napi egy kávémat sem,sőt és még a fagyit se.....
Persze este jövők a hírekkel.
Neharagudj, de az eléjéről lemaradtam Te otthon vagy? Mert akkor nagyon irigyellek :-)