2013-ban babára vágyók! (beszélgetés)
Köszönöm.
Az van a papíromon, hogy kórokozó baktérium nem tenyészett ki, de feljebb ott van, hogy a mintában kimutatott mikróba: candida quilliermondii. Nagy nehezen írt fel rá az orvos gyógyszert (kettő darab van benne) meg valami krémet (egyszerre kell felhasználni). De a viselkedése az minősíthetetlen volt. Ahogy beszélt velem ......, még egy orvos sem viselkedett így, pedig már volt dolgom rosszal. :-( Annyit mondott, hogy amit felírt, használjam el. De semmit sem, hogy mikor ellenőriztessem ismét vagy, hogy mennyi idő alatt javul (mármint egy kezelés elég lesz-e) semmi mást. Finoman a tudtomra lett adva, hogy oda többé nem menjek ilyesmivel, menjek abba az intézetbe, ahova járunk a lombik miatt, ahol ezt a vizsálatot kérték. Bezzek amikor levette a kenetet, akkor nem volt gondja vele, hogy ezt neki kell megcsinálni. Na mindegy. Valahogy kiderítem, hogy ezt a kenetet mikor lehet ismét levetetni és elmegyek máshova.
Sziasztok!
Flora gratula a babához!
A többieknek meg kitartást és szép zebrás tesztet!
Pidiko a kövi mensim március 5. Hogy be tudd írni a táblázatba.
Én most magam alatt vagyok kicsit. Ma voltam vissza az eredményéért a kenetnek. Sajnos nem lett jó, ráadásul a doki is nagyon szemét volt. Azt hittem, hogy elküld a fenébe. :-(
Semmi nem lesz:) Van a babádnak egy erős, szerető anyukája és vigyázni fogsz rá.
Csajszik, Nektek pedig kitartás, erősek vagytok, kitartóak vagytok és Ti is harcosok vagytok. Mindenkinek sikerülni fog ez biztos. Csak menni tovább és sikerülni fog.
Köszönöm, remélem, hogy minden rendben lesz tényleg :)
Hali csajok, Nekem még van 3 nap mensziig, vagy már nem is tudom pontosan, de nincs is idpm evvel foglalkozni.
Flora, nagyon nagy gratula és kérlek élvezd ki, mert csodás 9 hónap vár rád és ne töltsd el azzal, hogy aggódsz apró dolgokon. Ott van a picikéd, erős, egészséges és egy harcos. Hidd el, hogy semmi baj nem lesz és élvezd a várandósságot. Én nem hagytam magam átadni a rossz gondolatoknak és nagyon élveztem a várandósságot. Pedig ha bele olvastál a fórumba, elés sok dolgon mentem keresztül.
Boldog babavárást kívánok Neked.
Tessék örülni, hisz uh alapján babás vagy!
Most nézem, milyen sokan vagyunk a táblázatban!
Kb fele jön ide.
Ez olyan, mint a klub...
Szeretnék kérni mindenkit akinek már megjött hogy küldjön új kövi mensi adatot hogy frissíthessem a táblázatot.
ha esetleg valakinek van szép tesztecskéje azt is beírom:)
szerintem simán az állatok sok mindent megéreznek.
Amúgy elképzelhető, hogy a kutyám már érzi rajtam? Csakmert ha itthon vagyok, akárki jön be az ajtón, eszeveszett ugatást rendez, pedig eddig csak akkor csinálta, ha kopogtak vagy csengettek, most meg aki kulccsal jön, arra is ugat, de persze utána megnyugszik, hogy látja, hogy ki az. Ha én jövök, engem vár az ajtóban és nem ugat, este a pocakomnál gömbölyödve alszik vagy befurakszik a lábam közé. Sétánál nem beszélgethetek senkivel, mert elém pattan és "védelmez". Persze igyekszem ezekről leszoktatni, amúgy egy tacskóról beszélek :D
Tudom, hogy mennyi ostobaság kering a neten, de mindig alaposan megnézem, hogy mi van leírva. Amit éreztem és megin kezdem érezni, ahogy felkeltem az ágyból, ahhoz hasonlítanám, mint mikor valaki éveket kihagyva először biciklire ül és egyből megkerüli a Fertő tavat és másnap reggel így ébred. De hasonlíthatom ahhoz is, mint aki ritkán él nemi életet, na de akkor 3 napig és napi minimum 3x. Szóval konkrétan keresek rá, hogy ez mi és csak az orvosok véleményét olvasom el. De hála az égnek van nekem egy 3 gyerekes nővérem és egy anyukám, akik tudnak mesélni nekem, hogy mit szabad komolyan venni és mit nem. És igazuk volt... nővéremnek délután írtam sms-t, hogy mi volt és mondta, hogy feleslegesen mentem be, anyukám meg csak annyit mondott, hogy a saját nyugalmam érdekében menjek csak, de szerinte nincs semmi baj. Az ő szavuk azért többet ér nekem, mint a legtöbb ismeretlenek által írt cikk. :) Csak hát megijedtem na...
Nem lesz semmi gond, csak ne idegeskedj!! Ezek nagyon jó hírek!!
ne aggódj és lehetőleg ne olvasgass mert csak megijedsz mert mindenki mást ír. pihenj
Akkor ilyen fájdalmak normálisnak tekinthetők, ugye? :/ Csakmert egyes oldalak csak a 20. héttől írnak ilyen tüneteket, de egy másikon már a 6. hét kezdetére is. Azért hétfőn elmegyek majd a dokihoz, ahova kértem időpontot, vele majd megbeszélek minden részletet. Remélem azok a tüszők nem fognak ragaszkodni a további éréshez és nem lesz tüszőrepedésem, kell, hogy legyen addigra annyi hcg-m, mire megint letelik a 28 nap.
nekem ma úgy néz ki tényleg megjött igaz még mindig nem az a hű de nagy mennyiség
ez szuper hír tessék szépen megnyugodni és pihenni és örülni hogy végre beköltözött valaki a pocidba:)
fájhat igen a szalagok húzódásától és attól is hogy még érőben lévő tüszők vannak a petefészkeidben.
Jaj csajok! Negyed 6kor megébredtem pisilni, nem volt semmi gáz. Majd visszafeküdtem és aludtam még egyet. Na de úgy ébredtem, hogy minden egyes mozdulatnál és lépésnél fáj odalent. Az ágyékomban, ott a combtövemnél és egészen lent középen, mintha iszonyú izomlázam lenne. Elrohantam a dokihoz beutaló meg minden nélkül egyenesen a kórházba. Hasi meg hüvelyi uh után kijelentették, hogy semmi kórosat nem látnak, egy 2,5mm-es petezsák van, jó helyen. Méhem normális, petefészkeimben érésben lévő tüszők. A nyh 12mm. A vizsgálat abszolút nem fájt. Nem adtak infót, mitől és mit érezhetek az elmondottak alapján, de itthon fogtam magam és böngésztem kicsit. A méhemet tartó szalagok megkezdték a ''gyúrást'', nagyjából ennyit sikerült megtudnom. Most ébredtem a délutáni pihenésből, már jobb, de azért érzem. Nem tudom eldönteni, hogy most örüljek, hogy láttam végre a saját szememmel, vagy aggódjak, hisz ebből még bármi lehet 5+2 naposan.
Jó biztos jobban kiütközik mindjárt egyszerre 3 kicsinél mint egynél. :)
Az én unokaöcsém egy tündér volt, most meg 18 éves lesz idén és lassan 2 m magas.. :D még mindig én vagyok a második anyja.
Nekem igen. Pici a kezemben büfiztetés gyanánt, közben a 2 évesnek hűtöttem és aprítottam a kaját, ő már az etetőszékben üvöltött, hogy 'kélek mammáát', aztán a bébi popsiján lévő kezemmel érzékeltem a pelenka folyamatos megtelítését, orrommal meg a szagot, a 10 éves meg közben üvöltött, hogy a kiskutyától nem tudja elvenni a kedvenc barbiját. Minden nap történtek ilyenek. Boltba járás úgy volt, hogy pici a kocsiban, a 2 éves gyalog, de ha úgy volt, akkor felvettem az ölembe, a 10 éves meg tolta a kocsit. A 2 évesnek vettünk reggeli majszolni valót és a 10 évessel egy csokimentes övezetben megvárták, hogy körbemenjek és megvegyem, ami kell.
Most mondjátok meg.. december óta nem akart megjönni erre pont Ma pontosan MA kellett neki megjönnie?! Pofátlan!
Én 9 évesen dajkáltam unokaöcsém napiszinten 11 éves koráig. Nekem ezek a dolgok soha nem tüntek így fel ennyire. Pedig volt mikor egész álló nap egyedül voltam vele, volt hogy beteg volt.
Nem tudom már pontosan ki, de valaki írta, hogy befordult a méhszája. Kíváncsi voltam, hát nekem is!
nem hiszem mert már elötte egy héttel meg kellet volna. mneg szoktam érezni. amikor meg kellet volna jönnie egy picit barnáztam meg picit görcsöltem de pl mell feszülés nem volt és még mindig nincs.
kb 4 éve vagy talán több hogy nem szedem a gyogyszert. a prolaktinom magas lehet hogy attol van :(
Nekem elég volt részt vennem a tesóméknál a babázásban, ezek 3 nap alatt egyértelművé váltak. Tesóm kórházba került, én láttam el a 3 hónapos, 2 éves és 10 éves gyereket, akkor voltam 16, apuci nem bírta a strapát. Első saját baba elvileg már a pocakomban van, alig várom ezeket az örömöket :) a pozitív hozzáállás segít, főleg, hogy gané módon, látva az arckifejezésemet, a pofámba is fog röhögni. :D az én lurkóm egy mosolygós energiabomba lesz, csípőre tett kézzel fogja tolni a szöveget. Nálunk minden pici vagány és talpraesett, abszolút nem szégyenlős. Az őszinteség a mottó! Én magamon szoktam nevetni, mikor visszanézem az 5 éves kori önmagamat. Na ha az enyém is iyen lesz, örülni fogok.
További ajánlott fórumok: