2012 márciusi babák! (beszélgetés)
Jó csak tudjátok biztos milyenek a beteg férfiak:P
Én nagyon rosszul viselem ezt máskor is.Bele ne haljanak már egy kis köhögésbe.Mi meg szüljünk, meg előtte 9 hónapig táguljunk, nőjjünk,hadd ne soroljam, tudja mindenki és legyünk ott lelkileg is és hát az ágyban is amíg csak lehet.....
:D:D:D A miénk kiskirályfi. Ebben nem hasonlítunk... :) De ki tudja.., még az is lehet, h. megtréfál a sors.
Szuper :) Nagyon ügyi vagy :) Igazad van ebben az elfogadás dologban, remélem nekem is jobb lesz később..érdekes én előtte voltam féltékeny a férjemre, amióta babás vagyok azóta nem :) Lehet miatta mert úgy néz rám ,mint egy Istennőre :)
Dokit nem kérdeztétek,hogy elkaphatod-e? Mert az én férjemnek is volt valami mandulagyuszija meg nem tudom még mi minden és azt mondta a dokim rá,hogy szegény férjének szar lehet, de magának semmi baja nem lehet :) Jó fej a dokim :)
Nyugodj meg, mert annak semmi értelme, ha veszekszel vele, csak most te is érzékenyebb vagy :)
Miért depiztek ? Én tegnap letudtam a depit. Mára megnyugodtam. Hülyeség féltékenykedni, tudom, h. szeret a férjem. És a kinézetemet is kezdem elfogadni. Ha majd tényleg nagy lesz a pocakunk, akkor leszünk igazán büszkék rá ! A köztes állapot kritikus, mert ilyenkor még van, h. inkább daginak néz ki egy kismama, de nem kismamának. Aztán ahogy egyre jobban látszik, mindenki kedves és előzékeny lesz velünk. A főnökömtől pl. kieszközöltem, h. legyen nekem szék a színpadon, h. a számok közt le tudjak ülni... Nagyon készséges volt ! Elenged a vizsgálatokra is, nem baj, ha kések ! :)
Az enyém meg ha kap enni akkor:)
Na most már elég legyen :) 11 ig aktív a lánykánk, aztán reggelig hagy aludni :)
Ó én már reggel megtaláltam a férjem, már az idegeimre megy, 1 hete beteg, gondolom megfázott, de minden szart beszed, mondhatni már már mértéktelenül, de még mindig kivan.Én meg már unom az orrfújást, a köhögést,meg hogy sajnálni kell milyen beteg.Én meg öcsém gyereket várok!!
És hazaért nemrég a munkából és még neki áll feljebb!Mármint hogy nem szól hozzám, szépen elvonult, mert már 1 hete külön alszunk, nehogy elkapjam tőle.Hát köszi, meg se kérdezi hogy vagyok, pedig ma nem voltam egyáltalán jól sehogy sem.Na most jól kipanaszkodtam magamat:P
Egyébként meg pont hogy nagyon figyelmes és kedves férjem van, ezért esik még szarabbul ez.
Én még fönt vagyok. Ált. későn fekszünk. A picúr is este 10-11 körül a legaktívabb. Érdekes ! :)
Tudok segíteni valamit? Én ma sírtam, nevettem, depiztem, tervezgettem :) 5 percenként változott a kedvem :) Még jó,hogy egyedül voltam, kinyírtam volna bárkit szerintem :)
Én meg már ilyenkor aludni szoktam, de olyan nyomott voltam du, hogy aludnom kellett:P
Amúgy is rossz a kedvem, unom már ezt a depis időszakot nagyon.
Nem nem :( Ilyenkor simán fent vagyok 11 ig nem hagy a Picurka :)
Van még itt valaki?
Én egész du pihiztem, aludtam,most meg fent vagyok, bár álmos vagyok.Fájt és fáj s fejem is.
Oké oké, de ennyire egy hullámhossz?? Pedig ahogy néztem van köztünk pár év és mégis a gondolkodásmód szinte ugyanaz, az érzelem világ meg főleg :)
:))) Ezért jó, h. megoszthatjuk egymással a dolgainkat !
Lángocska! Mi nagyon nagyon egy hullámhosszon vagyunk :)
1. Imádjuk az olasz kaját
2. amikor leírtad,hogy kikészülsz a tested változása miatt én is hasonló dolgokat fogalmaztam meg aznap magamban
3. Mandarin! 6ot ettem ma!!
ÁÁÁÁÁ XD
Én is megyek, jó éjt mindenkinek!
Ha veletek beszélgetek mindig megnyugszom. Nagyon aranyosak vagytok.
Mivel ez az első baby, nagyon tapasztalatlan vagyok. Tőletek viszont rengeteg segítséget kapok.
Én elvonulok,jó éjt lányok! :)
Nixy,ma nekem is fáj megint az egész hasam,szerintem csak nő -nő a pocink.Remélem,engem is zavar amúgy.
Ne tedd,tudod kell a hely a babynek. :)
Szedek magnéziumot, eleinte használt is, de most már nem.
Viszont ha tényleg azért van, mert tágulok, akkor nem idegekedem ez miatt.
Húú,azt én is.Minden nap vennem kell.Mi amúgy szeretjük.De 5-6db-ot simán megeszek egyszerre.
Vegyél be magnéziumot,bár nekem nem szokott használni,csak ha lefekszem.
Csak nő a pocak, méh, hasfal. Tágul. Nekem is szokott esténként ilyen érzésem lenni, meg viszket.
...és mandarint. Kívánom a savanyút !
Nekem megint annyira feszül a pocim, olyan mintha szét akarna durrani. Biztos, hogy nem a kajától, mert keveset eszem. Nem tudjátok, hogy mi lehet ez?
További ajánlott fórumok: