Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2013 májusi babák fórum

2013 májusi babák (beszélgetés)

684. Ennész (válaszként erre: 682. - E1e781f342)
2012. szept. 24. 15:20
Naja! Ahhoz ugye munkaviszony kellene. Épp most költöztünk anyósékhoz közel. Bár még akkor, amikor elterveztük a lakásváltást, nem tudtuk, hogy hamarosan négyen leszünk. :) A költözés miatt sem tudtam írni az elmúlt napokban. Nagy munka!
683. Ennész (válaszként erre: 681. - E1e781f342)
2012. szept. 24. 15:16

Nem lehetett sehogyan sem megoldani a veszélyes dolgokat? Vagy mi volt a legnagyobb oka, hogy kivettétek? Sajnálom, hogy még a környezeteddel is harcolnod kell. A család többi tagja is más véleményen van?

Ezt már mindenkinek mondom, hogy tényleg minimum 18 év+9 hónapig fogunk aggódni. Mindig lesz valami...

2012. szept. 24. 15:12
Ja, igen, mert a bölcsibe így be se veszik. Segítséged lesz?
2012. szept. 24. 15:11
Mindenki ki van akadva a döntésünkön, de akkor is kivesszük az oviból. Ezt így nem merem bevállalni, nem éri meg. Majd megyünk játszóházba. Pár hónap múlva meg oviba ismét.
680. Ennész (válaszként erre: 678. - E1e781f342)
2012. szept. 24. 15:11
Csak november végén lesz 2 éves. Szóval még odébb van. A bölcsi is, mivel jön a kistestvér...
2012. szept. 24. 15:10
Félreolvastalak.. szóval úgy értem, a gyerek már jól van.
678. e1e781f342 (válaszként erre: 677. - Ennész)
2012. szept. 24. 15:09

Meg, de én még nem egészen.

Tied mikor megy oviba?

677. Ennész (válaszként erre: 676. - E1e781f342)
2012. szept. 24. 15:03

Hogy is felejthettelek el, Sorstárs! :)

Mizu az ovival? Meggyógyultál már?

676. e1e781f342 (válaszként erre: 675. - Ennész)
2012. szept. 24. 14:50

:))

Nem csak Te vagy, az én fiam is ilyenkor alszik :)

675. Ennész
2012. szept. 24. 14:47
Látom, így kora délután csak én szoktam itt lenni. (A kislányom ugye ilyenkor alszik) :) Nem monologizálok tovább! Vigyázzatok magatokra! Éjjel talán felnézek...
674. Ennész (válaszként erre: 670. - 2545157c39)
2012. szept. 24. 14:45

Üdv Nálunk! :)

Megértem az aggódásodat, viszont próbáld meg elhessegetni a negatív gondolatokat! Ugyanis azoknak nem sok értelmük van. Segíteni ezzel úgysem tudsz, a szorongás meg csak ártani tud Neked és a babának is!! Nagyon szorítok Neked! Csak pozitívan!!

673. Ennész (válaszként erre: 660. - 55875e9863)
2012. szept. 24. 14:41
Az összeg szép, de az egészség ennél többet is megér, főleg ha már nem csak Rólad van szó! :) Gondolj a picire, és még gyorsabban meggyógyulsz! Jobbulást!
672. Ennész (válaszként erre: 656. - Kisvörös11)
2012. szept. 24. 14:37
Szia! Akkor nagy valószínűséggel egy helyen szülünk. Egy időben is vajon?? :) A lányomat én is ott szültem lassan 2 éve már. Eperke! Neked is ajánlani tudom ezt a kórházat. Talán az egyetlen hátránya, hogy apuka a szülés utáni 2 órát követően nem foghatja meg a picit, amíg ki nem jössz a kórházból. Addig csak üvegajtón keresztül nézegetheti. Viszont nemrég felújított, értelmes, jó légkörű, csak 2-3 ágyas szobák vannak. A doki gárda magasan képzett, jól végzi a munkáját. Számomra elképzelhetetlen, hogy a szülés után bejöjjenek a másik 3-4 anyukához a számomra vadidegen rokonok, állandóan zavarjanak... Stb. Erről sokat tudnék még írni. Arra kérlek nézd meg az itteni Szt. Imrés oldalt. Sok véleményt, infot olvashatsz!
671. Ennész (válaszként erre: 664. - Molly74)
2012. szept. 24. 14:29

nyugi molly!

Én most jövök a dokimtól. Első vizsgálat és teljesen belezavarodtam, hogy akkor most hányadik hét is. Szerintem ma töltöm a 8-at, szerinte majd 2 nap múlva... Már nevetek az egészen! :) Holnap UH-ra kell mennem, hogy megnézzék pontosabban is, hányadik hétnek felel meg a kicsi. Meg a méhem is nagyobb valamiért. Hátha megbújik egy másik baba is... Bár lehet, csak a most felfedezett mióma az oka. :( A pici szép nagy már, gyönyörűen pulzál a szíve. Már nem csak egy kis pötty, formálódik... :D

2012. szept. 24. 13:34
Sziasztok, szeretnék csatlakozni hozzátok, most vagyok a 7. hétben, májusban volt egy vetélésem az 5. héten, most utrogestant kell szednem, kicsit félek, nekem is jó lenne ha minden nap lenne ultrahang :)
669. rlibertas (válaszként erre: 664. - Molly74)
2012. szept. 24. 13:19

Szerintem stimmel a 8 hét.

Én is akkörül járok azért ám.Nekem utolsó mensi július 25.

Tehát te 3 nappal lehetsz korábban nálam.Én szerdán fordulok, de biztosan pénteken van szombaton.MÁrmint a heteid.Ez azt jelenti, h. most 8 vagy, és pénteken már 9 leszel.Mindiga már betöltött hét számit.

De ha a dokik azt írják 8-9 az azt jelenti, hoyg a 8-at betöültötted, éa 9-ben vagy.Azaz kettő közt.

De lehet h. ezt érted, minek írom.

Azt meg csak aki nagyon tudja mikor fogant a baba, az tudja megmondani valójában hány hetes.

668. e1e781f342 (válaszként erre: 660. - 55875e9863)
2012. szept. 24. 13:17
Milyen gyógyszert kaptál? Az antibiotikum és a fülcsepp neve érdekelne, lehet ugyanaz, mint nekem. Sajnálom, hogy te is a sorsomra jutottál, de ne izgulj, 1-2 nap alatt jobban leszel.
667. rlibertas (válaszként erre: 660. - 55875e9863)
2012. szept. 24. 13:15

sajnállak! de hidd el, jobb ha inkább gyógyulsz, mint hogy a szervezeted küzd ellene, iylenkor úgy is le van gyengülve, terhesen.

Ez majd segít.

Éni s félek nehogy valamit elkapjak még a 9 hónap alatt, de kevesen ússzák meg.

666. molly74 (válaszként erre: 665. - Daad)
2012. szept. 24. 11:45
Én is így vagyok,tudom,sok gyümölcs, zöldség ,tejtermék,de nem kívánom egyiket sem.
665. daad
2012. szept. 24. 11:41
Csupa olyan dolgot kívánok, amit baromi egészségtelennek tartok. Most mi legyen? :(
664. molly74
2012. szept. 24. 11:19
Most már én sem tudom hanyadik héten vagyok.Július 28 az utolsó mensi.A szüléskalkulátor szerint május 4 jön ki.A dokim múlt héten azt mondta 8 hetes a baba.A kalkulátor némelyik 8 némelyik 9 hetet ír.Már magam sem értem az egészet.
663. molly74
2012. szept. 24. 11:12

Sziasztok!

Én akkor vagyok pánikban,ha nincs hányingerem,nem vagyok rosszul.Jó lenne egy saját ultrahang,ahol naponta megnézhetném párszor,hogy jól van-e.:)

662. daad
2012. szept. 24. 11:04

Szomorú olvasni, hogy ennyi bajotok van. Most már feküdjetek rá a gyógyulásra!:)Na meg szép dolgokra kell gondolni, pl. milyen lesz a babukát először magadhoz ölelni, vagy a boltokat járni, hogy a legszebb dolgokat kapja, a neveken vitatkozni :D...

Jobbulást mindenkinek!

2012. szept. 24. 11:01

Sziasztok!

Jó sokat írtatok a hétvégén :) visszaolvastam mindent!

Éda89 mihamarabbi gyógyulást kívánok

Bettus: Én pest megyei vagyok (Budaörsi)és a dohányzós kérdésekbe is lehet hogy tudnék segíteni...

Láttam hogy az orvosokról is írogattatok én állami orvoshoz járok...lehet hogy csak szerencsém volt de teljesen normális már az első ultrahangon amikor még csak egy 5mmes kis gömbb látszott már azt is megmutatta...Szerencsére lassan de eltelt a 3 hét holnap reggel 7re megyek visza hozzá hogy megnézzük a szívhangot...remélem minden rendben lesz és tudok majd képet kérni és jó lenne ha a párom is bejöhetne mert nagyon be van sózva miadta... :D

Mindenki vigyázzon magukra :D

2012. szept. 24. 10:33

Sziasztok! Na most értem vissza a dokitól...

15 ezerbe volt az összes gyógyszer amit felírt!!!

Antibiotikum, orrspray, fülcsepp, torokfertőtlenítő, C-vitamin, lázcsillapító, meg ezt a normaflore-t írta ki...

De már olyan sz@rul voltam az éjjel is, hogy be kell szednem mind, minimum 1 hétig. Olyan rossz, miért pont most kellett elkapnom ilyen betegséget?? :((

659. rlibertas (válaszként erre: 658. - Rlibertas)
2012. szept. 24. 10:24

Semmi nem esik jól, és éhes vagyok, szédülök, és kb 1 hete nem voltam nagy wc-n de az istennek nem jön ki.

Úg yérzem magam mint eg yfelfújt hólyag, feszül mindenem, és legfőképp szarul vagyok.

Az idő meg nem halad:(

Közben emg aggódom ezt ahalom gyóygszert kaja nélkül bevenni, biztos attól is szarul vagyok.

Utogestan, bromocriptin, terhesvitamin, magneb6, rutascorbin. megőrülök!

De van babám!!!!!:)

Már győzködöm férjemet, hoyg velünk legyen a pici, ne kislányommal a gyerekszobába az elején..ehhez kis lakásátrendezés kellene.

Azt mondja velünk ne legyen, emrt őnagyon sokat dolgozik, tudjon aludni:)Tényleg sokat dolgozik, és baromi kimerítő a munkája...de...és én mikor alszom...azt mondja te itthon vagy(majd) mondom éa kkor ne aludjak?

2012. szept. 24. 10:03

Kismamák!

Napközben kicsit jbban vagyok pár napja, de este éjjel és reggel majd kidobom a taccsot! Borzalmas hányingerem van, ha már lehajolok, vagy leguggolok valmiért, már a torkomban van.

657. lane01
2012. szept. 24. 08:06
En maximum 80 ezer forint koruli osszegre gondoltam. Esetleg megosztva a szulonovel. Akit neztem dokit, elso vizsgalatot 7 ezerert csinalja, de a kepert fizetni kell pluszba egy ezrest. Minden tovabbi vizsgalat nala 9 ezer. Kedvezmennyel persze, ha egy even belul jartunk nala...
656. kisvörös11 (válaszként erre: 632. - Eperke_eperke)
2012. szept. 24. 07:09

Jó reggelt mindenkinek! :)

én sem tudok igazán sokat ülni a gép előtt, ha a kislányom meglátja azonnal mindent meg akar nyomni, aztán persze kezdődik a hiszti...

eperke: én bp-i vagyok, a szent imre kórházban szültem, most is ott fogok. nem oda tartozom, csak ajánlottak ott 1 dokinőt és nekem nagyon bevált. a magán rendelésére jártam, 10 ezer ft/alkalom volt. nem kevés, de 6 hetente hívott csak vissza, így asszem 6x voltam összesen. én nem kérdeztem mennyit kér 1 szülésért, mivel elégedettek voltunk a férjemmel 50 ezret adtunk utólag. választott szülésznőm volt, aki szintén irtó jó arc volt, neki 30 ezret adtunk.

reálisan nézve sajnos szerintem ezek nem horribilis árak, legalábbis hallottam ennél sokkal cifrábbakat is. persze, valahol kiborító, hogy a 9 hónap mindennel együtt plusz a szülés alaphangon kb. 150-200 ezer, (hacsak nem az államit választja az ember).

a terhesgondozás tulajdonképpen magában foglalja a nőgyógyászt, a védőnőt, és a háziorvost. nálam az volt, hogy a nőgyogyi mondta meg mikor milyen vizsgálatra kell menni, a labor beutalókat viszont a háziorvostól kellett kérnem. a védőnővel meg kb. csak jókat beszélgettünk :)

655. 55875e9863 (válaszként erre: 652. - Eperke_eperke)
2012. szept. 23. 21:52
Igen... :D mert az elozo hazassagabol csak lanyai vannak, remenykedik hogy lesz egy tronorokos is... Na de majd kiderul... :D elegge kacifantos egy eloelete van... Csinalta a gyerekeket mindenfele fiatalabb koraban... :D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook