2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
most megyek a városba megnézem a mellszívót meg amit tegnap ajánlottatok dm.es törlőkendőt.
szupi hír tegnap a tescoban 78 darabos pampers pelus le volt árazva 3ezer forinta.szerintem az jó ár.vettünk is belőle 1 csomaggal mert már van csak hogy még több legyen....
Hát én már harmadszor érzem azt, hogy nem húzzúk ki a végéig, aztán először 6 nappal, másodszor mondjuk sajna program császár lett, a kiirt nap előtt, de tuti bent maradt volna még egy hetet ő is.
na majd tartom bennetek a lelket a 42. héten .-)
igen, még sajnos igen! mindent a nyakamba varrtak, "mielőtt elmész" címszóval...
hát úgy tűnik soha nem érek a végére :(
de kezdtek nagyon fáradni, napi 140 kilómétert vezetek, 8kor indulok, 7-8-ra érek haza :( és akkor még a házimunka... ahhh. szerintem kilányom lassan benyomja a stop gombot!
te? dolgozik még valaki?
Akkor már benned duplán benned van a para,mert hallottam,hogy attól még nem biztos,hogy j.héten szülsz mert elment a nyákdugó,de azért simán benne van az is!:)
Én tegnap vigasztaltam magam egy kis manikűr,pedikűrrel,hatott is,ilyenkor"szépnek"érzem magam,de mikor hazajöttem Apa már itthon volt,szerintetek észrevette?
én is egyik percben bőgni tudnék a másikban meg nevetgélek már...sokszor szeretethiányom is van...persze szeretve vagyok:Dmeg nem vagyok elhanyagolva csak úgy rámtört ez az érzés:)
én őszintén szólva nem bánnám,ha nem szeptemberi babám lenne hanem augusztusi:)
jaj jól van, én még nem értem fel ésszel, hogy már itt tartunk! brutális, hogy szalad az idő!
mell ügyben kérdeztél már dokit/védőnőt? te mit csinálsz vele? tűrsz? :)
Tegnap elmentem orvoshoz, igaz nem a sajátomhoz, mert szabin van, de sikerült kifognom egy nagyon rendes dokinénit. Pont azt, akihez UH-ra kell járnom... na szóval megvizsgált, méhszáj 2100 és mondta, hogy valószínű a nyákdugó volt, de még számítsak rá, hogy jön, mert még azért nem nyíltam ki teljesen (ma reggel is jött, de csak pici). Azt is mondta, ennek ilyen színtelennek kell lennie, színe akkor van, ha megreped egy kis hajszálér, stb.
Kaptam semicillint is MEGINT, mert az enterococcusom a 16. hét óta töretlenül ellenáll mindenféle antibiotikumnak és inkább gyengítsük most gyógyszerrel, minthogy teljesen kinyílok és a babát megfertőzi.
Ennyi volt a tegnap, ma megyek UH-ra, csütörtök nst. Érzem, hogy közel a vége, egyfolytában szurkál odalent, feszül a hasam alja, Babó is olyan helyeken piszkálódik, ahol nem szokott, szerintem lejjebb is ment... ja és rettenetesen flúgos vagyok napok óta! :)
Ugyanezt érzem!
Hát nem kellemes!
Ja és eléggé ingadozó a hangulatom,egyszer nagyon jó kedvem van,aztán meg Lacit meg szeretném fojtani!Ti,hogy vagytok ezzel?
Szia Helmi!:)
Tegnapi kérdésedre válaszolva,én a héten már azért kezdem a ctg-ét mert már 36 hetes leszek csütörtökön!:)
Úgyhogy nem kezdem hamarabb!
Nekem is elég laza a védőnőm,utoljára kb.3hete taliztunk,és úgy váltunk el,hogy majd jelentkezik Aug.15-e után és akkor kijön megnézni minket!
Nekem is elkezdett fájdogálni a mellem,meg mintha nőtt is volna egy kicsit:)
...és képzeljétek! hónapok óta tartó vizesedésem végre stagnál! :D a bába ajánlott egy 7 gyógynövényből álló főzetet, napi 3 csésze. 2 nap alatt levitte a vizet a lábamról, el sem hiszem!
és savra a nyers krumplilevet mondta (több más verzió mellett). na éjszaka megint arra keltem, hogy szétmarja a nyelőcsövem. kimentem a konyhába, megpucoltam egy krumplit, és elrágtam egy felet :) kb 5 perc alatt megszűnt a savam, és reggel sem ébredtem végre erre!
tud valamit ez a bába! :D juhhéj! :D újra a régi szandimba jöttem dolgozni! :)
Sziasztok!
Én sem fogom szerintem szept 1ig kihúzni,bár ki tudja,de nekem is feszít odalent a szemérem dombom felett nem sokkal.meg nyomásokat is érezek.olyan mintha a baba feje tágítaná odabent a dolgokat.:D
Ennyire talán még nem vártam a dokitalit mint most!
Mindig várom az Uh-t nagyon,de a dokitalikat annyira nem szeretem(cuni vizitet)de most nagyon szeretném tudni,hogy minden oké-e odalennt!
Sziasztok!
Nikó örülök, hogy rendben ment minden. Szerintem biztos nem lehet sablon-választ adni erre, hogy mennyit kell várni. Nem hiszem, hogy mindenki u.úgy gyógyul, szóval egy normális orvosnak sz.tem azt kéne mondania, hogy folyamatosan kontroll mellett meglátjátok, nem?
Csajok! én csak 1 hónap múlva megyek védőnőhöz, engem nem hivogat be hetente, kéthetente. Ha baj van, úgyis hívom, és ő is rámcsörög, hogy megkérdezze hogy vagyok. ennyi.
Figyuzzatok! fáj már valakinek a melle? én ma töltöm a 34. hetet, és úgy bedurrant tegnap az egyik oldala, hogy sírni tudtam volna!
Szerintem nem leszel vele egyedül :)
Én sem hiszem, hogy bent marad addig.
Sziasztok!
Tikky,mi volt a múltkor a nyákdugóval?
Kiderült,hogy az volt?
Jányok!Én tutti,hogy nem húzom ki szept.1-ig,szerintem mi hamarabb szülünk,olyan szinten feszít alul amikor lefekszem,meg nyom!
Csak arra volt jó a látogatás, hogy megtudjam egy hét alatt fél kiló jött fel. Meg jól lefárasztottam magam. A pocim nem szereti már a hosszabb sétákat.
Érdekes, nálunk nincs 36 hetes vérvétel.
Én sem látom értelmét. Ráadásul szabin van, így más méreget.
Persze ezen felül még ő is jön házhoz, amikor kedve szottyan. Bejelentés nélkül. Szóval én még egy intervallumnak is örülnék...
az én védőnőm (olyan 32 hetesen voltam nála) annyit mondott, hogy akkor majd szülés után találkozunk....
mondjuk semmi értelmes dolgot nem csinált eddig se, na mindegy. engem jól lepattintott :))
P.Panna én is tegnap voltam ctg-n, pont 14:30, mint Te, gondoltam is rátok, hogy ti is a gép alatt fekszetek :) nekem sok mindent nem mondtak, csak h. oké. de Barnus pörgött ezerrel, le akarta rúgni magáról a tappancsokat. :)
és ma voltam vérvételen, délután lesz eredmény, lécci drukkoljatok nagyon, mert ha megint rossz lesz, lehet vissza kell menni a kórházba... :(