2012 február - indul a babaprojekt :) (beszélgetés)
Sziasztok!
Hivatalosan is influenzás vagyok :S Rémesen érzem magam.
Látom a horoszkópokról beszélgettek. Én is skizofrén vagyok (ikrek) :D Párom Nyilas. A tökéletes Nyilas, még az aszcendense is az. Szóval, én is örülnék egy Nyilas gyerkcőnek. Ikrek ne legyen.
Apám Oroszlán, soha nem jöttünk ki :(((
Anyu, Öcsém Vízöntő, ez is jó jegy sztem. De ne legyen Halak, Kos, Bika, Rák, Oroszlán, se Szűz és Mérleg :DDDDD Szóval elég szűk a születési időpontja szegény babának!
Mindenki jól van????
Engem is sokan kedvelnek. :D
Mert voltaképp társasági lény vagyok, rengeteget beszélek, szóval nincs az a kínos csend. :)
Általában vidám vagyok, sztorizgatós.
De nagyon hangulat ingadozó a magánéletben, türelmetlen, "már csak azért is azt csinálom amit nem kellene" makacsság. Minden vitába bele megyek, és addig forgatom, míg végül nem nekem lesz igazam.
Azért nehezen küzdenék meg így a gyerekemmel, hogy nem tudok "engedni". :D
Én Ikrek jegyű vagyok. :)
Hááát, nem örülnék, ha ikrek jegyű lenne a babám.
Mi most novemberi babára gyúrunk, az pedig Skorpió. Bár ha 22-én születne, amikorra ki lennénk írva, akkor már Nyilas.
Jobban örülnék a Nyilasnak, de hát ha hamarabb jön, akkor így kellett lennie. :)
általánosítani nem akarok, de én talán az oroszlánokkal jövök ki a legkevésbé,kell őket dícsérni sokat no meg aztán az is erős jegy:)
a bikákkal jók a tapasztalataim--anyu+:)van egy bika ismerősöm nagyon humoros ember.
mérlegeket szeretem, de szerintem nem díjazzák annyira a szélsőséges viselkedésemet..:)
nyilasok felett lehet uralkodni, de nem szabad--állítólag szeretik a szabadságot:)
Röviden ennyi a tapasztalatokról.
(bár azt mondják az ascendens is befolyásoló lehet)
Én meg bika! Az anyám, az anyósom skorpió. Tudom mit nem akarok ezáltal! :D
Mi nem férünk össze, ennyi! Gyerekemmel meg jó kapcsolatot szeretnék! :D
Nem is nagyon van skorpió ismerősöm, vagy ha igen, nagyon hűvös a kapcsolatunk :D
Sziasztok!
Visszaolvastalak Titeket. Én szept-október hónapban gondolkodtam anno. A fiam okt-ben született - skorpió :( Nagyon erős, makacs egyéniség. Most úgy vagyok akkor születik mikor itt az ideje. Szívem szerint ikreket szeretnék, egypetéjű lányokat. Na jó még lehetne egypetéjű fiúkból is. Kétpetéjűeket nem szeretnék. Miért? Csak. Nem toom. Aztán meg, ha egyedül lesz azon leszek, hogy egészséges legyen és elfogadom. :D
Nem várt: én március 3-4 magasságára várom a nem vártat. De csak kb tudom mikor jött meg a múltkor, így lehet, hogy későbbre. Figyelte a fene, akkor még nem volt kistesóról szó. :)
Szerintem nincs mit vesztened, ha negatív, az még nem jelenti, hogy nincs baba, tesztelsz később újra.
De ha pozitív, akkor már holnap tudni fogod! :)
Drukk!
Lányok, mind nyugodjunk le :D Nem bunkózásból mondom, de sokszor jobban izgul az ember, ha azt olvassa minden fórumon, hogy mindenki izgul :D
Ez komoly :DDD
Tényleg izgi! :)
Kíváncsi vagyok, remélem baba! :)
Még azóta sem próbálkoztok élesben?
Van már valami kilátás mikor indul a project?
Hát nem tudom.
Én türelmetlen típus vagyok, 13-ra nem várom, 11-én fogok tesztelni.
Mensi tájékán tapasztaltad már valamelyiket is azokból, amiket írtál??? mellfeszülés, émelygés, egyebek?
Mert én is olyan tünetekből sejtettem, hogy ketten vagyunk, amiket korábban még soha nem tapasztaltam...
Szóval? Kíváncsian várjuk a válaszokat! Megszokott tünetek? Vagy teljesen újak???
Nyugi :) ha vasárnapra nem várod, és mondjuk rendszeresen időben szokott megjönni, akkor azt javaslom, hogy 3 napra rá. A teszteken amúgy is az van, hogy a nem várt naphoz képest 3 napra mutatja ki. Fogadd el, hogy így van, még akkor is, ha van rá ellen példa.
Tesztelj szerda-csütörtök magasságában.