2012 márciusi babák! (beszélgetés)
Jóó reggelt!
a pocim 100%-osan oké Beni mint egy sajtkukac hajnal 4től-7ig bugizott!Muszáj volt kicsit vissza aludnom most ébredtem!
Nálunk én rák,apa halak!Beni halak lesz!:)
a mamája is halak a keresztanyukája is halak!:)
Sziasztok!!! :D Én vízöntő vagyok és a párom rák :D A családba egyedül apukám halak de ő is nagyon akaratos és makacs!!! :D
Hát ha már itt tartunk én sem vagyok nagy horoszkópos de azért tudom nagyjából a jegyek tulajdonságait:)
Sziasztok,jó reggelt!
Horoszkóp témához:én vízöntő vagyok,párom nyilas,lányom halak.A lányom nem éppen olyan nyugodt mint a halak általában,nagyon makacs,akaratos.Én nem hiszek ebben.Horoszkópot sem szokom elolvasni.
Jó reggelt, hát tényleg jó sok kos került egy helyre és lám mégis béke van:D
szerintem az egyik legjobb jel...tüzes, robbanékony....gondold meg pl én se folytok magamba semmit. Depresszió , gyomorfekély kilőve:D
Már jól van,. evett is este. Viszont egy két napig bent lesz a műhelybe, nekem ne mászkáljon így:)
Ennyi kost egy fórumon. :)
Én is kos vagyok, és nagyon akaratos, makacs. :(
Jó reggelt!
Szegény kiscica, ilyenkor olyan tehetetlenek. Jobbulást neki.
Akkor megyek én is! Jó éjt csajok!
Remélem holnap aktívabb lesz a fórum...
én is leselkedem , közbe lesem a cicát, ma voltunk ivartalanítattni:) most bent van az egyik mellékhelyiségbe....
nem kényelmes itt ülni most, érzem a hátam..
majd holnap gyövök:)
puszi jóccakát
Én még itt vagyok..várom a témát :)
Jóéjt , annak aki elment:)
De remélem, azért holnap többet leszel??!!
na mára elköszönök!
fényképeket válogatunk a karácsonyi ötletekhez!!!
kép montázs,album!!!
holnap jövök!!!
puszi mindenki
Szerintem befolyásol alap tulajdonságokban a jegy, amelyben születsz, de azért a szüleidtől hozott dolgok és a környezeted nagyban alakít :)
ÁÁ az orvosom haja maradék haja is kihullana :D
Két barátnőmnek is halak a gyermeke, de olyanok , hogy kinyílik a bicska a zsebembe:D
Szóval tisztára mindegy...a mi babunk is halacska lesz..én kos vagyok a párom meg skorpió.
azt hittem Te táncikáltál:)
Újra itthon :) Jó volt a táncikálás :)
NA megyek kicsit csajok. Viszem az unokahúgomat táncolni! De este leszek ám:)
Van ilyen oldal, ahol nagyjából össze van szedve a babakelengye..ott ezek is le vannak írva. Nézd meg :)
óóóó azok eszembe se jutottak!!!
Nekem is van már ilyen listám. Először én is örültem, hogy mennyi mindent kapunk, és hogy legalább kiságyat és babakocsit nem kell venni. Meg ruhákból is csak minimálisat, mert rengeteget kapunk. Utána jött a döbbenet, hogy még így is a sok kis apróság mennyibe fog kerülni. És még van aminek nem is tudom az árát. (pl amiket a doki ír fel popsikenőcs, vitaminok, fürdetők)
Én ezt a múlt héten csináltam meg..elég sok mindent kaptunk és mondom ááá tök jól állunk alig kell valami...aha persze gondoltam én. Közben még 5000000 dolog kell :( És semmi sem olcsó sajna :(
További ajánlott fórumok: