2013-ban babára vágyók! (beszélgetés)
Megvan a szövettanom eredménye. sajnos ednometriózis. Kedden megyek a nődokihoz. azt mondta beszélt Sipos doktorral, van várólista augusztusra tud adni időpontot de talán a leletem alapján lehet májusi időpontban reményekedni.
Hát picit reménykedem.
sziasztok:)
Nálam még mindig semmi viszont fájdogál a pocim így valószínűnek tartom hogy tényleg pé-m volt apával este dolgoztunk a tesón reméljük sikerrel:)
Vagy inkább meg sem jöjjön a mensi!!! :)))
Kardiológián minden rendben volt?
Munkában csak az őrült megrendelő, aki már nagyon húzza az idegeimet!
Dokihoz?
Ma volt kardiológia, 14.-én vv, 24.-én endo.
Meg a mensi 3. napján újra vv. Az elméletileg 21.-e lesz, de remélem pontos lesz.
Mi a baj a melóhelyen??
Azt tudom, hogy babatéren most várakozás van, arra nem emlékszem, hogy milyen dokihoz és mikor kell menned??!!
Nemrégiben írtatok az E-vitaminról. Arra emlékszem, hogy úgy javasoltátok, hogy ne minden nap szedje az ember, hanem 2-3 naponta, de a mg-ra nem... Valaki???
Mivel erősítitek a szervezeteteket a várandósságra? Terhesvitamin? Multivitamin?
Semmi, munka miatt idegbaj.
Baba fronton meg a várakozás.
De akkor kéretik bepótolni! :DD
Tudod, mindent a cél érdekében!
vagyok, mint a befőtt.
Holnap kardiológia, hétfőn 3. napi vv.
Semmi újdonság.
Szia!
Nálam semmi újdosá. És te hogy vagy? :-)
Egy ilyenre futottam ra... Nem tudom, mennyire igaz..:
"Ovuláció alatt megemelkedik a nő testhőmérséklete
Tévedés. A hőemelkedés sokkal inkább azt mutatja, hogy a tüszőrepedés már megtörtént. Tehát a reggeli állandó alaphő a peteérés napján egy kicsit (1-2 tizeddel) visszaesik, és másnapra vagy harmadnapra 3-5 tizeddel emelkedik a szokásos alapértéked átlaga fölé (kb. 36,7-37,4). Ez a kis csúszás azért lényeges,mert a termékeny időszaknak a hőemelkedés alatti és az azt megelőző 4 nap számít."
További ajánlott fórumok:
- Miért baj az ha előre készül a babára az ember és vásárolgat? Nem vagyok babonás!
- 9 hetes terhes vagyok és van egy cisztám a bal petefészkemben . Jelenthet ez veszélyt a babára vagy mamára a későbbiekben?
- Babára vágyók, akik a 20-25. ciklusnapon vannak-reménykedjünk együtt!
- Pécsi babára vágyók, hol vagytok?
- Clostis babára vágyók/várók! Gyertek, beszélgessünk!
- Tapolcai Pannon Reprodukciós Intézetbe járok-babára vágyok!