2012 áprilisában születendő babák (beszélgetés)
egy ismerősöm , aki ezt csinálta..kefíren élt..szép vékony lett..aztán eltűnt a mensije, hormonzavara lett..és a bőrének valami komoly betegsége alakult ki....ami azóta is elcsúfítja...a haja is szénaboglya lett emiatt..szóval akkor megfogadtam..drasztikusan nem fogyok..nekem ez nem kell!!! úgy volt, hogy gyereke sem lehet, de aztán annyira helyrepofozták..van egy fia!!
Patriknak adtam anno...krumplit pöriszafttal...azt már elég hamar! imádta!! :)
ne is mondd, mindig fikáztam magam, meg dagadtoztam..és most visszanézem Patrik alig volt 2 éves..én meg annyira gizda , hogy most bőgök, ha a fotót nézem..! megfogadtam olyan leszek újra, ha beledöglök is!! anno pedig azt nem láttam vékonynak, de most!!! jajj..kiteszem a hűtőre az egyik fotót :))
baszki tesó...szégyellem szinte elmondani, hogy én úgy üvöltettem anno a zenét..míg nem lettem terhes, hogy 5 utcával arrébb is hallották, ha jövök, nem túlzok..rezgett a szélvédő :))) mondom én, hogy ikrem vagy :)))))))))))))
jaj, szegénykém, amikor olvasom ezeket..összeteszem a két kezem, hogy ekkora mázlim van ..anno Patrikkal is, bár ő cicin élt..de sose sírt..most viszont Rebus...tényleg akkor sír, ha éhes ...és ennyi! :( együtt érzek ám az olyanokkal, akiket karban kell vigasztalni,..nehéz, idegőrlő lehet.és gondolom sajnálod is a babát!! le a kalappal előttetek :)
huh...-hány év lehet köztünk...amikor én kamasz voltam még nagyban a sütővas dívott..hajvasalót még szinte nem is gyártottak szerintem :)) 34 vagyok :)))
még mindig felismerem benned egykori önmagam :))megriadt Patrik..ugrottam oda,..cici vissza és már aludt is tovább :)))))
haha.na igen, ismerős..nem hallgatnak anyára, hogy vakolat helyett kozmetikus kellene időben :))
köszönöm, aranyos vagy..én is így érzem, mert jól nevelt, kedves , jószívű, érzékeny.....és imád engem (..apáját is tesóját is :)))
én is szoktam olyat, bár ritka, mert nagy sírás nálunk nem jellemző..de volt már 1-2 alkalom, amikor annyira sírt, nem lett volna szopiidő..de adtam neki cicit és el is aludt :))) ennyi belefér :)
igen, tabletta..olyan ami folsavval van kombinálva, ugyanis anélkül szarul szívódik fel..ennek egyik fele vöröses másik fele fehér :)
az a csokiízű cucc nem lehetett rossz naaaa :)
remélem:)) erre számítok..de ugye a barátait nem tudom átszitálni majd középsuliban, de abban bízom, hogy a magafajtákkal bratyizik majd, nem emósokkal :))))
aranyos vagy köszi..én Patinak sem adtam, tudtam, hogy tilos..nem is emlékszem, szerintem dokinéni mondta anno, vagy akárki :)))emlékeim szerint 2 éves korig nem kellene
hűű , de sokat írtatok..sorban reagálok, de mindjárt jönnek hozzám :))
csodaszép a lánykád :))
Én is így vagyok vele, csak én általában anyámékig megyek vele. Ők 5 percre laknak tőlünk kertesházban, mire odaérünk általában bealszik, ott lepasszolom anyámnak, ő tologatja körben a kertben én meg olvasok a cseresznyefa alatt. Persze, ha megáll a babakocsi azonnal ébred:)
Mostmár jobb, hogy nincs az a hőség, így már este 6 előtt is ki tudunk menni. Csak a lakás indul néha:(
nem vagy gonosz én mosogatni szoktam olyankor.
de a barátnőm meg a földszinten porszívózott.
Heehe, dehogy vagy gonosz, ki kell próbálni mindent :) Azthiszem ez nekik egy védekezőrendszer, hogy ha túl sok inger éri akkor hirtelen bealszik, bár gondolom ahogy nőnek ez egyre ritkább lesz, de határozottan kipróbálom! Mostanában nagyon jófiú az autóban. Ha nem alszik el akkor is csak nézelődik, meg vagyok lepődve. Csak az első kettesben történő utazásunk telt üvöltéssel!
Amikor hátul ül valaki mellette, az más, akkor van kinek rinyálni :DDD
Te séta közben olvasol?
ha meg nem akkor marad a séta! bár így legalább tök sokat tudok olvasni! most épp a Balek-ot kezdtem, és nagyon teccik!:-) amúgy is bírom a pasit, bejön ez a laza ámde gonosz humora:-)))
nah, most pölö ez történt. cicin aludt fél órát és most megint nyűglődik:-S megpróbálkozom berakni a kiságyba, hátha ott talál magának valami érdekeset amitől bealszik:-)
hát, nálunk sincs kimondottan napirend. főleg ha azt vesszük, h. ha Fanny elálmosodik - és ez soxor más időpontban van - akkor itthon max fél órákat tud aludni, így kénytelen vagyok vele lemenni sétálni. bakker, hogy szeret babakocsiban aludni! kíváncsi leszek majd télen, a hóban mit csinálok?! remélem addigra lesz olyan nagylány, h tovább bírja a kiságyba és ne ébredjen fel a pukiktól...
igen, szerintem is az a lényeg, h egyfolytában menjen az a "zaj". tudom, gonosz dolog tőlem, de volt, h úgy felhangosítottam a zenét, h ne halljam ahogy üvölt. persze azért lestem őt, mit csinál, de aztán szépen bealudt:-)
ehhem, nekem is a 15 kilóval könnyebb súlyom jutott eszembe, mikor visszagondoltam a csini tinikoromra. érdekes:-) nekem a másik fixaideálom volt, h az a jó, ha vékony vagy. ennek érdekében meg is tettem mindent! napi tornák, és alig evés. volt, hogy annyira lefogytam, h nem is jött meg a mensim. nah az már elmebajos volt:-P:-)
Ja, tudom, hogy nem lesz baja, csak, hogy én halljam ha gügyög vagy jelez valamit. Amúgy kipróbáltuk ha kicsit hangosabb is, nem zavarja. Szerintem ők még csak monoton zajnak ismerik a zenét, lehet azért szeretik, kitudja...? Mint a porszívó :)
Azt én is szoktam, szagoltatom vele az aromás dolgokat :D
Amúgy úgytudom, hogy az anyatejesek jobban elfogadják a család kajáit, ízeit, mert az anyatejen keresztül jobban megismerkednek vele, persze biztos nem csirkecomb ízű a tejünk ha azt eszünk, de ők biztos érzik rajta, vagyis később felismerik. Én sosem érzek semmit, mindig ugyanolyannak tűnik :D mert ha lefejtet adok, melegítés után mindig megkóstolom, nehogy valami baja legyen.
hidd el, megszokta. csak a pocakban ugye nekik le van kicsit tompítva. ha mondjuk úgy hallgatod, h nem kakaóra van tekerve a hangerő, akkor simán lehet. nem lesz tőle semmi baja!
Tankcsapdáért nem élek-halok annyira, de mmmmmm Stratovariust milyen rég hallgattam. Az autóban meg állandóan bőgettem a zenét, az az egyik mániám, sajna mostmár nem lehet csak módjával... Pedig terhesen megszokhatta volna igazán.
épp paprikás csirkét kajálok bent a szobában az ágyon, Fanny itt teper mellettem, és azt veszem észre h nagy szemekkel néz, meg cuppog. odatettem az orrához egy kicsit, h szimatolja meg erre ő elkapta a kanalat és húzta a szája elé, de olyan erővel, h ihhaj! én meg itt szakadok a röhögéstől mennyire enne már:-)))
Én nem voltam valami rebellis:D Ezekszerint elég rendes kamasz voltam anyámékkal szemben :D Na most elfogott a nosztalgia, milyen csini voltam akkor 20 kilóval ezelőtt :D És soha az életben nem voltam elégedett magammal... milyen fejetlenek tudnak lenni a tinik, köztük én is csak mindenki másképp.
hehe, ez jó!:-) majd én is kipróbálom, a fülessel ha már olyan szitu. bár én, szoktam itthon zenét hallgatni. múltkor stratovariusra gügyögött:-)))
a terhesség alatt is sokat hallgattunk, a kocsiban pedig jó hangosan, h szokja:-)
tegyél be neki egy kis tankcsapdát, hátha csak a műfajon belül válogatós:-):-P:-D
Az az, csak nem jutott eszembe de végül ütköző is, mert a tegnap reggel Medi felébredt hason, én lestem az ágyból, s túl közel volt a rácshoz, nem tudott megfordulni, az abból állt, hogy dőlt oldalra s nyomkodta a fejével az ütközőt :D vagy 10X, aztán rájött, hogy többre megy ha arébb kúszik, meg is tette s akkor lett helye megfordulni, bírtam nagyon a kis gondolkodót :D
Az este direkt nem akartam adni neki cicit, mert biztos voltam benne, hogy nem éhes, éshát hallottam, hogy a puki kínozza, megpróbáltam teát adni, abból ivott egy keveset de mégsem nyugtatta meg, üvöltött, aztán felült az ágyban az apja, meglátta s elhallgatott a karomban, de ahogy letettem mellé, hogy nyugtatgassa megint kezdte...
Úgyhogy csak az lett a végeredmény :( Le akarom szoktatni erről valahogy, az utóbbi időben egyre ritkábban vetettem be, mindig aztmondom, valahogy csak lenyomom, kisebb nálam :)))) Szerintem ez is belevág abba, hogy sehogy sincs egy normális napirendünk, egyszerűen nem tud kialakulni. Annak ellenére, hogy tudom még nem igazán éhes, ha 5 percet szopik majd még 5-öt cumizik rajtam az már felborítja a dolgokat. S az, hogy nem kap cicit, még nehezebbé teszi az elaltatást, mert ugye muszáj ringatni hordozni, másképp nem megy.
Végszükség esetén csak bevetem, hisz, jó, hogy van, különben mit csinálnék...
Tegnap sikerült párX játékkal elterelnem a figyelmét a hisztiről. Egy idő után viszont már nem működött :DD
További ajánlott fórumok: