Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011. szeptemberi babavárók!! fórum

2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)

9945. d8e82b94f7 (válaszként erre: 9940. - Sildu)
2011. aug. 2. 10:22
a pasik sose vesznek észre ilyen dolgokat.legalább is az enyém sose szokta.viszont amikor semmit se csinálok a hajammal mindig azt mondja hogy tuti valamit változtattam rajta.:D:D
9944. sildu
2011. aug. 2. 10:21
Kihagytam,hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
2011. aug. 2. 10:21

most megyek a városba megnézem a mellszívót meg amit tegnap ajánlottatok dm.es törlőkendőt.

szupi hír tegnap a tescoban 78 darabos pampers pelus le volt árazva 3ezer forinta.szerintem az jó ár.vettünk is belőle 1 csomaggal mert már van csak hogy még több legyen....

9942. Vianett
2011. aug. 2. 10:20

Hát én már harmadszor érzem azt, hogy nem húzzúk ki a végéig, aztán először 6 nappal, másodszor mondjuk sajna program császár lett, a kiirt nap előtt, de tuti bent maradt volna még egy hetet ő is.

na majd tartom bennetek a lelket a 42. héten .-)

9941. helmina (válaszként erre: 9936. - PöttömPanna)

igen, még sajnos igen! mindent a nyakamba varrtak, "mielőtt elmész" címszóval...

hát úgy tűnik soha nem érek a végére :(

de kezdtek nagyon fáradni, napi 140 kilómétert vezetek, 8kor indulok, 7-8-ra érek haza :( és akkor még a házimunka... ahhh. szerintem kilányom lassan benyomja a stop gombot!

te? dolgozik még valaki?

9940. sildu (válaszként erre: 9933. - Tikky30)

Akkor már benned duplán benned van a para,mert hallottam,hogy attól még nem biztos,hogy j.héten szülsz mert elment a nyákdugó,de azért simán benne van az is!:)

Én tegnap vigasztaltam magam egy kis manikűr,pedikűrrel,hatott is,ilyenkor"szépnek"érzem magam,de mikor hazajöttem Apa már itthon volt,szerintetek észrevette?

9939. d8e82b94f7 (válaszként erre: 9932. - Sildu)
2011. aug. 2. 10:19

én is egyik percben bőgni tudnék a másikban meg nevetgélek már...sokszor szeretethiányom is van...persze szeretve vagyok:Dmeg nem vagyok elhanyagolva csak úgy rámtört ez az érzés:)

én őszintén szólva nem bánnám,ha nem szeptemberi babám lenne hanem augusztusi:)

9938. d8e82b94f7 (válaszként erre: 9929. - Helmina)
2011. aug. 2. 10:18
nem kellemes bár olyat még nem éreztem.nekem csak a szeméremdombomnál feszít,nyom és olyan érzés mintha az összes odabent lévő izom,szövet tágulnának ezerrel
9937. helmina (válaszként erre: 9930. - Sildu)
2011. aug. 2. 10:18

jaj jól van, én még nem értem fel ésszel, hogy már itt tartunk! brutális, hogy szalad az idő!

mell ügyben kérdeztél már dokit/védőnőt? te mit csinálsz vele? tűrsz? :)

9936. PöttömPanna (válaszként erre: 9927. - Helmina)
2011. aug. 2. 10:15
Te még dolgozol?
9935. helmina (válaszként erre: 9928. - Gabyke)
2011. aug. 2. 10:13
oooo dettó! mintha kék-zöld lenne egy ponton :( lehet vele csinálni valamit? hozzáérni nem nagyon tudok :(
9934. Tikky30
2011. aug. 2. 10:10
... és valami rettenetesen félek. olyan jó lenne, ha a férjem is velem lenne, de minden nap 6 körül ér haza, akkor már hulla fáradt, ő is ideges, minden hülyeség miatt belekötünk egymásba. Tök szeretethiányom van... :(
9933. Tikky30 (válaszként erre: 9922. - Sildu)
2011. aug. 2. 10:07

Tegnap elmentem orvoshoz, igaz nem a sajátomhoz, mert szabin van, de sikerült kifognom egy nagyon rendes dokinénit. Pont azt, akihez UH-ra kell járnom... na szóval megvizsgált, méhszáj 2100 és mondta, hogy valószínű a nyákdugó volt, de még számítsak rá, hogy jön, mert még azért nem nyíltam ki teljesen (ma reggel is jött, de csak pici). Azt is mondta, ennek ilyen színtelennek kell lennie, színe akkor van, ha megreped egy kis hajszálér, stb.

Kaptam semicillint is MEGINT, mert az enterococcusom a 16. hét óta töretlenül ellenáll mindenféle antibiotikumnak és inkább gyengítsük most gyógyszerrel, minthogy teljesen kinyílok és a babát megfertőzi.

Ennyi volt a tegnap, ma megyek UH-ra, csütörtök nst. Érzem, hogy közel a vége, egyfolytában szurkál odalent, feszül a hasam alja, Babó is olyan helyeken piszkálódik, ahol nem szokott, szerintem lejjebb is ment... ja és rettenetesen flúgos vagyok napok óta! :)

9932. sildu (válaszként erre: 9926. - D8e82b94f7)
2011. aug. 2. 10:06

Ugyanezt érzem!

Hát nem kellemes!

Ja és eléggé ingadozó a hangulatom,egyszer nagyon jó kedvem van,aztán meg Lacit meg szeretném fojtani!Ti,hogy vagytok ezzel?

9931. gabyke
2011. aug. 2. 10:06
Én eddig havonta taliztam a védőnőmmel. Jövő héttől meg már hetente. Azt mondta, hogy a vizeletvizsgálat és a vérnyomásmérés miatt fontos, meg hogy vizesedek-e.
9930. sildu (válaszként erre: 9924. - Helmina)
2011. aug. 2. 10:03

Szia Helmi!:)

Tegnapi kérdésedre válaszolva,én a héten már azért kezdem a ctg-ét mert már 36 hetes leszek csütörtökön!:)

Úgyhogy nem kezdem hamarabb!

Nekem is elég laza a védőnőm,utoljára kb.3hete taliztunk,és úgy váltunk el,hogy majd jelentkezik Aug.15-e után és akkor kijön megnézni minket!

Nekem is elkezdett fájdogálni a mellem,meg mintha nőtt is volna egy kicsit:)

9929. helmina (válaszként erre: 9926. - D8e82b94f7)
2011. aug. 2. 10:02
nekem újra lefelé van a kislányom, ami ugyebár örvendetes hír, viszont így annyira szúr a hajlatban, mint mikor futásnál beszorul a levegő. és persze ez van 24 órában :( de mindegy, lényeg, hogy befordult menetirányba :)
9928. gabyke (válaszként erre: 9924. - Helmina)
2011. aug. 2. 10:01
Szia! Nekem második baba és tudtam szoptatni előszőr. Nekem már fáj a mellem, kb. 1 hónapja. Most néha van olyan is, hogy ha megnyomom egy-egy helyen akkor nagyon fáj. Ma vagyok 35 hetes. Szerintem neked is alakul a dolog. Bár arra nem emlékszem elsőre fájt-e, de megnőtt az biztos.
9927. helmina
2011. aug. 2. 10:00

...és képzeljétek! hónapok óta tartó vizesedésem végre stagnál! :D a bába ajánlott egy 7 gyógynövényből álló főzetet, napi 3 csésze. 2 nap alatt levitte a vizet a lábamról, el sem hiszem!

és savra a nyers krumplilevet mondta (több más verzió mellett). na éjszaka megint arra keltem, hogy szétmarja a nyelőcsövem. kimentem a konyhába, megpucoltam egy krumplit, és elrágtam egy felet :) kb 5 perc alatt megszűnt a savam, és reggel sem ébredtem végre erre!

tud valamit ez a bába! :D juhhéj! :D újra a régi szandimba jöttem dolgozni! :)

9926. d8e82b94f7 (válaszként erre: 9922. - Sildu)
2011. aug. 2. 09:58

Sziasztok!

Én sem fogom szerintem szept 1ig kihúzni,bár ki tudja,de nekem is feszít odalent a szemérem dombom felett nem sokkal.meg nyomásokat is érezek.olyan mintha a baba feje tágítaná odabent a dolgokat.:D

9925. sildu
2011. aug. 2. 09:57

Ennyire talán még nem vártam a dokitalit mint most!

Mindig várom az Uh-t nagyon,de a dokitalikat annyira nem szeretem(cuni vizitet)de most nagyon szeretném tudni,hogy minden oké-e odalennt!

9924. helmina
2011. aug. 2. 09:56

Sziasztok!

Nikó örülök, hogy rendben ment minden. Szerintem biztos nem lehet sablon-választ adni erre, hogy mennyit kell várni. Nem hiszem, hogy mindenki u.úgy gyógyul, szóval egy normális orvosnak sz.tem azt kéne mondania, hogy folyamatosan kontroll mellett meglátjátok, nem?

Csajok! én csak 1 hónap múlva megyek védőnőhöz, engem nem hivogat be hetente, kéthetente. Ha baj van, úgyis hívom, és ő is rámcsörög, hogy megkérdezze hogy vagyok. ennyi.

Figyuzzatok! fáj már valakinek a melle? én ma töltöm a 34. hetet, és úgy bedurrant tegnap az egyik oldala, hogy sírni tudtam volna!

9923. vbeus (válaszként erre: 9922. - Sildu)
2011. aug. 2. 09:51

Szerintem nem leszel vele egyedül :)

Én sem hiszem, hogy bent marad addig.

9922. sildu
2011. aug. 2. 09:49

Sziasztok!

Tikky,mi volt a múltkor a nyákdugóval?

Kiderült,hogy az volt?

Jányok!Én tutti,hogy nem húzom ki szept.1-ig,szerintem mi hamarabb szülünk,olyan szinten feszít alul amikor lefekszem,meg nyom!

9921. Tikky30
2011. aug. 2. 09:40
Sziasztok! Én tegnap tudtam meg, hogy a védőnőm, a drága, végre elmegy máshova dolgozni. :))) Én már nem találkozom vele, amúgy nekem is hetente kellene már járni hozzá. Azt mondta, ha megszülök, hívjam a központi számot és majd valaki kijön helyette (a központi számot soha nem veszik fel). Egyszer sem volt kint nálunk amúgy és folyton sietett, rohant, a bagózása miatt órákat kellett mindig várnom, nem törődött velünk. Remélem most azért egy olyan védőnőt kapunk, aki kicsit lelkiismeretesebb, mert ez a csaj tényleg csak súlyt mérni tudott. :)
9920. Vianett
2011. aug. 2. 09:28
Én 2 hetente járok mostmár, korábban havonta, de én szeretek menni, megnyugtat mindig. 1 szer volt , nem mondta h jönne még terhességem alatt.
9919. vbeus (válaszként erre: 9916. - 1c60562ebf)
2011. aug. 2. 09:28
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
9918. vbeus
2011. aug. 2. 09:27

Csak arra volt jó a látogatás, hogy megtudjam egy hét alatt fél kiló jött fel. Meg jól lefárasztottam magam. A pocim nem szereti már a hosszabb sétákat.

Érdekes, nálunk nincs 36 hetes vérvétel.

9917. vbeus (válaszként erre: 9912. - PöttömPanna)
2011. aug. 2. 09:23

Én sem látom értelmét. Ráadásul szabin van, így más méreget.

Persze ezen felül még ő is jön házhoz, amikor kedve szottyan. Bejelentés nélkül. Szóval én még egy intervallumnak is örülnék...

2011. aug. 2. 08:30

az én védőnőm (olyan 32 hetesen voltam nála) annyit mondott, hogy akkor majd szülés után találkozunk....

mondjuk semmi értelmes dolgot nem csinált eddig se, na mindegy. engem jól lepattintott :))

P.Panna én is tegnap voltam ctg-n, pont 14:30, mint Te, gondoltam is rátok, hogy ti is a gép alatt fekszetek :) nekem sok mindent nem mondtak, csak h. oké. de Barnus pörgött ezerrel, le akarta rúgni magáról a tappancsokat. :)

és ma voltam vérvételen, délután lesz eredmény, lécci drukkoljatok nagyon, mert ha megint rossz lesz, lehet vissza kell menni a kórházba... :(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook