2012 áprilisában születendő babák (beszélgetés)
Szia!
Engem érdekelnének azok a rugik! :)
Sziasztok kismamik
Remélem mindenki jól van, mi megvagyunk :)
akit érdekel kisfiú ruhák 56tól 74ig eladom őket.
szép plüss rugik, bodyk :)
Túl vagyok én is a cukorterhelésen, 27.hetet töltjük...holnap csinálok is képet a pocakomról :D
Aztán ha lesz időm jövök...de a vezetés még 3hétig lefoglal :D
Szép napot mindenkinek!!
o nem, simán elbírtam :)
értékeltelek, köszi még 1x :))
Szia!
Köszi, minden OK-s velünk.
Mostanság olyan show-műsorokat leművel Tomika a pociban, hogy nem győzzük csodálni! :) Hihetetlen!
Este negyed 12-kor is akrobatázott vagy focizott vagy nem tudom, mit csinált! :)
És most már egyre inkább érzem. Mikor nem rúg vagy ilyesmi, akkor azt is érzem, hogy mocorog bent, annyira szuper érzés! :)
Én is jól vagyok, habár már kezdek hamarabb fáradni és sokszor vannak nyűgös napjaim is sajnos, de hát ilyen ez a terhesség! :) Amúgy jól viselem az egészet! :)
És Ti hogy vagytok?
De közben megyek káposztát enni, mert elég éhes vagyok, meg kicsit lepihenek. Nem szeretek sokat a gép előtt görnyedni! :)
Később jövök!
Én is úgy vagyok vele, hogy a pici ruhákat azért pikk-pakk kivasalja az ember! Legalábbis remélem, hogy így lesz! :)
Én csak attól szoktam hülyét kapni, ha inget vagy ilyesmit kell vasalni. Attól teljesen kiakadok! :)
Az tuti, hogy tapasztalt anyuka vagy! :)
Szia Niki!
Kérdezzetek nyugodtan, asszem, tapasztalat anyukának számítok.:d
Szívesen a tanácsokat!
Hát nálam jobban tuti nem utálsz vasalni. Most is az au pairem vasal, hálistennek.:)
Én csak a gyerekeknek vasalok, meg magunknak, ha nagyon muszáj. Hát ezt a muszájt próbálom 0-ra csökkenteni.:d
De a mini rucikat különben szeretem vasalni.:)
Szia!
Nyugalom! Ha betartod a diétát, minden rendben lesz!!! Az orvosod is megmondta!!! Nyugi és sok pihi! :)
Szia!
Nos, örülök, hogy elégedett vagy!
Nem volt nehéz hazavinni ugye?
Megértem, hogy már pakolgatnál, rajtam is rajtam van a fészekrakó ösztön.:)
Használjátok egészséggel a rucikat!
Megtennéd ha majd lesz egy kis időd, hogy ide írsz értékelést? Köszi
Szia!
Hmm, szerintem ne aggódj a toxoplazma miatt, biztosan minden a legnagyobb rendben lesz.
Amúgy én se értem, hogy miért nem szűrik mindenhol. Egyik ismerősömnek (aki Orosházán lakik) például pénzt kellett befizetni a toxo vizsgálatért, csak azt nem értem, miért.
Nekem már a 9. héten csináltak egy ún. TORCH vérvételt, amiben ezt is megnézték. Azóta pedig ugye a genetikára kellett csináltatnom még egyet, szó nélkül megcsinálták. Nehogy már ilyenre is fizessek...
Szia!
Örülök, hogy minden rendben van Veletek is! :)
Nekem személy szerint a Dominik jobban tetszik, de ezt ugyis Ti fogjátok eldönteni! :)
Elhiszem, hogy furcsa a helyzet, ha most bejelentenék, hogy nekem meg kislányom lesz, nem tudom, mit csinálnék. Mondjuk bízok benne, hogy az a "valami" a lába között már nem fog visszanőni! :D
A pici nekem is nagyon mocorog ám! Esténként olyan műsorokat tud leadni az Apjának is, hogy csak lesek. Tegnap is még negyed 12-kor is focimeccset tartott odabent, hihetetlen volt és annyira csodálatos érzés! :)
Minden jót Nektek! :)
köszi a megnyugtató szavakat :)
én is mára kicsit lehiggadtam,a dokinak nyilván az a fontos,hogy minden klappoljon,ha baj lenne akkor említette volna.plusz beszéltem anyummal is, neki is végig több volt amikor tesómat várta,és szerencsére minden rendben zajlott.
betelefonáltam a kórházba,itt nincs benne a protokollban a szűrés:( 7600 ft ellenében megcsinálják :/
Sziasztok!
Meg kell veletek osztanom a jó hírt: tegnap mentem szokásos 4 hetente esedékes nőgyógyászati vizsgálatra. Doki megkérdezte, hogy mikor volt uh. Mondtam neki h a 18. héten. na akkor nézzük meg. meg is néztük. 1000%, hogy fiú. Gyönyörű, minden egészségesnek tűnik, bár méretei alapján 2 héttel nagyobb, tehát a 30. hétben lennénk. Mivel a 12 hetes uh-n is egy héttel "öregebbnek" mérték, ezért úgy gondolom, hogy a 29 stimmelhet. De az a lényeg, hogy minden ok, becsült súlya 1372 g
Mindenkinek kitartást kívánok! Már nicnsen sok hátra!!
Szia Csilla,
igen megkaptam, gyönyörűek :)), egyenlőre hagytam a dobozban őket (persze kivettem és gyönyörködtem egyesével mindegyikbe), mert a bútor még nem érkezett meg, addig is ott foglalja a legkevesebb helyet, de már alig várom, hogy összerendezhessem az eddig vett rucikat, mert már kezdek elveszni bennük :)
Köszönöm az infókat a mosásról mindenkinek!!
Sziasztok!Mindenkinek szép napot!
Dondi,nagyon sajnálom hogy magas lett a cukrod,de ne aggódj,ha betartod a diétát,nem lesz gond,és szülés után szépen helyrejön!!
Krampusz,ha egy kicsit több a magzatvíz,amiatt ne aggódj,szinte napról napra változik a mennyisége!Biztos,hogy nincs semmi baj.Ha lenne,akkor az orvosok is másképpen viselkednének!Képzeld,nálunk Kaposváron minden kismamánál szűrik a toxoplasmát,aki nem esett még át rajta,annak pedig másfél-2 havonta.De ne aggódj,ha már átestél,akkor védett a babád is,ha meg még nem,nem hinném hogy pont most kaptad volna el!
Evicky,nem tudom van vagy volt-e bőrproblémás a családotokban pl.ekcéma,ilyesmi.De javasolt a baba ruháit szenzitív mosóporral,sőt inkább folyékony mosószerrel mosni pl.Persil szenzotív,Dreft szenzitív!És külön öblítőt használni,az is szenzitív legyen pl.Gabi öblítő,Bip hipoallergén.Az első pár hónapban hiperérzékeny a babák bőre.De persze nem minden babáé.Mivel én nagyon ekcémás voltam,és vagyok a mai napig is gyakran,ezért nekem nagyon oda kell majd figyelnem.A vasalás meg tényleg nagyon fontos!
Gabes,köszi a vigasztalást!Teszek fel egy képet,az még a legtisztább...Azt se tudta megmondani a 4d-n a doki,milyen nemű,de azt szerencsére még a sima 18 hetes ultrahangon egyértelműen meg tudták állapítani,mert terpeszben volt a drágám:) Kislány lesz:)
Mindenkinek nagyon szép napot!!!Már számolom a napokat,mennyit kell dolgozni,február 1-től táppénzen leszek,őszintén szólva már nem bánom,mert mire hazaérek munkából,érzem hogy hulla vagyok!Legyetek jók és vigyázzatok magatokra,mert mára ónos esőt jósoln
köszi mindenkinek:-)
huhh, nem is gondoltam, hogy vasalni kell a ruhákat. Eddig csak a minimumra törekedtem vasalás fronton... Sebaj, majd a kedvenc sorozataim közben megoldom:)
Szia Evicky!
Na megkaptad a kis rucikat? Hogy tetszenek? Remélem elégedett vagy, és a várakozásaidnak megfeleltek.:)
Én úgy 1éves krig külön szoktam őket mosni, és utána is csak a másik gyerekrucikkal együtt.
Egyébként az elején csakkizárólag baba mosószerrel, és sensitiv öblítőszerrel szoktam mosni.
Vasalni én az összes gyerekrucit vasalom. 1.Fertőtlenít, 2.Ha szépen ápolod a rucikat, akkor szép állapotú marad. 3.Bepuhul, ha nem lenne puha a mosás után. 4.a baba bőre érzékeny, kell neki hogy vasalt rucival érintkezzen, nem vasalatlannal.
Nekem ez a tapasztalatom.