2011 Októberi babák (beszélgetés)
Ezzel mi is így vagyunk, hogy nem azon múlik. Mi az első UH után mondjuk el. Bár 3-an már most tudják :)
Igazad van! Mi se bírtuk ki:)
Én is folyamatosan éhes vagyok! De annyira, mintha egész nap nem ettem volna! Viszont a hányinger elkerül. Bárcsak az lenne, akkor nem híztam volna 3 hét alatt 2 kilót.. Pedig mozgok is. Hajjaj, mi lesz így a végére velem. Gurulni fogok :D
Nekem is fáj a cicim, de azért tudok aludni. Mostanában inkább az zavar meg az alvásban, hogy folyton pisilnem kell. De a hasam nem feszül. Mi mindig kifliben alszunk, az így is jó.
Hát én még nem mondtam el senkinek de később elfogjuk:)
Hűha, akkor valószínű ismerem a dokit! Szeptemberben a Bajcsiban a nőgyógyászaton voltam 5 napot. Nekünk nagyon közel van a Bajcsi, ha jössz vizsgálatra, talizhatunk! :) Én a dokim miatt a SOTE I-re megyek.
Csajok!Ti elmondtátok már a családnak?Vagy mikor mondjátok el?Én nem hiszem hogy kibírjuk a 12 hétig,meg miért is kéne.Azért mert tudják,nem attól fog maradni vagy menni a babó,nem?
Szerintetek a napi egy joghurt is segíthet a Wc problémáimon?
Szióka!Én a Bajcsyba Kőbányán.A szülészete nagyon komoly,meg a dokim is ott van,és én hozzá ragaszkodom.mindig is a Bajcsyba volt,tudja mi a jó.Mehetne máshova is,mert már nem alkalmazott,hanem bejáró orvos.Ő is fizet,hogy használja a műtőt vagy a szülőszobát.Sajnos ezért van már csak magánrendelője.....:(
Ha Békéscsabára ment volna oda mennék szülni.Imádom.15 éves korom óta járok hozzá:)
Femibion-t szedek én is de én naponta esti vacsoránál!
Én napi 1 Elevitet és folsavat szedek, reggeli után.
Én is femibiont szedek de én naponta délben 1 -et lehet elég lenne nekem is másnaponta?És még mellé C vitamint is szedek
Femibion-t szedek 2 naponta és esténként vacsi közben
Hááát én már minden napszakot kipróbáltam:))
Mikor megvettem este volt,gyorsan be is szedtem egy szemet,utána egyik nap elfelejtettem,akkor délben folytattam.Mikor hogy.Én Ladeevitet szedek.
Szia Fánkocska! Tegnap elkezdtünk erről beszélni, de abbamaradt. Te melyik kórházba fogsz menni?
Nekem is rendszertelen volt az elején, de szerintem a reggeli-esti tejcitől állt helyre nálam is a napi rendszeresség.
Sziasztok! Gratulálok az újaknak!!! :) Nagyon sajnálom akiknél nem maradt meg :( Kitartás nektek, hamarosan újra sikerülni fog!
Ne félj téged sem kerülnek el a tünetek! :) Meg ha már sok lesz nekem akkor adok belőle! :D
Ti mikor veszitek be a terhes vitamint reggel vagy délelőtt?Milyet szedtek?
Ismerős ez az érzés de nekem szerencsére nincs hányingerem! Úgy hogy a hasmenéssel és a folyton evéssel még talán így is jobban jártam! Úgy is rossz volt az emésztésem heti 1 wc volt ne félj most megyek minden reggel! :) :)
Az éhség engem is "kínoz", de általában pár falat után jó. Én kb. 3 óránként eszem egy keveset, ebédre többet. Teljesen jól van a pocakom :D
Tesztelj mégegyszer várjuk a fejleményeket majd
úgy sajnálom, azért majd, ha haza értél a dokitól tájékoztass minket, hogy mi a helyzet
jaaaj most nagyon szomi vok:( de nem rontom el a kedveteket...inkább nem is írok semmit...
Nekem méég nincsenek ilyen problémámim,talán ez a reggel kinyílik a szemem és éhen akarok halni.
De én nem zabálok még,diétázom mármint sokszor picit eszem,tejtermék mentes,szénhidrátszegény étrenden kell lennem,a ciszták miatt.Valószínű ez most változni fog,úgysem lesz peteérésem egy darabig,a ciszták száma nem fog nőni:))
Tegnap délutá májkrémes zsemlét csináltam a páromnak és úgy megkívántam,pedig nem eszek fehér pékárut,hogy muszáj volt egyet,és annyira nem ízlett a májkrém,hogy mostanában nem eszek szerintem:))
Állandóan ég a gyomrom pedig most ettem olyan mintha 1 napja nem ettem volna meg korog borzasztóan fáj:((Ez persze émelygést is okoz:(
Most keltem fel! Éhes vagyok azt hiszem pisilni kell de az előbb voltam....
Hát ezek az állandó gyomor bajok! :) Általában hasmenésem van reggelente meg úgy kelek mint aki egy éve nem evett és éhen akarok halni! Ég a gyomrom ! Nap közben is hiába eszek fél óra múlva úgy érzem min aki még nem evett az nap! :) Zabálok nem is eszek! :) És az éjszakáim már pár napja alig alszok! Hason nem jó fájnak a melleim, hanyatt nem jó feszül a méhem, jobb és bal oldalt fekve szintén feszülést érzek! Más is szenved ezektől a tünetektől?
És minden oké veled?Magne B6?
További ajánlott fórumok: