2013 januári babák (beszélgetés)
Jó neked, h napra pontosan tudod. :) En sajna nem. :)
Szia Igen a jan 27 a mensihez van számolva, de mivel én napra pontosan tudom mikor jött össze, mivel Apa bizonyos napokon van itthon. Tehát az orvosi eredmény megdől, mivel mindkettő előzőnél is tudtam és mindkettő úgy született ahogy én számoltam.
Ertem. Ezt is jó tudni. :)
Én épp így voltam. Az utolsó havi már nem olyan volt, mint azelőtt, a doki mondta is, hogy tapintás alapján már előrébb járok, mint 6 hét (akkor volt az első vizsgálat). De azt írták be mégis az utolsó havit, így kijött a január 20 nekem. Aztán a rendes uh-án mondják, hogy idősebbnek gondolják, de az időponton a gép nem módosít. Viszont a 4D ultrahangon módosít a gép a paraméterekhez igazodva.:)
Szia! Irtad, h a hivatalos idopontod jan 27 lenne, de az uh után már csak jan. 12. A január 27, az az utolsó menstruációd elso napjától van számolva ugye? Ezt csak azert kérdezem, mert itt ha egy picivel nagyobbnak látták a babát, akkor sem mondtak korábbi idopontot, mert elvileg nem lehetséges a menstruáció miatt, holott én személy szerint már hallottam olyat, h valaki terhes volt csak nem tudta mert megjott a havija.
Ez már csak egyre jobb lesz :)
Köszi :)
Hát most nem a legjobban, mindenem fáj, fáradt vagyok ...:| de mindent elfelejtek, mikor Lénával vagyok <3 :)
Nagyon szép baba! :) Es hogy érzed magad?
Összeraktuk tegnap este az ágyat... hát mit ne mondjak, a 10 oldalas összeszerelési útmutató 3. oldala már fejfájást okozott, de leküzdöttük, szóval aludni már lehet hol, ma vagy holnap jön a komód, aminek a sok fiók láttán (mind sines-görgős) neki se mertünk még állni :-) ja és persze tömör fa, hogy azért emelgetni is lehessen... ma megyünk dokihoz, kíváncsi leszek mit mond. Jók legyetek, vagy rosszak! :-)
GYÖNYÖRŰ KISLEÁNY:))) vigyázzatok magatokra!
Grautlálunk! Ügyik vagytok :-) jó egészséget!
Köszi :) Már teljesen nem tudom, elvileg 33 hétre, de lehet, hogy elég nagy baba hozzá .
Gratulálok nektek!Sok erőt és egészséget kívánok!Mennyi időre szültél?
Na most még idegesebb lettem :) én is így számoltam, hogy kb egyszerre szülünk :) beelőztél :)) Nem kicsi a fiam 2770 és 48 cm volt 11 éve :) pihengessél amíg lehet.
Te jó ég! Mi lett volna, ha végig bent marad??? 4 kilót tuti elérte volna. :DAbszolút nem kicsi baba! De jó, nagyongratulálok! Sok egészséget, boldogságot Nektek!
Köszi csajok! :)
Hajni! Elvileg 33 hétre, de mégis "nagy baba", szóval valószínű, hogy idősebb volt .:)
Akkor most túl vagy rajta :))) mennyi időre született Léna baba??
Nagyon gratulálok!!! Jó egészséget Nektek!!!
gratulálok, nagyon ügyesek vagytok :) Bárcsak én is már ott tartanék, hogy szülünk...
Köszönöm!!!:))) Mindenki azt mondja, hogy milyen gyorsan történtek a dolgok, nekem viszont nagyon hosszú 6 órának tűnt :D
Gratulálok a babához!!!!!! :) El sem hiszem, hogy ilyen ugyesen megszultél, le a kalappal elotted! :) Orulok, hogy minden rendben veletek!
2012. november 27-én 16óra 27perckor megszületett Mészáros Léna Csenge! 2700 gramm 48 cm, Baba, Mama egészséges! Léna apgar-ja 9-es a 10-ből, mindannyian nagyon büszkék vagyunk Rá hogy ilyen erős!!!!! Éjjel még inkubátorban lesz, aztán ha minden jól megy holnap délután átkerül az újszülött osztályra.
Hát le a kalappal, hogy öt perces fájásoknál így bírsz írni.:D
Nekem meg felgyűlt a magzatvizem. A babával mindent rendben találtak, úgyhogy ágynyugalom, mert emiatt megrepedhet a magzatburok könnyebben, és nekem azért még nem kellene műtőbe kerülnöm.:) (jelenleg 2110 gramm a pici)
Ágynyugalom..jah..mikor én meg listát írtam a teendőkről...:(
Úgyhogy nekem mennem kell jövő héten is uh-ra, hogy a hegvonalamat is figyeljék, meg mindent. Remélem visszarendeződik mielőbb, mert nekem még előre kellene főznöm, mert nálunk már nincs segítség..és tényleg lenne még mit csinálni nah.
Sok szerencsét és kitartást neked!Nekem is mondta dokim,hogy akármikor meglehet.)
Kitartás, megy a drukk neked! Tenyleg felgyorsultak a dolgok. :)
Azért az nem semmi. :) Amikor voltam a dokinal,mondta nekem, h az egyik papírra jan. 17 van írva a másikra 19 és akkor megkérdezte tolem, h melyik az igaz (nem én írtam oda oket persze)....hát mondtam neki az utolsó menstruációm szerint 19-e lenne. Erre o, h de akkor mégis melyik, na mondom basszus 2 napon problémázik, o az orvos, es amúgyse én fogom eldonteni, hanem a baba. :) De így igaz, ahogy írod, h az csak egy dolog, h ok mit mondanak. :)
További ajánlott fórumok: