2012. január: indul a lombik (beszélgetés)
Nekem harom naposak vannak bent... Elvileg ez az elso nap (Neked holnap), amikor mar kimutathatja. Szereny internetes statisztikam szerint a nok 60% anak ezen a napon mar pozitiv. Igazabol, harom napja mar nincs tunetem. Negyedik nap volt par ora enyhe menszis fajas, es elegge erzekeny vagyok a szagokra, de lehet, hogy pszichoszomatikus...
Neked van valami tüneted?
Szia! Nem volt korai ez a teszt? Mondjuk én most vagyok a 8. napon, két naposan kaptam vissza őket, én még várok a teszteléssel.
Semmi vagy látsz valamit?
Haaat, nem veletlenul nem jottem hajnalban. Ez egyelore negativ.
Kezdés előtt
Karena
HOSSZÚ PROTOKOLL SUPREFACT/GOnal-F
RÖVID PROTOKOLL
Mayke
Kiwi08
LESZÍVÁS
Mayke 08.08
BEÜLTETÉS
Provence13 07. 27 (fagyi)
KÉT HETES VÁRAKOZÁS
Bugigi
POZITÍV TERHESSEGI TESZT (OTTHONI)
Cipike75 ET+8
b. trix13 ET+8
nanetti ET+10
Bugigi ET+7
clover7 ET+11
Napzuhany
HCG TESZT (VÉRVÉTEL)
Szandianya ET+14:2264 :)))
Cipike75 :) ET+8:180, ET+11:425 , ET+15:1472
b. trix13 :)) ET+11:105, ET+15 609,
Napzuhany
UH vizsgálat
06. 06. Cipike75: 19+2 "A" és "B" baba is 240g-os:)
03. 28. Szandianya: 9+5 napos, 3, 15 cm :))))))
b. trix13: máj. 14 11+6nap 6 cm:)) 07. 28 18+2nap 20 cm:)
nanetti 05. 16: SZÍVDOBOGÁS
Napzuhany: 07. 14 5 hetes petezsak, pici babo
Bugigi: ET+18 5mm
Köszönöm!Jövő héten kiderül.
Kívánom, hogy sikerüljön nektek!
Ja és természetesen mindenkinek gratulálok a babá(k)hoz:)))
Jó hallani, hogy még így tünet nélkül is van esély. Próbálok megnyugodni, és türelemmel várni, hátha csoda történik velünk is.
Én elvileg teljesen egészséges vagyok, a párommal van a gond, nagyon rossz a spermaképe. Ráadásul csak fagyasztott mintánk van, mert volt egy rákbetegsége és kemót kapott:( Úgyhogy elég sok mindenen mentünk keresztül az utóbbi években:(
Nekem a 4.sikerült,az első 3- nál volt cicifájás meg minden,de hiába.A 4.-nél semmit nem éreztem,csak többet aludtam a szokottnál.Tök parás voltam,hogy megint nem sikerült,de szerencsére nem így lett.10+4 hetes ikerbabákat várok.
Szorítok neked,hogy hamarosan + tesztelj
Köszönöm, örülök, hogy ezt írtad róla.
Megkérdezhetem nálatok mi a bibi amiért lombik kell?
Igen, nagyon óvatos, mindig vigyáz, hogy ne okozzon fájdalmat. Kicsit morgós, nem mézes-mázoskodik, de én szeretem. Egyszer pl. a Krizsa helyettesítte, én nem tudtam mit kezdeni az ő stílusával.
Jövő héten hozzá kell mennem uhra a dokim szabija miatt. Óvatos, kedves doki? Nem durva remélem...Jókat hallottam róla, az én dokim előtt ő volt az igazgató. Tapasztalt doki nagyon.
Az enyém Bernard doktor úr.
Kovács Péter. Most szabin van úgy tudom még.
Megkérdezhetem, hogy neked ki a dokid?
Hú ezt most nem fogom tudni megválaszolni teljesen. Új doki, új gyógyszerek, közben kidult az ir is, azt kezeltem, fogytam és talán az is közrejátszik, hogy életünk nagy utazása után vágtunk bele, feltoltődve...röviden ennyi.
Nekem is fura volt, de így legalább mind az 5 megvan, már ha fel is fognak ébredni. Sajnos nem maradt fagyasztott az előző kettőből. Az elsőnél 5. napra két blaszto volt, a másodiknál a 3. napra szintén kettő, de ott sokkal kevesebb petesejtet szívtak le.
Nálad vajon miért volt sikeres a 4. lombik? Mit csináltál másként?
Érdekes taktika de a doki biztos tudja mit csinál. Ha még fagyi is van az még jobb. A múlkoriakból egy fagyi sem maradt hajól gondolom.
Az első beültetésnél 5 naposan, a másodiknál 3 naposan kaptam vissza az embriókat. Most azt mondta a doki, hogy próbáljuk meg a 2 naposat.Egyébként 5 petesejtem lett, mind meg is termékenyült és szépen osztódott. Kettőt beültettek, hármat pedig lefagyasztottak.
Mi isodajár(t)unk Borrdival! Nekem 4. Sikerült ott, előtte nem sikerült. Tudom ez a legrosszabb időszak a várakozás, mert ilyenkor azért már szeretne az ember valamit érezni, de próbálj meg türelmesnek lenni, főleg ha 2 naposakat kaptál vissza. Tényleg miért csak 2 naposakat!
A pesti Kaáliban volt most a beültetés. Ez már sajnos a 3.És el vagyok keseredve, hogy nem fog sikerülni ez sem:( Legalább lenne valami biztató jel, az erőt adhatna ebben a nehéz helyzetben.
Én csak azt tudom mondani neked, hogy az első három alkalommal mindenfélét éreztem, leginkább szurkákat, most meg a 4. Nél semmit, sőt a crinone mindenféle színben pompázott...de fizikailag semmit, csak nem jött meg ennyi. Én kaptam ovitrellet a beültetés után, ettől megnőtt a hasam eléggé de más semmi.
Egyáltalán nem kell feltétlenül érezni vmit. Én nem nagyon éreztem semmit, talán egy minimális "kapirgászást" belűlről, de azt éreztem első alkalommal is, amikor úgy tudom, el sem indult semmi. Másodikra meg minden okés volt. Ilyenkor az ember figyel ezerrel magára, de minden jel ugyanúgy lehet félrevezető is, mint, ha nem érez semmit és mégis sikerül. Szóval nehéz ügy. Csak azt tudom mondani, kitartás, már csak egy hét! :-) Drukkolok!
Melyik intézetbe jársz?
Sziasztok! Nekem pont egy héttel ezelőtt volt a beültetésem. Két napos embriókat kaptam vissza. Szeretném megkérdezni, hogy ki mit érzett /érez a beültetés után? Én nagyon semmit:( Kicsit puffad a hasam, de ez gondolom a gyógyszerektől van.
Es holnap mar szombat remelem reggel koran megirod az eredmenyt :)
valóban szombaton akkor kellene látnunk valami halványat:-)))
További ajánlott fórumok: