2012 augusztus-szeptember - Indul a kistesó projekt (beszélgetés)
nekem is elvileg mostanában kéne pé-nek lenni lehet akkor attól?
És nem tudom megnyitni a linkeded a hődről mert azt írja ki hogy not found:(Küld el privibe úgy a múltkor is sikerült.
Sziasztok:)
Éjszaka 2- szer is fel voltam pisilni nem tom mi van velem szombat óta fáj a méhemnél azt hittem pé na de már 3-ik napja? és néha szurkál a bal petefészkemnél is.
Egyébként Vivi csak fél 6-kor volt fel aztán 7-kor ébredtünk. Délelőtt megyünk majd tesómékhoz és délután meg haza.
:-) köszönöm, már csak egy kérdésem lenne, hova megy? Csak pár tizeddel feljebb, vagy a coverline fölé kell mennie?
Esetemben nem tudom eldönteni..
Íme görbe:
Sziasztok! Felkukkantottam én is, nem mostanában jártam erre.. Múlt hónap sajnos nem jártam sikerrel, de hátha most! 22-re nem várom:) Sógornőm és tesóm tegnap jelentették be, hogy baba lesz náluk!:) Olyan jó lenne majdnem együtt szülni!
"Kicsi" fiam meg elindult!! Most is épp gyakorolja a járást, kis ügyeske!
Sajnálom Sovanne!! De igazad van, legalább tudod, hogy ilyen téren nincs gond :-) Méhnyálkahártya vastagságot néztek vmikor neked? Csak azért kérdem, mert nekem a dokim azt mondta az is egy ok lehet arra, hogy esetleg nem marad meg...bár ez is olyan dolog, hogy vkinél ritka ugyan de 6 mm-esnél megmarad, vkinél meg 12 mm-esnél elmegy. Nekem 2 hónapja volt mensi után alig 3 mm. Én azóta szedek E vitamint, elvileg az segít a nyálkahártyának, ártani meg vitamin révén biztos nem árt. De azt tudom, ha kiderül hogy baba van utána ajánlatos abbahagyni a tulzott E vitamint. Remélem egy picit tudtam segíteni.
És fel a fejjel, jövő hónapban is itt leszünk, hogy segítsük egymást :-)
Jaj szegény Szandika! Ezt jól kikapta Édesem, már eléggé elhúzódik neki...Mi nem voltunk lázasok, mégis fent voltunk éjszaka. Ez az orrmandula..egyfolytában 8-10 mp-ig nem vesz levegőt éjszaka, majd felriad és persze van hogy sírógörcsöt kap, mert mivel forgolódik tiszta kimerült. Hát még én, már állva is el tudnék aludni :-( A mensivel még mindig semmi, ma is változatlan a hőm:
meglássuk, folyásom már van, az zavar..
puszi Mindenkinek
Köszi.
Hát, pokoli egy éjszakánk volt. Este 39,5-nél tartottunk, úgy, hogy 2 kúp meg 2 kanál Nurofen benne volt. Hűtőfürdőztettem késő délután és este is, de nem ment le. 1/2 11-kor már majdnem 40 fok volt a láza, akkor adtam neki mégegy kúpot és betekertük vizes törölközőbe. Tudom, hogy ez brutális módszer, de már mindent kipróbáltam ezt kivéve. 3x vizeztük újra a törcsit. Szegény kicsim ordított, úgy sajnáltam, majdnem el is bőgtem magam. Úgy volt, hogy ha ez se segít, kihívjuk az ügyeletet (van errefele 5 doki, abból 2-t ide se engednék, egy olyan nemtörődöm-forma, 2 normális, úgyhogy lutri lett volna). De szerencsére elkezdett lejjebb menni a láza, 1/2 1-kor már "csak" 38,1 volt, erre mondtam azt, hogy na most már lefeküdhetünk, mégegy utolsó kúp és alvás. Most még alszik a drágám, de nem volt meleg a homloka reggel. Remélem, most már lassan vége lesz ennek a borzalomnak.
Sajnálom:(((
Szerintem azért csak menj el arra az időpontra a dokihoz, hátha kideríti, mi volt a baj.
Úgy lesz, mindjárt forralom is a vizet. Remélem, a tea nem tud megromlani, mert kicsit régi, ami itthon van, meg is nézem, van-e szavija.
Szegény Szandi megint lázas.
Akkor lehet, hogy veszek. Elkezdem a teát és kívánom neked, hogy ne kelljen csatlakoznod hozzám!
Szomorkodni nem fogok, múltkor volt miatta egy szomorka napom és én nem is vagyok egy szomorka típus, úgyhogy csak előre. Belegondoltam, most ha mégis pozi lett volna a teszt, de pecsételek, akkor azon idegeskednék, hogy ez nem vetélés-e, meg ilyenek. Akkor már jobb is, hogy megjött, legalább tiszta lappal kezdhetek.