2012 augusztus-szeptember - Indul a kistesó projekt (beszélgetés)
nekünk csak fiú nevünk van így valószínű majd ismét kislányunk lesz:)
Vivinél is először nagyon sokáig csak a fiú név volt meg az maradt is most is kedvencnek:)
vagyis örülnék
lehet Freudi elszólás volt? hihihihi
lehet már rég itt lapul a pocimban:) vagyis nem oly rég, csak 2 napja
programozott császárnak indult aztán megindult előtte éjjel mert elfolyt a magzatvizem:)
annyi volt hogy mikor a vizem elfolyt be a szülőszobára ott feltettek nst-re és közben előkészítettek kaptam nagy nehezen branült meg bele oxitocint és vittek is a műtőbe vajúdni nem vajúdtam sőt fájásaim se nagyon voltak amik voltak azokra ráfogtam hogy csak megnyomta a hasam a bugyi ami kicsit szűk volt:)
és mik azok a nevek? vegy meglepi lesz?
Én megmondom őszintén, hogy nagyon vágyom egy kislányra
bár világ életembe tudtam, hogy 2 fiam lesz, vagyis érzem
meg úgy tetszik a felállás, hogy anyka az egyedüli nő és van 2-3 fia:)
de ettől függetlenül szeretnék egy kislányt nagyon
de érzem, hogy fiam lesz megint
de nem baj, nagyon nagyon örülök
jaj értem
és akkor, hogy ment, hogy programozott császár? vagy megvárták, hogy magától elinduljon? vajúdnod kellett?
Szerintem ha az ember tényleg megnézi akkor látszik,és játszani is fog.
anyum a nagyobbik bátyjám hogy szülte tiszta gázul varrták össze és mai napig ha megy dokihoz megkérdik hogy ki volt az a ...
Köszi jól vagyunk igen nézegettem már a neveket de a párom még nem mert nem tudjuk ki lapul odabent.
talán 28-án kiderül és akkor végre nevén szólíthatjuk majd:-D
Valahogy a lányos cuccok jobban vonzanak meg a lány nevek nem tudom hogy talán nem egy jel ez.Persze mindegy lenne de bennem van hogy mi lenne ha.:-D
Lánynévvel vagyok jobban kibékülve de lehet csak...
de van mindkettőből és érdekes hogy van olyan név amit Noelnál még tetszett most meg már nem került listára.
nagyon szép a hegem a doki is megdicsérte:)
csípőficamos voltam mikor megszülettem jobban mondva nem volt kifejlődve rendesen a bal csípőm. És most februárban kiderült a fejlődési rendellenességem ami plusz még egy ok a császárra még ha a csípőm miatt lehetne is simán szülnöm a rendellenesség miatt nem.
mint műtétkor:S Én is ezt éreztem.(
és most szép a heged?
miért nem szülhettél term. úton?
akkor Neked is látszik?
mert sokan mondják, hogy kívülről nem látják
ia Bea, mizujs? hogy vagytok?
Nagyon cuki a képecske a babóról
neveken gondolkodtatok már?, persze csak ha nem titok
Hu csajok:-D
Nekem csodálatos volt a terhességem igaz az első idők izgalomteljes volt és eleinte minden Uh-n féltem de boldog voltam.hányinger minimális volt.Szülés is gyors volt fájni fájt de kinek nem :-D:-D
Nagynéném 4gyereket szült mindegyik hasonló súlyú!
De ne aggódjatok így vagy úgy megszületnek majd:-D
Én nem hiszek amúgy ilyenbe pl.a második gyorsabb de fájdalmasabb...
na akkor Nálad is az volt a szitu, mintha mi sem történt volna:)
Jön be a dokim szülés másnap reggelén és kérdezte, hogy ugye mintha misem történt volna:)
nevettem, mondjuk semmim nem fájt, még a gátmetszés helye sem volt vészes, csak aranyerem lett, na az fájt nagyon:(
Én azért a császásosokat sem irigylem ám
a műtét utáni idősuak szerintem nagyon nehéz
Nekem csak laparrom volt, de az lófityfene a császárhoz képest és engem még az is megviselt
tényleg hamar megvolt akkor
Én 18 órát vajúdtam és ebből 16 óra borzasztó fájdalmas volt
Sovanne milyen érzéseid vannak a szüléssel kapcsolatosan? félsz? vagy várod? vagy izgulsz?
Nálam még az volt a szitu, hogy szűk volt a szülőcsatorna sajnos, bár ez a tesónál talán már nem fog gondot okozni:) Kende megcsinálta a kiutat:)
Nektek lá
tszik a gátmetszés helye?
nekem sajna igen, de szerencsére gyönyörű a helye
csak azért sajna, mert, hogy Nekem nagyot kellett vágni a szű szülőcsatorna és Kende nagyon nagy bucija miatt
39cm volt a fejkörfogata
a 4 kghoz 55 cm parosult. Hat vajudassal mindennel 7 ora alatt megvolt :-) de sokan kerdeztek hogy tudtam megszulni? :-)
hat az gaz ha nagyobbak lesznek a tesok....de megoldjuk :-)
azert koszonjuk az elismerest :-)
hú csajok minden tisztelet a tiétek ekkora szép nagy babákat hogy sikerült simán megszülni.
Vivikém csak 3250 volt igaz ő császárral született mivel én nem szülhetek simán.
ja és azt mondják hogy a tesók nagyobbak szoktak lenni ez nálunk a családban is így volt tesómim mindketten nagyobbak voltak nálam és most tesómnak a két gyerkőcnél is úgy volt hogy a hugi nagyobb lett a bátyónál.
4290-nel született és számomra nagyon nehéz volt megszülni, attól függetlenül, hogy nem vagyok egy nádszál vékonyka.
És komolyan félek, hogy a tesó nagyobb lesz
én Vivivel nem hánytam csak émelyegtem de azt majdnem középidőig.
így van a lényeg a baba értük mindent megteszünk hogy bajuk ne legyen:)