2012. január: indul a lombik (beszélgetés)
Hát igen...igyekszem sokat inni, vizet, tejet.......meg eszem a sok husit....hátha megúsznám a pénteki infúziót!!!
Mert most elég rendesen feszít a pocim!!
Van egy kis vérzésem is, de ha jól tudom ez normális, majd el fog múlni!
Holnaptól már szedem a duphastont, szombattól meg használom az urtó golyókat is!!
Nagyon jó eredmény. Gratulálok!:)
Igyál sokat, és rengeteg fehérjét egyél!! A fehérje oldja ki a fölös hormonokat, a víz meg kimossa.
Szandianya!
Ez nagyon jóóó! Reméljük holnap minnél többen szerelembe is esnek és marad bőven fagyiba!
Drukk ,hogy holnap jó híreket kapj!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon sajnálom maszat, hogy így alakult!!! :(((((((((((
De nem szabad nekikeseredni!!!
Sziasztok lányok!
Hát megjöttem...túl vagyok rajta!
Hát az altatás tényleg jó volt......nekem nem kellett számolni csak beszéltek hozzá...meg én is mondtam-ezt-azt aztán se kép se hang!
Az ébredés is jó volt....sőt vissza sem tudtam aludni, csak pihengettem.....
Na de a lényeg......
27 db petesejtem lett!!!!!!
Azaz kb 31-32 tüszőm lehetett, és így lett a 27.....
Úgyhogy nagyon happy vagyok
Volt ott egy másik lány is, neki kb 18-19 tüszője volt, és 14 petesejtje lett!
végül is mivel túl lettem egy "kissé" stimulálva, így én kaptam 3 féle infúziót...és ha nagyon puffadok, akkor még pénteken be kell mennem infúzióra! De majd meglátjuk!!
Szóval eddig minden jól sikerült.....nem hittem volna, hogy 27 db petesejtem lesz!!!
Még most is fura, szinte fel sem fogom!!
Holnap 10 kor kell hívom a biológust, hogy hogyan alakultak kicsiny sejtjeink!!!
:))))))Már nagyon várom!!!!
Köszi lányok aranyosak vagytok!
Hát ha Áprilisi kezdés belefér akkor április, ha meg nem akkor meg sajnos csak július. Sajnos nem lettek fagyibabák és ezért többet kell várnunk. Most picit magam alatt vagyok de 1-2 nap és megint előre tekintek!
Szurkolok mindenkinek!
Ooooo, basszus, sajnalom Maszat...
Nalam igazabol nincs semmi kulonos, total inaktiv vagyok, nincs kedvem sehova menni. Kedden vervetel.
Maszat Nagyon sajnálom....
Most kicsit én is elvagyok keseredve...beszéltem a biológussal nem sikerült fagyasztani.
Még jobban kell bíznom abban a kettőben ami a pocakomban pihen...
Szandianya!
Gyere majd a hírekkel!Reméljük sok szép éerett tüszőt sikerűl ma leszívni!
maszat!
sajnálom! Most hogyan tovább?
Hát lányok,eddig ez a januári lombik senkinek nem hozott szerencsét!Most már valaki igazán pisilhetne egy két csíkosat!
Lányok
Éjszak megjött:((((
Úgyhogy nekünk sem sikerült:((( Így pénteken nem tesztelek csak ha elmúlt. Azért megcsinálom amit kaptunk hogy ne idegesítsen hogy hát. De kizártnak tartom:(((
Megy a drukk mindenkinek!!!
Jó lenne ha lenne már valakinek 2 csíkosa!!!
Provence !
Mi újság van veled?Hogy vagy?
KEZDES ELOTT
Ircsi45
HOSSZU PROTOKOLL DECAPEPTYL/GONAPEPTYL/FOGIGATLO
Cipike75
OSZTROGEN
Provence13
Nanetti
FSH GONAL/PUREGON
Mayke
LESZIVAS
Szandianya Február 1.
BEULTETES
Nyuszka01 Jan 31
KET HETES VARKOZAS
Millica
Maszat222
Provence13
Baby39
Mazsola2006
Napzuhany
Ruzsvirag
Nyufika
POZITIV TERHESSEGI TESZT
Nevek es nap pl. 10dpt (days past transfer)
HCG TESZT
Szileva :(
Dita28 :(
Millica Feb 3
Maszat222 Feb 3
Provence13 Feb 7
Nanetti Feb 7
Mazsola2006 Feb 8
Gratulálok...vigyázz magadra, és pihenj sokat...illetve amennyit csak bírsz!!
:)
Szia Cipike!
Igen holnap megyek punkcióra...már nagyon várom...kissé félek is tőle....de mindent összegezve nagyon várom már az új fejleményeket!
Hát lányok....nagyon sajnálom, hogy most ez nem jött össze, de tényleg fel a fejjel, csak előre szabad nézni, valamikor mindenkinek eljön a maga ideje!!! :(
Szileva, nagyon sajnálom! Ez a mai nap nem volt valami szerencsés :((((
Csak repüljön el hamar az idő a következőig...
kitartás!!!