2013 májusi babák (beszélgetés)
Remélem nem törlik az üzenetet, hisz nem reklám. Itt egy program, beírod a súlyod és kiírja a hízás ütemét személyre szabottan.
Ha törlik átküldöm priviben
[link] tablazat
Én 3kg-nál járok. Most vagyok 61.
De itt egy link megnyugtatásként.
Aki előtte is a testtömeg index alapján, az ideális testsúllyal rendelkezett, az 10-12kg hízás esetén, szűlés után is max. kb. 2-3 kg-mal lesz több a kiindulási tömegénél...No, de az is csak tej...és kevés a zsír.
Szia! Még most fogunk elindulni...órák kérdése:D
A listámat még mindig nem látta; ;P majd rájön.
Nagyon szimpi volt nekem is az Uzsoki, én a Sztakó dokinál fogok szülni. Te mész a felkészítő programjaikra?
Én most járom +5 kilónál. Nem kaptatok gravidogrammot az orvosotoktól? Ha kell beszkennelem, ott hetente meg van adva, hogy mennyi az ideális hízás nekem ott vezetik.
Én nem vettem fel a férjem nevét, de a gyerekünk mindkettőnk nevét viseli. A házasságkötés előtt kellett megbeszélni az anyakönyvvezetővel néhány dolgot, és akkor megkérdezte, hogy fognak hívni engem, és hogy a gyerekeket. Beírta, és ennyi volt.
Durciful, nekem igen széles a medencém, tehát nálam biztos nem attól van. Az tény, hogy az első fiam már tizenpár hetesen befordult, és én is aggódom kicsit. De úgy vagyok vele, ha nem fordul meg, max császár lesz, úgysem tehetünk ez ellen semmit.
Sziasztok lányok!
26 hetes leszek szerdán és már 6 kg-ot híztam. A védőnő mérlege szerint teljes harci díszben 63 kg vagyok, az anyu mérlege szerint 60, bár az utóbbi csizma nélkül. Ez sok? A pocakom az elmúlt 2 hétben nőtt nagyot, máshová nem híztam. Most úgy nézek ki, mint aki lenyelt egy kisebb görögdinnyét. Igazából azóta nőtt a pocim nagyot, hogy átfordult a babám harántfekvésből farfekvésbe. Most a kis kobakja van a bordám alatt, a lábacskái meg alul rugkapálnak:)
Köszi az infót, ma ugyanezt mondták nekem, csak még pluszban a popsitörlót is és kis kesztyűt.
Ugye a mellszívót is érdemes lesz bevinni??
Szia Luuna! Igen az Uzsokiban és Lukács doktorhoz járok, nála szeretnék szülni is.
Nálunka gyerekszoba még nincs berendezve, de a nyáron megvolt a festés, már csak össze kell állítani a kiságyat, mindent a helyére tenni.
Én arra gondoltam, hogy teljesen berendezni majd március elején/közepén fogjuk. :)
Na merre jártatok ma? Vettél valami szép babás dolgot?
Rájöttem, hogy kiskesztyűt még csak 1 db-ot vettem, ami kell majd a kórházba is, hogy ne karmolja meg magát. Erről meg az jutott eszembe, hogy mi a csodával tudom majd levágni a kis körmeit? és hogyan???? Ollóm sincs :)
Tőlem is ingyen vették le, ez a harmadik.
Ha ez is kétes lesz , azt mondta a dokim: akkor se aggódjak...(Köszi). Kifejezetten kértem a mostani UH-ost, hogy figyeljen oda-már csupán ezek az eredmények végett is. Azt megállapította, hogy "őkelmének" ( :) vagy fiatalúrnak) nincs se ilyen, se más baja. Hát ne is legyen.
Nagyon vigyázok, semmi kolbászféle ( mert mi van akkor, ha nem jól füstölték), tojás, kétes tejtermék (pl.:lágy sajt)mosdatlan gyümi, vagy zöldség. Na, meg a házi cicó is ki van tiltva a hálóból( kerüljük is egymást rendesen, pedig még életében nem járt kint, csak az erkélyig ), külön helyen száradnak a ruháim...bla, bla...
Szóval Vigyázzban vagyok! :)
Köszi! :)
Ufff... határérték?? :S
Reméljük a legjobbakat, hogy nem kaptad el...
Én nekem ez az első volt még az afp-vel egyidőben lett levéve, de nem küldték ki az eredményt, mert elkeverték a papírom.
Legközelebb a 32. héten lesz nekem levéve majd, remélem azóta sem kaptam el én sem.
Tiszta ideg munka, lassan készítik el az eredményét is ennek a francos toxonak, ráadásul fizetős is... Addig meg idegeskedjünk bőven...
:) Gratula, Éda!
:) az én terheléses cukrom is tökéletes lett, viszont még mindig vérszegény vagyok...:S pedig a maxi adagot szedetik velem már több mint 10 hete, a vaskészítményből.Csak ennyit hallottam...Cöcöcöcö nagyon határ-nagyon határ...mármint a lenti.
Pihha...A toxoplasmát múlt héten vették le, már harmadjára!!! -Még nem nem kaptam el, de az ellenanyagom folyamatosan a határértéken van...Végeredményem: régen nem kaptam el, most Kétes!! Most nézik utoljára ( a fenébe is...ideges leszek a gondolattól,hogy már harmadjára tépem magam végette) a terhességem alatt, már legalábbis a dokim ezt mondta, persze minden az eredménytől függ.
Sziasztok csajok, hogy viselitek a kettős frontot? Ma én sokat keményedek, már ittam vagy 1000 mg magnéziumot :S
Én ma 24+4 vagyok, most jött elő ilyen, hogy gyomorfájdalom, puffadás. Ma ki se bírtam menni a lakásból.
Igen kislány lesz!!! Rögtön megmutatta magát. Azután még egyszer. Most már tutinak tűnik. Igaz én nagyon lányt szerettem volna.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mekkora babánk lesz. Én 178 cm vagyok, a férjem 186 cm. Én 58 cm-el születtem.A babóra december elején azt mondták, hogy ha így halad 4 kiló felett lesz. Ehhez képest az utolsó 2 UH szerint 3-4 nappal kisebb a koránál. Karcsúsodott is, eddig a pocija volt a legfejlettebb, most már nem.
Most értünk haza egyébként a dokitól! :)
Most már nálunk is 100000%, hogy kislány lesz! :)
Nagyon szépen megmutatta magát, és gyönyörűen látszódott neki. :))
A labor meg a cukor eredményem tökéletes lett, és azt mondta a doki minden mérete tökéletesen egyezik az adott héttel. :)
Éhgyomorra 4,6 mmol/l, a 2 órásra meg 5,9 mmol/l lett a cukor, úgyhogy tiszta öröm és boldogság van! :D
De a toxoplazmózis negatív lett, így mégsem estem még át rajta, remélem megúszom most már. :)
Azokat kérdezném, akik házasságban élnek!
Most hétvégén beszélgettünk barátokkal, és ők mondták, hogy tőlük megkérdezték, hogy hogyan hívják majd a születendő gyermekeiket. Minket nem kérdeztek meg, nincs is rajta a házassági anyakönyvi kivonatunkon a név. Szeretnénk, ha mindkettőnk vezetéknevét viselné, pedig mi nem vettük fel keresztbe egymáséit. (a férjem már kezdi bánni időnként)