2012-es babák (beszélgetés)
Kaka az idő, megyek sulizni, előtte levágja a kolléganőm a hajamat és kb ennyi :)))
Veled mizu? Érzéseid?
sziasztok
mizujs?
Szia! Üdv köztünk! :)
C vitaminból 200mg-ost szedek napi egyet, folsavat 3mg-ost szintén egy darabot.
Sajnos a mensitvárós sztorim elég hosszú, de épp tegnap írtam Zsivinek is, ha van kedved megnézni, akkor a 333. hsz.
Nálad mi a helyzet? Mikorra nem várod? Mióta próbálkoztok? Bármi... :)
Nem az nem vészes
bár most nem akarok beruházni ilyenre, így is eleget fizetek a vitaminokért:S
Te szed vitamint?
Napi 1-3 csepp = megelőzésre szolgáló adag.
Napi 9-27 csepp = regenerációs adag. 3hétig, aztán 1 hét szünet.
Jó kérdés. mivel pontatlan a mensim, így bizakodva, hogy lesz PÉ-m, azt vasárnaptól várom. Akkor lesz a 14 napom, a mensit pedig május 1-től. Akkor lesz a 28. napom.
Remélem nem szivat megint ilyen negyven akárhány napokkal a szervezetem. :S Mert akkor az ugye azt jelenti, hogy nem volt PÉ és abban sem vagyok biztos, hogy ha normális időben jön ahogy szokott, úgy 30-32 napra, akkor van. :(
akkor még kicsit több mint 1 heted van.
Vigyorex Te spkb mikorra nem várod?
Imádja, mert itt a panelben nem lát ugyan, csak könyveben, meg plüss, de mamáéknál vidéken van igazi poca, és meg van értük veszve!
Szerintem azokat a meséket fogja szeretni,a miket megmutatunk neki! Ebben nagy szerepünk van nekünk szülőknek!:-)))
De jó, hogy Vuk és Süsü lettek a kedvencei. :) Olyan édes a kisróka! szerintem megunhatatlan és főleg jó hatással van rá.
Ez olyan cuki: épp a malacának épít házat :))) - akkor nem csak nekem kedvencem a malac. :D
És hanyadik napon tartasz?
Biztosan nagyon édesen játszik a kisfiad:)
remélem nem verekszenek, mert az nem szeretem:)))))hihihihihi
Igazából görcslgetek de ez ilyenkor normális, majd 4 nap múlva lehet figyelgetni, hogy zajlik e valami. Ugye akkor kezdődik a beágyazódás.
Te, hogy vagy? Picikéd?
okés
viszont az a csepp jó lehet ha úgy működik mint a barátcserje. Azt szedtem Én is nekem sokat segített.Mármint a cserje.
További ajánlott fórumok:
- Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen?
- Kinek milyen volt a 2012-es év?
- Az első félmaratonom a 2012-es NIKE
- Mikor jelenik meg a 2012-es felvételi tájékoztatós könyv?
- Új (babának csináltatott) személyi igazolvány mennyi idő alatt jön meg? 2012-es tapasztalatok?
- A 2012-es családi adókedvezmény utólag is érvényesíthető. Pl. 2013-ban adóbevalláskor?