2012 márciusi babák! (beszélgetés)
Ott még nem tartok:)De ma elgondolkodtam, ha így fosok egy érvételtől, akkor mi lesz a szülés felé:)
Amúgy rám ezek nem jellemző dolgok, sosem voltam félős, parázós, sőt elég bevállalós vagyok, de úgy látszik ez is a múlté:))
jaja :D Egy kicsit parázok is a szüléstől ti nem?
Valaki említett ma valamilyen táblázatot.Az micsoda?
Most számoltam a március 13 már a 42.hét, úgyhogy szerintem jöhet előbb is:)
Mondjuk nem bánom:)
tudtam, hogy valaki még előttem van:)Vip akkor lehet egyszerre szenvedünk majd csak más helyen:)
Nem kell wifi, ha van net a telón:)
Én is az tuti :D Csak ne jöjjön feb. 29-én :D Hivatalosan arra a napra vagyok kiírva de a védőnő március 1-ét írt be mert csak 4évente van :D
Ha sokat jövök megyek, akkor alig várom víszintbe legyek, de amúgy semmi gond:)
El se hiszem ,hogy ez ilyen jó:)
jaja, csak legyen wifi:)
Nem baj, mire jön az enyém ,Te már tiszta felvilágosult anyuka leszel:)
:D:D én infózok még a szülőszobáról is az tuti:)
Igen jó ám, bár néha beparázok ha elfáradok és jobban érzem a hasamat, de alapvetően nyugodt vagyok:)
Akkor úgy néz ki neked lesz először bőgőmasinád:)
Akkor az egy jel volt.
Jó ,hogy már túl vagyunk a kritikusnak mondott időszakon:)
Nekem a dokim nem írt be pontos dátumot, csak hogy március,jelenleg 1-e.
Ebben van valami:)
Nekem egyszer annyira nem régen 5 hetesen elment spontán egy, de hála az égnek, máshoz mentem feleségül:))Szerencsém volt mert nem is kellett semmit csinálni,elment és pá, utána el is hagytam a mostani férjemért akivel voltam.
Mi lesz itt:)!!!
Előre félek :)
A terv szerint 2012 március 13 kedd születik meg:)
Bizony. De itt már egy baba se megy el. Majd márciusban szépen sorban kibújnak a szülők legnagyobb örömére. :)
Szerintem is felesleges a túlzott elővigyázatosság, sajnos ha egy baba menni akar , akkor el is megy.Ez nem egy pohár boron, egy hirtelen mozdulaton, vagy bármi máson múlik:(
Ezzel egyet értek. Nem is aggódok. Mostanában amúgy is nyugodtabb vagyok az átlagnál.
Nekem azt mondta a doki , ha nincs vérzés vagy barnázás, akkor minden rendben , nem kell aggódni.
Végem is lenne, ha vérezgetnék:( Van egy barátnőm , aki végig vérezgetett, de egészséges babája lett.
Nem, anno a nőgyógyász küldött el vizsgálatokra, akkor is volt egy babatervezős időszak...akkor derült ki, hogy van, de nem voltam terhes.
Én is akartam venni szívhang hallgatót, de a védőnő lebeszélt róla. Szerencsére nem vagyok az az agyon aggódós kismama. Amíg érzem, hogy feszül a pocim, addig tudom hogy nincs baj.
Jó lehet:)
Bár azt hiszem én kihagyom:)
hát én is tudom a vércsoportom:)kezeltek toxoval, terhesen?
Biztos minden ok lesz.
7-én vették le nekem a vért, gondolom ha valami nagy gebasz lenne, akkor telefonálnak, már eltelt két hét.
Igen rég írtam, mert költöztünk, pakoltunk szóval volt dolog. De amikor tudok olvaslak titeket. Én már vettem egy kismama nadrágot, már csak ez a kényelmes. Meg vettem két felsőt is a hűvösebb napokra, de azok sajnos nem akarnak eljönni. A hányingerem teljesen elmúlt. Szerencsére a szagokra se vagyok érzékeny, kivéve ha valami nagyon büdös, és undorító. Na attól kész vagyok. Olyankor megpróbálok valami szépre, jóra gondolni. Ez általában szokott segíteni.
Toxora nekem is vettek le, de én két éve voltam rá kezelve úgyhogy az tuti jó lesz, mert azt csak egyszer lehet elkapni.Vércsoportra nem vett le a nővérke, mert azt tudtuk.
Kérdeztem pedig, de olyan rövid az agyam, hogy mi volt a második:(
Én nekem is nődögél rendesen :D
Jelentkeztem a naplódba:)
Szia Vicus, rég voltál erre:)
Nekem anyum ma felhívta a figyelmemet arra hogy milyen széles lett a a csípőm, ami eddig sem volt keskeny hiába vagyok alapból egy vékonyabb alkat.
Sziasztok. Alig győzőm vissza olvasni, annyit írtatok. Nekünk is első baba. Védőnővel eddig csak egyszer találkoztam, de közben el is költöztünk, úgyhogy máshoz kell majd mennem. Vele 30-án fogok találkozni. Ma vagyok 14+4 hetes. A hasam napról napra nagyobb. Ha így halad akkora leszek mint egy ház. :)
További ajánlott fórumok: