2013 februári babák (beszélgetés)
Írtam Mayának, ő a klub admin sztem nem vette észre hogy jelentkeztél :) Ne vedd magadra, én is későn látom ha valaki az én klubbomban jelentkezett, ezért tettem meg adminnak mindenkit majdnem :D
Amugy ne vedd annyira a szívedre :) Itt is irogatunk,én csak olyat nem irok ide ami nagyon személyes...azt csak a klubba :) De nemsokára ott leszel Te is :) Várunk :D
Kérd újra a felvételt ha törölted volna
Csak éppen nem szólnak hozzá amit írsz.Na mindegy.
Ma lusta vagyok,pedig mennem kéne főzni.Előtte bolt,ahova nem vágyok.Nem emelhetek.A tyukokat is meg kellene néznem.Ma csőrögét akarok sütni.Meg káposztástészta lesz.Leves meg van tegnapról.
Mi a francot foglalkozol vele,h bevesznek e vagy sem!En sem a baba nev v nem mit tudom en tablazatba, sem egy klubba sem kertem a belepesem,megis itt vagyok es ami olyan ahhoz h.szolok:-)
Ne vedd annyira a szivedrea dolgokat!Itt vagyunk Kismamak,aranyosak a csajok,dumcsizunk,mindenki leir amit jonak lat,megtargyaljuk azt kalap kabat,mi kell ennel tobb:-) pusz a homlokodra!
Én is fb-n írogatok, de itt is mindig olvasok ám! :)
Nálunk semmi különös nem történik, tegnap megpróbáltam lekamerázni kívülről Noel ficergését, mert már látszik!!! :), de az uraság természetesen olyankor rögtön abba hagy mindenféle rúgdalózást.
Nha de majd elcsípem. :)
Mi ez??????Átmegy a fórumunk vaterába??????
Csajok el vagytok egy kicsit tévedve!
Sziasztok! Eladó sorba került
M-es kismama pocitartó öv, Anita márkájú, és az M-es haskötő szülés utánra szintén Anita. Ezt apa 2 hete vette nekem,amikor a kórházban voltam, talán egy hetet használtam, mert nekem már jó az S-esem:)Ha valakit érdekel,írjon !!Ja,és még a nem bugyis tépőzáras haskötőm is eladó,Vaganza márkájú, azt egy napig használtam.Ha valakinek szüksége lenne rájuk, írjon!Peg Perego Uno kék babakocsi is eladó! Köszi
Sziasztok!
Leáraztam ar.ujjú badykat.kislánynak-Kisfiúnak.
Nem szakadtak,nem foltosak.
ha érdekel írj,de feltettem az apróba is.
Köszi.
Ancsa
Úgy látszik csak mi írogatunk!
De én a Face-n is írogatok,de ezt a fórumot mindig elolvasom,ha írt valaki.
Én mindig itt vagyok,de olyan döcögős ez a fórum.
Az is érdekes, hogy a klubban szinte teljesen más emberek vannak,mint itt.Na az sem pörög:-((
Nem kellene mindenkinek átmenni oda,és akkor legalább csak mi látnánk amit írunk, és hátha többen jobban beindulunk???:-))
Nálunk is így van.Nekem meg most ruha szempontjából lány lenne jó.Régen nekem is jó volt mikor a második fiú lett.De most csak lányos ruhák vannak elrakva csak már.
A többiek elmentek őszi szünetre?Vagy nem jön be nekik amit beszélgetünk?
Hát ez az,hogy én lányt szeretnék!!!!
A férjem fiút....
Mondjuk ruha szempontjából tényleg jobb lenne a fiú...
Grat hozzá.Ha azt nézem mikor fogant,és bizonyos időben fiú vagy lány.Akkor lánynak kellene lennie.Mert pont ugyan akkor mikor a lányom.Lányommal január 28-ra voltam kiírva,és 22-én született.Most január 21-re vagyok kiírva.
Szerintem mindenki abban hisz amibe szeretne.Főleg ha nagyon fog rá hasonlítani,akkor biztos abba fogsz hinni.
Nekem úgy látta az orvos,hogy fiú.
Lehet,hogy hülyének néznek,de én úgy gondolom,hogy apukám küldte ezt a babát!!!!
2.5 hét múlva megyek magándokihoz uh-ra.Remélem akkor már meg tudja mondani a nemét.Azért már készülgetnék lassan.A vége elég hamar elmegy.
Nem valami jó emlék lenne.De ha később egy héttel akkor is hozzá fogod kötni szerintem.
Én meg ha 37.-ik héten szülnék,akkor lenne meg a baba amikor apukám halálának az évfordulója van...:-((((((((
Fasza kórház akkor.....Én ne is szóljak a mi kórházunkról rosszat!!